It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Busted … karma is a bitch

Adăugat de mariusikk
77

Pentru carcotasi, nu, nu am facut stanga pe interzis la final, ci am intors si am luat pe cineva de la coltul strazii. Mi-a fost lene sa blurez,….

22 comentarii

 1. Si pentru carcotasii care vad si indicatorul de la 0.37 ce mai zici ?!

 2. cristy sb

  Daca nu a luat gunoiul de la sediul politiei, a venit politia sa-l duca la gunoi 🙂 +

 3. teddycarebears

  pai suntem de acord cu tine … karma is a bitch … l-a luat pe ala dar putea la fel de bine sa te ia si pe tine …

  • Nu avea cum. Karma era ocupata cu masina de gunoi. 🙂

  • Acolo se intoarce de cand lumea, chiar si marcajul este discontinuu, nu se vede acum ca nu s-au refacut marcajele dupa asfaltare.
   Avand in vedere ca daca vrei sa faci in stanga nu poti…

  • @mariusik
   Marcajul era discontinuu astfel incat cei care ies de pe Str. Sfanta Maria sa poata face stanga in Bdul Ion Mihalache.

 4. cristy sb

  Hai, ca sa fim corecti, cati pot observa semnul ala? De ce nu este liniata soseaua cu linie continua? Cred ca in cazul asta, administratorul drumului are o mare vina.

  • Semnul ăla e oricum prost pus, ei l-au pus ca sa iti arate ca strada aia din stanga e cu sens unic (ceea ce s-a intamplat relativ recent), dar acolo intoarcerea a fost permisa din totdeauna tocmai pentru ca in intersectia mare nu ai voie sa faci stanga pe nicio relatie (de cand s-a reabilitat linia lui 41).

  • @macmac: cred ca nu stii ce vorbesti sau ai uitat cum se circula pe Mosilor… NICIODATA nu a fost permis virajul la stanga ( sau intoarcerea in acel loc ). Inainte erau si niste separatoare ( sau cum se numesc ele ) din plastic intre benzile de circulatie si linia de tramvai insa au disparit datorita celor care se urcau pe ele. Pe Mosilor este permis virajul al stanga strict in intersectiile semaforizate, cu exceptia intersectiei prezentate in clip.

  • Patrick Alex

   ca sa virezi stanga in intersectia aia trebuie sa te duci putin spre piata domenii apoi sa intorci….era marcaj discontinuu acolo….dar cred ca l-a sters ploaia……

   la fel daca vrei sa virezi stanga venind dinspre crangasi…..te duci in dreapta spre piata 1 mai si te intorci….niste manevre in plus…dar probabil isi au rostul

 5. La inceputul clipului e un mesaj de genul: „Atentie la masina de gunoi” – INCORECT! Ar trebui sa fie „Atentie la masina CU gunoi!”. Sau cu „gunoaie” 🙂

  • Da, m-a mirat caci nu era trafic mai deloc, puteau bine mersi sa faca dreapta , apoi sa intoarca si aia era, dar ei au ales stanga pe contrasens, cu depasire tramvai in statie, tot tacamul.

 6. +
  Am tot respectul pentru soferii de gunoiere, mai ales cand ii vad cu cata indemanare se strecoara pe aleile din cartierul meu unde se parcheaza si pe colturile tuturor intersectiilor. Dar s-o iei chiar asa pe contrasens cu ditamai magaoaia…

  Cat despre problema colaterala (care nu diminueaza mesajul clip-ului)…
  🙂 Nu, sigur ca nu… N-ai intrat pe sens interzis, Doamne feri!… 🙂 Si noi ne facem ca te credem 🙂

  • Nu trebuie neaparat sa ma crezi, iti spun ca asa a fost, am intors doar ca daca mai lasam clipul aparea persoana pe care am luat-o in masina.

 7. cristy sb

  @mariusikk: nu te supara sau sa nu te scoti, ca mai tare te bagi. Ai dat update, dar si daca vrei sa intorci, semnul tot aia-i. Mai bine putem recunoaste, toata lumea, ca oricine era in locul tau, nu cred ca vedea semnul din dreapta, mult prea ascuns. In occident sunt 10 semne, dinainte puse, ca sa fie intelese si drumul este liniat, conform regulilor de circulatie. Altfel, vine IDIXulescu si zice cum este la procesele sale 🙂

 8. AragazCuBuleDeAer

  Art. 126
  @mariusikk
  se interzice intoarcerea vehiculului:
  b) in intersectiile in care este interzis virajul la stanga… 🙂

  Oricum conditiile de lucru pentru cei ce lucreaza la salubrizare nu sunt tocmai in regula, sa vedeti cate din masini respecta normele de siguranta pentru care au fost proiectate(limitare de viteza cu operatorul in spate,girofaruri functionale, oprirea de urgenta a hidarulicii in caz de necesitate si alte norme in vigoare), nu mai spun vara pe temperaturile alea toride cum curg viermii din compactoarele alea.

 9. @mariusikk Busted & self-busted 😆 +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!