It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De ce se bagă motocicliștii printre mașini?

Adăugat de vlogBandit
17

Cica d-aia.

Ce mai caută lumea:
 • filtering cu motorul

3 comentarii

 1. Tembeli sunt si pe 2 si pe 4 roti…..n-are rost sa te macini

 2. GhiciCine

  Eternul si fascinantul razboi „soferi vs (moto)ciclisti”.
  Unul care nu se va termina niciodata :). Tot timpul vor exista soferi/motociclisti cocalari/neatenti/tupeisti/bagaciosi. Singura solutie este atentia sporita si instinctul de prevenire.
  Nu stiu cum e viata pe motor pentru ca nici un am permis pentru asa ceva ( cu toate ca in ultima vreme cochetez cu ideea de a-mi lua permisul pentru A ) dar ca sofer ce respecta pe cat posibil regulile in trafic e stresant sa conduci cand ai motoare pe langa tine. Isi pot schimba schimba rapid directia si mai mult, pot trece pe langa tine intr-o fractiune de secunda in care poate nici nu ai timp sa reactionezi.
  Asa era sa trantesc o data pe unul. Il vedeam in retrovizoarea stanga, eram constient de prezenta lui acolo, dupa care am vrut sa ma mut pe banda din dreapta, pun semnal, ma asigur si dau sa trag de volan cand deodata apare Road Runner prin dreapta tasnind ca din pusca din spate. Nu l-am vazut in nici-o oglinda, era mascat complet, doar ce i-am auzit motorul cand l-a turat ca sa accelereze, in felul asta am tras inapoi putin stanga de volan, ca altfel il mucificam. Bine-inteles ca i-am bagat carne in frigider cat sa-i ajunga pentru toata familia multi ani de acum incolo.
  Am vrut sa-l ajung din urma sa-i atrag atentia ca ce a facut a fost total stupid dar n-am putut, s-a tot dus.

  • Eu nu am permisul pentru A si sunt sofer de masina. Rezolvarea la problema este simpla. Vrei sa faci ce face un motociclist ? Cumparati motor. Problema este pur si simplu de timp. Boul cu masina care nu ii da voie la motociclist sa treaca este un cocalar notoriu care nu o sa faca nimic in viata lui pentru ca el crede ca sunt oameni care ii fura „locul”. Cel mai bine este sa nu fii bulangiu infect sa crezi ca ala cu motorul care trece de tine iti face un rau.. ba chiar iti face un bine pentru ca nu o sa iti mai stea in coasta ta si poti sa circuli mai usor cu masina. O sa-l las mereu in fata pe motociclist pentru ca prefer sa circul pe o strada cat mai libera de orice fel de autovehicule. Pacat ca nu pot sa circul pe o strada cu mai putini prosti .. dar poate pe viitor se va putea. Toata lumea se grabeste dar asta nu inseama ca nu poti sa circuli normal si cu bun simt.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!