It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Dupa accident – Filiasi Dolj

Adăugat de Gramada
196

Accidentul s-a produs intre Filiasi si Tantareni in data de 30.12.2012, din care nu au rezultat victime omenesti, doar pagube materiale (VW Golf III rasturnat)

In masina se afla o tanara neexperimentata, care din spusele ei nu isi mai amintea nimic din ce se intamplase.

Am incercat mai bine de 5 minute sa deschidem capota masinii sa ii luam bornele bateriei, insa fara succes.

Merit un (-) pt oprire, dar am vrut sa luminez putin zona accidentului.

8 comentarii

 1. O sa fie oricum niste eroi cu minus.
  Nu cred ca exista vreun filmulet pe Trafictube fara nici unu „-„.

 2. Din punctul meu meriti + pentru CA ai oprit. Am devenit indiferenti si nu mai oprim la accidente. Poate uneori asta face diferenta intre viata si moarte. Am vazut diverse la care am oprit si altii treceau pe langa noi ca si cum noi am fi oprit doar sa ne facem nevoie…..

 3. Daca cel cu T4 nu iti dadea flashuri ….te mai opreai?

 4. Frumos… trebuia sa o urci umpic pe bordura.. ca erau buruienile alea si cred ca se vedea bine.In rest numa cuvinte de lauda pentru cei care au intervenit..

 5. @west cel cu t4 nu dadea flash-uri. El a dat faza lunga si s-a indreptat la fel ca si mine catre masina rasturnata. Chiar daca nu era nici o masina oprita si vedeam masina rasturnata, tot opream.

 6. toata stima pentru cei ca tine.
  eu de 3-4 ani am stat rasturnat in sant cam 20-25 de minute cu avarii aprinse intr-un segment destul de aglomerat in jud. Mures si nimeni nu s-a oprit, pana ce au ajuns prietenii sa ma scoata.

 7. Marius Buz

  Gramada, eu stiam ca oprirea e obligatorie pentru acordarea primului ajutor, mai ales daca esti prima sau printre primele masini la locul incidentului. S-a schimbat si asta ?

 8. @Marius Buz din cate vezi in descriere si in filmulet, asta am facut. Am oprit pentru acordarea primului ajutor, desi nu eram prima masina, mai erau oprite inca 4-5 masini dar care priveau de pe margine

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!