It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aiuriti

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 45

ATENTIE: S-ar putea sa fi ramas niste carne necenzurata.
ATENTIE nr. 2: Sunetul este destul de tare, dar asa era muzica din masina, nu e adaugat dupa.

O colectie de aiuriti.

Primul are o urma pe usa ca semn ca nu e prima data cand face asa ceva.

Al 2-lea la m-a facut initial sa fiu mai atent la el decat la culoarea semaforului – mea culpa ca nu am vazut ca s-a facut galben, dar eu vroiam sa ma inscriu pe banda pe care s-a dus el si ca atare el a trecut destul de aproape de mine. Iar faza cu trasul brusc inspre mine cand era in paralel sper sa nu o fi facut-o intentionat. Eu am presupus ca nu, pentru ca era aplecat spre dreapta si s-a ridicat cu telefonul la cealalta ureche decat inainte de intersectie… dar daca a fost intentionat, ii transmit aici (ca vede, ca nu vede) ca ce am zis se va intampla daca il prind.

Ultimul era doar ignorant… sunt curios daca ai voie sa circuli cu numerele asa de sterse ca ale lui.

21 comentarii

 1. Scuze dar in primul caz din cate stiu eu s-a renuntat la interzis stanga. In concluzie a facut stanga legal exceptand faptul ca nu v-a acordat prioritate. Iar ultimul…mergea la consum :))

  • @piani: e ditamai marcajul pe jos:

   Si daca marcajul nu te convinge sau ai dat crezare unor argumente de genul:
   – „la radio au anuntat ca e voie”
   – „in intersectie e linie intrerupta deci am voie sa o incalc”
   Uite ce zice legea:
   Art. 83 – (1) Marcajele, cum sunt: săgeţile, inscripţiile, liniile paralele sau oblice, pot fi folosite pentru a repeta semnificaţia indicatoarelor sau pentru a da participanţilor la trafic indicaţii care nu le pot fi furnizate, în mod adecvat, prin indicatoare.
   (2) Marcajul sub forma unei sau unor săgeţi, aplicat pe banda ori pe benzile delimitate prin linii continue, obligă la urmarea direcţiei sau direcţiilor astfel indicate. Săgeata de repliere care este oblică faţă de axul drumului, aplicată pe o bandă sau intercalată într-un marcaj longitudinal format din linii discontinue, semnalizează obligaţia că vehiculul care nu se află pe banda indicată de săgeată să fie condus pe acea bandă.

   Am facut cu bold cuvintele cheie, anume ca „poate fi” folosit nu „trebuie” folosit pentru repetarea indicatoarelor, pentru ca intr-adevar nu mai sunt indicatoare de obligare inainte si ca o sageata intre linii continue obliga la o anumita traiectorie.

   @Carina Sarpe (Facebook): si tie ti se adreseaza acest raspuns.

  • Mai linisteste-te. Ce voiam sa zic este ca din cate tin minte s-a revopsit de curand (aprox 2 luni?) si CRED ca s-a schimbat sageata de pe asfalt incat este voie si pe stanga. Atat. Cu restul sunt de acord (ca semn e doar pt dreapta, trebuie respectata linia de pe jos)

  • @piani: sunt linistit, doar dadeam o explicatie completa, argumentata si contracaram potentialele viitoare argumente contra pe care le-am mai auzit si nu vreau sa ma repet aiurea 🙂

   Trec aproape zilnic pe acolo pe jos sau cu masina: nu s-a revopsit nimic, nu s-a trasat nimic nou. Filmarea e de mai putin de o saptamana. Marcajele sunt la fel de proaspete ca pe Google Maps.

 2. Da … asa imi amintesc si eu ca sa renuntat la OBLIGATORIU INAINTE.

 3. Am votat ( spune ca am votat ) .. si tot acelasi numar de voturi il ai

  • Da un refresh… daca iti arata ca poti sa votezi nu ai votat 🙂

  • Spune ca am votat. Asa .. a spus si prima data

   – A aparut un vot ( numarul 8 ) .. dar cine stie. Sper sa fie al meu 😀

 4. A fost permisa virarea la stanga la intersectia respectiva 2 ani (in timpul lucrarilor la pasajul michelangelo).
  Nu stiu daca de cand s-au incheiat lucrarile la pasaj mai este permis sau nu, trec mai rar pe acolo si doar inainte prin intersectie. Poate dau o tura azi sa vad cum mai e cu indicatoarele acolo. Voi pune clip.

  • @Passat B6: nu a fost permisa niciodata virarea la stanga acolo… poate la nivel declarativ, ca indicatoare si marcaje nu au fost puse niciodata care sa permita virarea la stanga. Doar s-a inlocuit indicatorul de obligatoriu inainte cu cel de interzis la dreapta, dar marcajele de pe jos au ramas la fel, iar noi circulam dupa marcaje si indicatoare nu dupa declaratiile primarului.

   Lucrarile la Michelangelo sunt gata. Se circula chiar bine pe acolo. Parerea mea e ca castigul e prea mic pentru efortul depus, dar deocamdata a facut fata bine la ploi.

 5. desenele de pe asfalt sunt sub indicatoare ca si valoare. Deci faci ce zice indicatorul nu picturile de pe asfalt care sunt sau nu sterse, lafel cum semaforul e peste indicatoare iar militianu e chetzul de duba.

  • @Ciupa: ce vrei sa zici cu comentariul asta? Nu e gresit, dar e o informatie mai mult sau mai putin redundanta…

 6. ciupa asta are senzatia ca nu mai respecti ce iti spune marcajul, doar pt ca indicatorul nu iti interzice.
  si uite asa se explica de ce circula unii ca lula prin Romania.

  • @mst: vreau sa aud de la el… poate a inteles (alt)ceva gresit si il aducem pe calea cea buna sau poate chiar are o alta argumentatie 🙂

 7. 1:36-1:38 Ce-ai cu bietul om? N-a incurcat pe nimeni, n-a deranjat pe nimeni, iar in Codul lui Rutier, luat „pa persoana”, probabil scrie ca atunci poti trece si pe rosu fara probleme. Si daca nu esti putin si B2 lover, atunci mai bine stai acasa decat la volan 🙂

  • @GeluCJ: La partea cu „B2 lover” nu sunt convins… acolo doar de pe B2 poti merge prin pasaj, iar dupa pasaj – aproape – e un giratoriu unde doar de pe B2 poti mege spre inainte. Mai mult pe B1 de obicei ai de-a face cu:
   – avariati care dubleaza parcarea,
   – idioti care nu stiu sa parcheze si musca din B1 sau
   – idioti care nu se asigura cand ies din parcare direct in B1 sau B2.

   Altfel da… alti pietoni daca alergau la un posibil autobuz din partea aialalta nu avea cum sa ii vada, dar pentru asta avem alti colegi care ne vor explica ca e vina pietonilor in cazul ala 😀

 8. @ Rebound11

 9. Tu mai ai masina parcata in zona Piata Aurora ? Ca am vazut un Ford de multe ori cu camera fata/spate . Si era si rosu .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!