1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
ZalinaZix9
Last Activity:
2 April 2019
Joined:
22 March 2019
Messages:
1
Likes Received:
0
Trophy Points:
1

Following 1

Gender:
Female
Birthday:
12 May 1992 (Age: 27)
Home Page:
Location:
România
Occupation:
șomeră

Share This Page

ZalinaZix9

șofer, Female, 27, from România

Iubesc să caut informație nouă pentru creierul meu. Pasionată mai mult ceva ce este contrariul mie, ca mașinile de exemplu. 2 April 2019

ZalinaZix9 was last seen:
2 April 2019
  1. mau
   mau
   Buna, Zalina ! Si eu sunt soferita si imi plac mult masinile si sa conduc. Probabil si tie. Numai ca aici nu sunt informatii despre masini, dar pe net gasesti o groaza de site.uri cu si despre masini. Sau reviste de specialitate la diferite standuri de difuzare a presei la care chiar te poti abona. F bine ca-ti place natura . E minunat ! O zi faina.
  2. ZalinaZix9
   ZalinaZix9
   Iubesc să caut informație nouă pentru creierul meu. Pasionată mai mult ceva ce este contrariul mie, ca mașinile de exemplu.
   1. ZalinaZix9
    ZalinaZix9
    Sciu mai desfășurat in comentariu. Pe când fiin iubitoare de biologie și tot ce ține de natură, animale, plante, despre viața de pe terra in general. Dacă laptopul meu ar avea spațiu suficient pentru că am descărcat o grămadă de-a videouri cu un youtube downloader gratuit despre natură., animale, gorile, cercetări. Credeți că sunt nebună? ))
    2 April 2019
 • Loading...
 • About

  Gender:
  Female
  Birthday:
  12 May 1992 (Age: 27)
  Home Page:
  https://ro.savefrom.net/
  Location:
  România
  Occupation:
  șomeră
  Masina:
  nu
  Aș vrea să-mi procur o mașină, dar inainte de toate aș vrea să mă familiarizez cu limbajul șoferilor, cu manierile lor, ca să știu cu ce să mă ciocnesc cind voi fi șoferiță, căci sunt foarte prudentă și analizez orice ce aș incepe. Poate sunt chiar paranoică dar am descărcat o groază de videouri in laptopul meu cu ajutprul unui service care permite descarcare video de pe youtube, toate îi păstrez intr-o mapă, îi deschid și-i privesc ce reacții au unii. Am început să învăț regulile și anume prioritățile. Foarte explicit ste acest videoclip. . Deci am multe de invățat pină ce voi urca la volan. ))