previous post: Azi am avut limbrici next post: “Pe-aici nu se trece!”

Bataie Auchan Titan

VN:F [1.9.13_1145]
Voturi: 484 pozitive și 23 negative

Bataie in intersectia de la Auchan Titan: cel cu Matiz-ul rosu a incercat sa evite un canal din cate am vazut, iar soferul Mercedesului a procedat cum se observa. In urma altercatiei soferul Matizului a avut capul spart(nu stiu daca se observa in videoclip sangele) iar soferul Mercedesului a fost imobilizat.

Bataie Auchan Titan, 91% based on 507 ratings Ce mai caută lumea:
 • auchan titan
 • bataie auchan
 • accident auchan titan
Roviniete online - plata online si activare pe loc

112 comentarii

 1. @prinvalcea unde pe net sau in viata reala ? :))

  nu cred ca intereseaza pe nimeni fanteziile tale :D

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. @mike
  “Let me fix that for you:
  Morala zilei: Rezolvati amiabil, Big Brother vegheaza DEGEABA*
  Puteai sa iei un email si sa le trimiti inregistrarea. Nu te durea mana.” – spuneam eu inainte. Am revazut clipul si imi retrag cuvintele. N-ai avea cui sa ii dai clipul. Si-au cautat-o toti 3.
  Matizul avea un canal acolo, dar trecea lejer de el. Din contra, dupa eschiva facuta a lovit canalul, daca isi tinea directia nu il atingea. Clar a vrut sa il intimideze pe cel cu Mercedesul dupa ce, probabil, l-a claxonat sau i-a aruncat o injuratura. Tipul din dreapta din Matiz era si el foarte recalcitrant, deschide usa de cateva ori in mers si el coboara primul din masina. Cel din Mercedes coboara hotarat sa se bata si incepe sa dea in stanga si in dreapta. Parerea mea: vina apartine fiecaruia. In concluzie, ai procedat corect. Dai inregistrarea celui nevinovat, in cazul asta nu este nimeni nevinovat.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Off, oamenii astia care ies din masina “sa discute” cu idioti ca cel cu Mercedesul…

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Adauga-l la taguri: B90MER – masina pentru cercopitec.
  Ma mira ca are RCA. La City Insurance.
  Oare o fi fost masina inchiriata?

  Morala: Nu iesi niciodata din masina ca sa “aplanezi” un conflict.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Hai mah dati-o incolo de treaba, aia e groapa? E un amarat de canal peste care treci si cu bicicleta fara sa patesti nimic. Alta a fost faza.
  Deci Matizul forteaza angajarea pe banda 3a “deranjandu-l” pe picantropul cu Mertz. Ala cu Mertz-ul venea lansat (ce plm viteza avea ca numai 50 nu) din dreapta. Asta cu Matizu a intrat dar fara sa-l jeneze prea tare pe Mertz. Acum picantropu’ din Mertz s-a simtit sa-i atraga atentia la prima oprire in trafic lu’ Matiz ca el avea prioritate de dreapta, de viteza si de Mertz. Picantropu’ alalalt din Matiz ce si-a zis? Hai sa ma dau la el si trage agresiv de volan spre vita ailalta aka Mertz, chipurile vezi Doamne are de ocolit o denivelare, aiurea vroia razboi. Dupa care vita din Mertz incepe sicanele, vitele alea doua din Matiz nici ele nu se lasa mai prejos si ce-si zic? Ia sa ne dam noi la asta ca noi e doi, el e unu si cu mandra. Acum, ala cu Mertzu’ nah nu putea sa fie mai prejos ca era cu muierea in masina si se facea de kkt, basca avea si un telescop pe care vroia sa-l incerce. Vita din Matiz s-a crezut Rambo si s-a dat jos la vita din Mertz. Acum, ala din Mertz nu era chiar un mielusel dar nici Bruce Willis dar s-a facut ca e. Si asa trei cornute s-au luat in coarne, adica BOI.
  Hai bafta!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Pingback: Dovada că ”Bătaia NU e ruptă din rai”. Mai ales în trafic | Yakaz Auto Service Craiova

 7. e posibil sa fie fost groapa sau intimidare. totusi se vede clar pe filmare ca acolo in zona in care matizul a tras de volan este un obstacol. cat de mare sau mic este neimportant. de la volan se percepe altfel, si e subiectiv. cretinopatul cu mercedes in schimb merita jucat in picioare pt ca escaladat agresiunile in trafic. i-a taiat calea evident la cateva secunde dupa aceea si a inceput sicanarile.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. idioti amandoi.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Interbare : Cu ce camera s-a filmat ?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Pingback: Dovada că ”Bătaia NU e ruptă din rai”. Mai ales în trafic | zTp.ro

 11. 3 idioti – e un film indian care asa se numeste :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Cand anume evita matizul groapa si se infurie mercedesul?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea comenta.

Camera video auto Vico TF2+