It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident Timisoara – Calea Lugojului

Adăugat de epuru
51

Astazi s-a produs un accident la intrarea in Timisoara, pe Calea Lugojului. Eu eram in hotelul de langa, dar am vazut accidentul doar cand am plecat.  Cercetarile s-au incheiat cu cateva minute inainte sa trec eu pe acolo, victima fusese deja preluata de Ambulanta, iar Politia se pregatea sa plece.

O soferita a iesit de pe drumul laturalnic, nu a acordat prioritate unui scooter care circula regulamentar pe drumul E70/DN6, iar acesta a intrat in partea stanga a masinii. Din cate am inteles conducatorul scooter-ului era mai in varsta si a fost ranit.

1080p

Ce mai caută lumea:
 • accident timisoara
 • accident duba albastra spre timisoara
 • accident la intrarea in timisoara

12 comentarii

 1. Ursul Grizonat

  Scooterul era cumva „delimitat” ? Ca in Bucale e plin de ei ! O frig cu 60 si usor peste. Nu au numere date de IGP, deci presupus limitate la 45. Mai nasole e cam avazut si mircocaruri care o frigeau pe la 60, sei in spatele lor troneaza un mare 45 in cerc ! Daca scuterul schimba banda si ia masina in brate, cum e ?

 2. @ Ursul Grizonat, cred ca ai vrut sa spui nelimitat. Nu mai inventati cuvinte oameni buni! Daca nu esti sigur de cuvantul pe care vrei sa-l folosesti, reformuleaza si foloseste cuvintele pe care le cunosti.

 3. Din cate am inteles de la colegii mei care erau pe afara vina este in totalitate a masinii. Nu s-a asigurat soferita si i-a intrat scooteristului pe banda 1.

  Am vazut scooterul de la departare si parea ceva mai vechi, nu era vreo „rachetuta” cum au pustanii din ziua de azi. Tot de la colegi am inteles ca omul era mai pe la 50 de ani si chiar nu cred ca era vreun kamikaze. Pur si simplu i-a taiat masina calea.

  Nu stiu cat de puternic a fost impactul si cat de grav a fost ranit, dar a fost luat cu ambulanta si la fata locului a venit si o duba de criminalistica (se vede in dreapta la minutul 0:04).

 4. @Appolon Oare ghilimelele alea ce rol au? Ursul se referea la faptul ca scuterele sunt limitate la 50Km/h, dar multe din ele depasesc viteza asta in urma unor modificari si astfel nu mai sunt limitate, sau „delimitate” 🙂

 5. Ursul Grizonat

  @Appolon http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=419050 BTW: cand postezi si tu ceva ?

  Va las sa va delectati cu prevederile legislative referitoare la modificarle constructive. Despre cum croseteaza scooterle in trafic, mi-e lene sa editez materiale. Lehamite, pentru ca au intrat deja in banal.

  Daca scooteristul a plecat cu ambulanta se considera ca a fost accident cu victima. Normal vine Criminalistica, nu se misca masinile pana nu termina ei de pozat si masurat. Era interesanta informatia legata de casca / lipsa casca.

 6. Fara imagini, fara dovezi clare…

 7. Avea o casca in genul celor de bicicleta: http://www.bicicletebucuresti.ro/575-655-thickbox/casca-blast-albastru-54-58.jpg

  Nu era casca de motocicleta in care intra capul complet.

 8. @Ursul Grizonat
  Am inteles ce-ai vrut sa zici. Stiu ca multi folosesc „delimitare” dar ar fi mai corect scoaterea limitarii.

  Cat despre mine, nu am camera, nu conduc foarte mult, asa ca pentru moment raman utilizator pasiv TT.

  • Sa nu punem semn de = intre puletii cu scutere furate, delimitate , fara casca, fara numere, etc. si oamenii simpli care fac naveta cu scutere din astea mici, neavand alta modalitate de transport. Sunt foarte multi care se chinuie sa dea 1-2-3 mii de lei pe o chinezarie sa o bâra-bâra.

 9. Pline, câte 3-4 p**de în fiecare mașină. Probabil că nu era așa de interesantă parte audio, nu?

 10. DinTraficCulese

  Pe Calea Lugojului se intampla multe accidente. Cam toate sunt produse in acelasi fel.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!