It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Antena 3 – Raspunsul politiei

Adăugat de razvanbb
Raportează ca șters! 94

17 comentarii

 1. Incredibil,un drifter adevarat :)).Tu ai reusit sa filmezi asta?

 2. @Marius Da, a fost unul din primele filmulete. Asta m-a convins sa pornesc trafictube.ro

 3. Andrei J.

  Deci daca Garcea intra in tine cat tu ai verde la semafor fara a avea semnalele acustice, luminoase pornite, tot tu pici de vinovat pentru ca sunt in „misiune de patrulare” pana la mec si inapoi. Interesant, indiferent de scenariu e mult loc de interpretare si se va da castig de cauza politiei, awesome.

 4. ytyutyutuytu

  parca spunea ca doar cand semnalele acustice si luminoase sunt in functiune se poate face o abatere de la legislatie, iar mai tarziu se contrazice.ce ratati.azi au aratat la observator o masina de politie a omorat un copil de 17 ani pe trecerea de pietoni.au avut ceva viteza ca l-au aruncat destul de departe.si + ca au trecut cu aceeasi viteza peste 2 treceri de pietoni.nicio urma de franare.sigur vor scapa.

 5. deci daca vedem politia ne bagam in tufis sa ne ascundem ca sa le facem loc :>

 6. Ce kkt mananca politistul ala ,nu aveau niciun semnal acustic !!!

 7. mananca rahat ala, in misiunile de patrulare trebuie sa respecte regulile de circulatie.

 8. doubleghe

  ca e neagra ca e rosie ca e verde.. politia tot alba o scoate. M-a convins!

 9. stiti… pt ca pot, isi permit si fac ce vor, atat cat isi mai permit, i o stare naturala pentru om abuzul puterii

 10. in state de fapt, cunosc cativa care te-ar fi tras pe dreapta si riscai bataie pt ca iai filmat, acu nustiu ce faceam romanu asta daca-r fi observat da la noi mi se pare ca-s mai mult nesimtit si obraznici decat aroganti si malefici

 11. misiunea paharul:))

 12. asta in 2 minute a rescris legislatia… foarte tare frate.

 13. Purtatorul asta de cuvant este complet retard.In carte scrie clar (desi am citit-o acum 4 ani , n-am uitat) , se acorda prioritate doar atunci cand AU semnalele luminoase si acustine in functiune.ALTCEVA CU REFERIRE LA AUTOTURISMELE MAI NU EXISTA.Adica imi sare masina de politie in fata de pe o straduta laterala in fata , sunt eu de vina nu ? ca el era in misiune , mergea dupa cafea.

  Politistul tot politist , n-ai ce-i face

 14. Ursul Grizonat

  Doar ca si exercitiu de observatie , tardiv ce-i drept pentru dl CH Ciocan, dar perfect valabil pentru restu. Take a look la masinile EPA de la pompieri. Cand pelca la interventie pleaca cu alarma pusa. Semnalizeza, se asigura. Predau la spital, vin catinella baza, cu luminile de avertizare si semnalul sonor oprit. Semnalizeaza, acorda prioritate, RESPECTA LEGEA ! Se pare ca pentru asa numitrii „ghiocei” e cam greu.
  Sa facem deosebirea intre: in timpul programului de lucru, „misiunea de vizibilitte” = frecatul mentei cu girofarul aprins si merc cu 20-30 la ora, patrularea de ochii populatiei si misiunea care necesuita o interventie de urgenta. Filtrul gandirii ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!