Re: Cand nici coafura nu rezista – Size M

Adăugat de ghitaCJ
Raportează ca șters! 69

Long time, no post, dar trebuia să-i dau replica lui @GeluCJ, medium size. Data viitoare căutam un TIR 🙂

19 comentarii

 1. @ghitaCJ Daca va fi un TIR data viitoare trecem direct la marimea XL sau XXL 😀
  Totusi, daca te gandesti ca pe-acolo mai urca si unii pe banda a doua 😀 nu prea e deloc incurajator sa stii ca te poti trezi brusc nas in nas cu un „telefonist” din asta pe sensul tau (1:06 sau 1:50) 🙁
  +

 2. Imi place ca uneori franeaza si in curbe….

  • Mie imi place ca vorbitul la telefon nu-i afecteaza capacitatea de a claxona 🙂 doar traiectoria…

 3. Mie nu-mi place ca nu e un hotline unde sa-i dai in gat pe toti obositii astia. Sa stea pe bara 3-6 luni, sa se recalifice ca frizeri daca nu pot stapani masinile, camioanele etc.

 4. Degeaba, legislatia are prea multe lacune. Cred ca o patrulare mai serioasa/stealth si un raspuns mai prompt (si pentru chetii „minore”) de la 112 ar rezolva multe situatii si ar cuminti multi pseudo-smecherasi.

 5. 112 e plin de operatoare sictirite pentru care un copil carat in masina fara scaun de protectie corespunzator nu e o problema urgeanta. Nu-i nimic doamna, o sa va sune cineva pentru un copil mort !
  Pentru individul cu autotrenul merita facuta o incercare. Doamna, cred ca e beat mort.

  • Pai o chestie sanctionata cu 3 puncte de penalizare ti se pare o urgenta? 🙁
   Pe legislatia TT nu am gasit clasa de sanctiuni, dar din amintiri e 2-4 puncte amenda…

  • @ghitaCJ Incapacitatea de a tine masina intre linii in mod repetat ma duce cu gandul la ceea ce americanii zic DUI. Baut, luat, ceea ce e un pericol.

  • Si totusi nu m-as risca sa sun la 112 pentru asta. Mi-am cam pierdut increderea in sistem din cauza situatiilor confuze, unele prezentate ca urgente pe site, dar sanctionate de organ ca abuz… Au mai fost discutii si pe aici daca bine tin minte…

  • @ghitaCJ De astea ce zici: art. 101, (3), d) + bonus (2:25) art. 99, (2) si art. 108, (1), a), 2. ? 😀

  • @GeluCJ: era prea tarziu ca sa fiu destul de explicit, reply-ul era pentru partea cu transportul copiilor din mesajul lui @Ursul Grizonat. Intre timp m-am odihnit, am gasit ca e clasa a II-a de sanctiuni (4-5 puncte amenda – art. 100 (2)) si 3 puncte de penalizare (art. 108 b) 9 si 10).

  • @ghitaCJ Poate ca nici eu nu l-am citit cum trebuie la ora aceea. Da, ai dreptate. Pentru transportul necorespunzator al copiilor: 100, (2) + 108, (1), b), 9. / 10.
   Ce-am scris mai sus era valabil pentru telefonistul claxonac si iubitor de aventura pe sensul opus 🙂

 6. „profesionisti” made in Romania!!!

 7. gelucj si ursu grizonat…se vede baieti ca nu sunteti profesionistisau daca sunteti nu ati condus o hardughie din asta.nu numai soferii romani taie curbele ci cam toti din lume…..depinde mult ce marfa ai ce gretate cum e asezata de inaltimea marfii…depinde de multe…poate nu stiti

  • 1 .Daca nu te pui pe scris cu Caps Locl ON, nu mai folosesti nici Shift ?
   2. Nu e bine sa te certi.
   Soselele sunt proiectate de profesionisti. Latime, raza de curbura, pante, toaet se fac dupa niste standarde . (Mai putin sensuriel giratorii iesite din mintea ingusta a unor primari.)

   Sunt satul de „profesionistii” care vin cu variantele lor de Coduri Rutere. Cutuma Dubistilor de la Buzau nu se aplica. Doar ieri a murit un profesionist si altul e nasol in spital pentru ca au taiat curbele.

  • scuze ca mi-am spus parerea…..si sciru de pe mobil.nu o sa mai scriu nici un coment pe T ciao!!!

  • @ZEMARIUS Pro sunt cei care circula de exemplu ca astia baiete:
   http://www.trafictube.ro/mai-multi-ei-drumuri/
   Si as vrea sa vad mai multi ca ei pe drumuri, nu telefonisti care se plimba pe drum de pe-un sens pe altul ca au nu stiu ce „motive” ale lor.

  • @ZEMARIUS: spune-mi te rog la ultima faza de ce nu si-a pastrat banda? Ce dreaq de marfa avea? S-a apucat de claxonat, jignit fiind de claxonul meu, dar la telefon nu a renuntat… Cum sa iei apararea la asa specimen? Chiar crezi ca e primul pe care-l vad ca taie curbele???

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.