1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Am incercat Mio Mivue 658 Touch - vreau altceva :)

Discussion in 'Camere Video' started by Ruhestand, 30 June 2016.

 1. Ruhestand

  Ruhestand șofer

  nu m-am putut abtine si mi-am luat un Mio Mivue 658 Touch.

  Filmeaza impecabil...suporta card de 128GB...are sloturi pentru 2 carduri (pe unul filmezi...pe celalalt iti trimiti clipuri manual daca vrei sa le salvezi separat)...dar o returnez :)

  Ce nu-mi place:

  1. e foarte greoi sa umbli cu ea - cablul de alimentare este practic prins in suport...nu-l poti scoate fara a scoate suportul din camera...care e prins in doar 2 cleme destul de rigide...mi-e teama ca in timp or sa cedeze;

  2. salvarea de urgenta se rezuma la doar 20 secunde...in comparatie, la Prestigio cand apasam "butonul de panica" salva clipul curent si cel anterior;

  3. OBLIGATORIU vreu o camera care sa suporte filtru CPL...la o rezolutie proasta nu e deranjanta reflexia din parbriz...la asta in schimb se vede de parca as avea bordul lipit pe geam :)

  Prin urmare, mai caut...una care sa aiba filtru CPL si care sa salveze mai mult...aveti idei?

  Bugetul nu conteaza!
   
 2. bonygy

  bonygy șofer

  Eu folosesc Vico Marcus 3. Ma batea si pe mine gandul de un filtru, dar mi-a trecut repede sa arunc banii pe asa ceva (desi nu este o avere), asta dupa ce am imprumutat un filtru de la cineva si l-am probat. Este foarte bun atunci cand drumul parcurs nu are curbe, iar rotatia Pamantului este inexistenta. Daca l-ai reglat, peste max 1 minut ai de lucru cu el, schimbandu-se in permanenta unghiul in care bate soarele in parbriz (inclusiv cand stationezi).
  Vezi ca si razvanbb are un clip, cred ca pe canalul lui YT, in care demonstreaza avantajele si dezavantajele unui astfel de filtru.
   

Share This Page