It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aproape poc dupa curba

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 36

Aproape poc cu un taxi, dupa o tentativa de a evita un alt taximetru care mergea inapoi.

Fundal sonor: HHSolid Beats – „FAST LIFE” DARK SICK HIP HOP INSTRUMENTAL RAP BEAT 2014 (FREE BEAT).
https://www.youtube.com/channel/UCAw5uPujCyzxfk_luq6jsCw

22 comentarii

 1. pe pariu ca nu s-a mai uitat sa vada daca vine vreo masina o fi zis e seara nu cred ca vine chiar acum.

  • Ai castigat 🙂

  • ce am castigat?:) am zis asta ca asa am facut si eu la o intersectie cu stop unde vizibilitatea e foarte redusa normal trebuie sa fie o oglinda in intersectia respectiva da a fost furata si eu nu m-am mai oprit sa ma asigur „temeinic„ si era sa o comit grav,dar noroc ca ala avea frani si reflexii bune si eu am accelerat umpic mai tare,oricum cred ca imi umpluse frigideru :))

  • @bogdan Pariul 😀 Evitati sa faceti manevre din astea, pentru ca sunt manevre la noroc. Daca se intampla ceva, mai ales ca era si indicator „Oprire” acolo, esti bun de plata 🙁

  • Daca ai facut chestia asta du-te si preda-ti permisul, nu ai ce cauta pe sosea, esti pericol public, la fel ca idiotul din clip care nu se asigura inainte de a intra in depasire.

 2. Dibăcie la taximetrul din sens opus care mergea cu cel puțin 70 km/h.

 3. Taxiul care parcheaza nu are absolut nici o vina… poate in afara de aia ca nu s-o gandit ca poate sa apara unu’ mai limitat. Daca statea pe loc asteptand sa se elibereze drumul inainte de a parca se puteau intampla 2 lucruri:
  – sa ii ia altul locul de parcare
  – sa fie luat la-mpins vaoane pe principiul „uite cum so oprit taxiu’ asta”

  Cel care l-a ocolit habar nu are sa se asigure. O fi venit tare taximetristul de pe contrasens, dar noapte fiind si el avand farurile aprinse putea fi „detectat” suficient de din timp.

  • Taxiul respectiv nu parca. A mers inapoi (0:22), a intrat cu spatele in acel loc de parcare si-a intors apoi, plecand dupa ce l-am ocolit. Cred ca nici macar nu l-a observat pe cel din fata mea, pana nu a ajuns langa el.
   E-adevarat, cel care l-a depasit nu s-a mai asigurat deloc, iar taximetrul de pe sensul opus era vizibil inca de la 0:27.
   A fost pana la urma o combinatie de factori, care a produs incidentul. Cei doi au avut noroc ca e o zona putin mai larga acolo in stanga (0:35), unde au incaput cele doua masini una pe langa alta, pe sensul de mers opus filmarii.
   Altfel … nu-i vedeam deloc bine 🙁

  • Aia nu aveam de unde sa stiu… oricum raman la concluzia ca cel care putea si trebuia sa evite situatia creata si potentiala vina in caz de accident ramane cel non-taximetrist 🙂

  • Nicio problema, nici nu aveai de unde sa stii (filmarea n-a putut sa arate si asta). Ideea e ca astfel de manevre, facute pripit, pot deveni periculoase pentru altii.
   Legile lui Murphy lucreaza si-n circulatie si se intampla ca exact atunci cand spui ca nu vine nimeni … hop apare cineva care sa te contrazica 🙂

 4. mai bine nu postai

 5. +

  De ce atatea minusuri?!

 6. se vede clar ca taxiul nu mergea cu spatele.. ba chiar cand apare in cadru el se misca in fata virat stanga ca sa bage in parcare si mai apoi se aprinde lampa de mers inapoi.. nu e deloc o manevra fericita si nimeni nu are rabdare aici .. nici taxi ca nu asteapta sa se degajeze drumu sa bage in locu ala si nici voi ca il depasiti .. si uite asa se intampla poc-urile ..cand toata lumea are numa prioritati personale..

  • Taxiul a inceput manevra de mers inapoi la 0:21 (respectiv 0:54 in reluare la viteza reala), fara sa se asigure corespunzator, atunci cand cel din fata era deja aproape de el. Poate ca l-a surprins si acesta n-a mai mai avut timp sa reactioneze altfel decat incercand sa-l evite prin stanga, unde din pacate venea altul pe sensul opus. Apoi dupa cum se vede, taxiul a continuat sa mearga cu spatele ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!