It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Americanii au talent in trafic #9

Adăugat de ochifaradioptrii
26

8 comentarii

 1. Credeam ca in alte tari lumea gandeste diferit, m-am inselat.. Cum e la noi e peste tot, oricat de bune ar fi strazile, daca tembelii nu-si schimba modul de gandire, degeaba. +

 2. Deaglesun

  4:26 bumper sticker cu „I Love Tuica”? :))

 3. AragazCuBuleDeAer

  Nu am inteles despre ce este vorba la 0:30 !?

 4. Presupun ca partenerul de trafic a vazut aceasta intersectie ca pe una all-way stop (predominanta in America). A considerat ca tu ai ajuns primul in intersectie si de aia iti oferea prioritate.

 5. @ochifaradioptrii 0:29 Cred c-a vrut sa te lase sa te uiti putin la masina si tu te legi de prioritate 😀 1:20 Macar a fost toata mana, nu un singur deget 🙂 2:29 Se pare ca putin ajutat, a descoperit totusi si el/ea circulatia pe dreapta.
  2:53 Cam cat e amenda? (cu bonus: nerespectarea marcajului de ghidare pentru virajul la stanga) 🙂
  3:38 „Inventivi” baietii unchiului Sam 😀
  +

  • La 2:53 e viraj la stanga sau U-turn dar doar cand ai verde. Chiar daca faci intoarcere (U-TURN) si nu e verde, tot se considera ca ai trecut pe rosu… multi, desi sunt de aici etc., nu stiu asta.

   Nu stiu cat e amenda daca te opreste politia si vrea sa iti dea amenda pentru asta dar daca esti arestat pentru mai multe si ai si „trecere pe rosu” ca si fapta, doar pentru neregula asta – trebuie sa platesti $775 ca sa poti fi eliberat pe cautiune.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!