Doi cocosi

Adăugat de mihab
Raportează ca șters! 52

In momentul cand urcam pe banda alaturata, in spatele meu un Tiguan depasea destul de periculos un Caddy. Dupa care cel cu Caddy nervos incepe razbunarea care se continua de la minutul 00:30.

13 comentarii

 1. si finalul ?

 2. bebeloasa

  Ai inmanat filmarea celui cu Tiguan? Jigodia cu Caddy trebuie lasat pieton pe viata, o amenda de cateva zeci de mii si o perioada de odihna fortata la racoare. Data viitoare, cu siguranta, va omori pe cineva nevinovat – pentru ca poate…

 3. Eu am vazut si depasirea celui cu Tiguan, cam amandoi ar fi trebuit sa ramana pietoni.

 4. Gigi Marinescu

  Urat moment! Din pacate, asemenea participanti la trafic, sunt din ce in ce mai prezenti pe sosele…

 5. robwin_75

  In aproape toate cazurile JMECHERUL nu pateste nimic si din aceasta cauza apar nemultumirile celui care sofeaza corect si , evident , apar situatii din acestea ! Daca JMECHERUL ar fi fost prins si amendat de POLITIE n-ar mai exista asemenea incidente !!!

  • radumanea1

   De acord cu tine, daca toate infractiunile ar fi pedepsite, nu s-ar mai ajunge la reactii de genul asta. Dar, sa-ti duci frustrarea pana la acest nivel, denota ca nici tu nu ai toata tigla pe casa.

 6. @mihab Probabil ca acea depasire facuta de Tiguan, fiind destul de periculoasa, l-a enervat rau de tot pe dubist. Insa de-aici mai departe, lucrurile au degenerat mult prea mult.
  Daca cel cu Tiguan-ul ar intra la contraventie (posibil cu suspendare de permis), dubistul ar risca sa fie acuzat de infractiune.
  +

 7. Cocosii au scapat din tucărie si erau pusi pe harta.

 8. In cazurile astea cel mai bine e sa tragi pe dreapta si sa opresti. Nu are cum sa te sicaneze mai departe. Daca vine spre tine cu gand de bataie inchizi frumos usile, cand vine spre tine demarezi( eventual fara sa il calci) si gata situatia. Fara sa pui pe altii in pericol, fara sa te complici

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.