It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mr. Buffalo #10: „Semnul pacii” si „raspunsul”

Adăugat de GeluCJ
58

Pe scurt: pressing (probabil), niste degetele pe-afara si-o sicanare.

Fundal sonor: The Last – One.
Music provided by FreeSongsToUse:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

6 comentarii

 1. Probabil cel cu SEAT-ul s-a miscat prea incet la depasirea camionului …..

  • Perfect in acelasi sentiment sunt si eu. Nu trebuia sa procedeze astfel cel cu BMW, dar si eu fierb cand vad ca am 2 benzi pe urcare (care nu sunt lungi deloc) si prind pe unul in fata mea care urca cu a 5-a la relaxare, incat ajunge numai el sa depaseasca camionul, maxim 1-2 masini in spatele lui.

   Totul pleaca de la noi, multi conduc de parca ar fi singuri pe sosea, nu ne intereseaza unii de altii, depasim cu a 5-a si apoi ne miram de ce ne injura cei din spate. Fac multe drumuri in exterior si nu este DATA, repet, nu mi-a fost dat odata ca la un drum de 5-600km sa nu fiu nevoit sa pun o frana puternica din cauza unui idiot care se baga in depasire fara sa se uite in oglinda ca este depasit, sa vad ca nu pot sa depasesc 2 tiruri pe urcare din cauza unuia care urca cu 5-a panta, sa ies de pe sosea ca sa feresc cretini care depasesc fara vizibilitate sau care se incred prea mult in tancurile lor si se cred nemuritori. Sa fii orice in Romania, dar numai sofer nu.

   Sunt prea multi posesori de permis si prea putini soferi. De asta se intampla tragedii, de asta se intampla carnagii pe sosea, gen astazi pe A2 si DN1 la Sibiu.

  • Cu a V-a probabil.

  • @TYBOR Poate prea incet fata de cum dorea BMW-istul 🙁

   @NAOS De acord, nu trebuie procedat ca si cel cu BMW-ul. Faptul „ca are masina” nu inseamna sa-i dea pe altii de pe drum. Putin trebuia sa astepte si celalat se retragea pe B1, dupa care avea liber in fata.
   P.S. Sa urce o rampa … cu ce treapta vrea 😉

   @T.C. Preferabil cu una inferioara 🙂

 2. Dacă am în spate pe cineva mai grăbit ca mine nu mă deranjează să mă mut pe b1 între două tiruri și să reiau depășirea dupa. Chit că o fac pentru 100m sau pentru 5 secunde.

  Știu foarte bine cum e să fii în situația BMW-ului și aici pe TT am citit afirmații de genul, „se termina banda peste 50m de ce să mă mut” sau am văzut diverși „actori” care depășeau pe autostradă KM întregi deși aveau timp să se replieze pentru mai bine de 100m să lase pe alții care merg mai repede ca ei.

  I-a dat flash cel cu BMW? Nu se știe. Ce știu eu însă, că, așa cum ne-am obișnuit, tot cei care „greșesc” sunt în final cei recarcitranți. Nu exclud deci, și posibilitatea ca SEAT-ul să arate semnul păcii fără un adevărat motiv – și să fim serioși flash ul reprezintă motiv pentru așa ceva?

  În final însă, provocat și BMW ul își dă în petec. Concluzia mea. DOI PROȘTI.

  • @T.C. Impresia mea a fost ca cel cu BMW-ul l-a presat destul de tare din spate sa elibereze banda desi nu prea avea unde trecand pe langa camion. Nici reactia celuilalt cu degetelele aruncate pe-afara n-a fost una deloc inspirata, dar apoi „raspunsul” BMW-istului a fost prea exagerat.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!