1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Blaupunkt dvr3.0 pareri filmare?

Discussion in 'Camere Video' started by suhaib_DE, 11 March 2018.

 1. suhaib_DE

  suhaib_DE șofer

  Salutare,
  Am cumparat si eu un Blaupunkt DVR FHD 3.0 ,si poate ma ajutati si pe mine cu pareri despre cum filmeaza...
  pret destul de piperat,130 euro.

  noaptea

  ziua
   
 2. doru

  doru șofer

  Ca definitie imagine e ok, chiar si pe timp noros. Se pot distinge numerele masinilor din lateral pe stop cadru, deci rezolutia e buna. Pana la urma e FHD...Poate un pic deficitara la filmarea de noapte, dar aici ai avut si factori defavorizanti.Vremea era ploioasa, si lumina farurilor nu ajuta prea mult camera, iar iluminatul stradal era inexistent. Se descurca bine si cu lumina farurilor din fata. Deci in asemenea conditii n-o sa gasesti alta care sa se descurce mai bine.Sigur o sa ai clipuri bune, pe care te poti bizui...iti doresc sa nu ai nevoie. Trebuie sa ai grija la expunerea indelungata la temperaturi mari(vara)...bateria are prostul obicei sa se ''umfle in pene'' de la caldura prea mare.
  Personal, imi place cum filmeaza, doar la modul de prindere pe parbriz as avea rezerve. M-am obisnuit cu modelul lipit de parbriz, ceva mai discret si mult mai rigid si acum parca nu m-as mai intoarce la sistemul cu ventuza.Dar asta e strict subiectiv...fiecare cum se obisnuieste.
   
  Last edited: 19 March 2018
 3. Dadi

  Dadi șofer

  Noaptea filmează ca o cameră de 130 de lei, nu euro.
  Tehnologia camerelor de filmat a evoluat foarte mult, iar ploaia și iluminatul stradal inexistent nu mai prezintă o scuză pentru clipul de noapte mediocru.
  Sunt camere mai ieftine care filmează muuult mai bine.
   
 4. doru

  doru șofer

  Ok, posibil sa ai dreptate, dar eram mai lamuriti daca dadeai si un exemplu concret(eventual si un clip lamuritor).Asa...vorbim vorbe.
   
 5. Dadi

  Dadi șofer  Am gasit o filmare de-a mea, in conditii aproape similare. Costul este undeva la sub 100 de euro acum.

  Si in conditii de iluminat inexistent. Ochiul uman vede aproape la fel, ca atunci cand sunt farurile aprinse.
   
 6. doru

  doru șofer

  ''Noaptea filmează ca o cameră de 130 de lei, nu euro.''
  Sa fim seriosi...daca un A119S, cu care s-au facut clipurile de mai sus, este 130 lei, cumpar doua. Eu am A119 in parbriz de ceva timp si stiu bine ce poate.Iar ca pret, daca nu o cumperi de la chinez... o gasesti cam ca aici (si nu e "S'') https://www.emag.ro/camera-auto-viofo-dvr-2k-a119/pd/DB66P7BBM/
  Conditiile nu sunt nici pe departe asemanatoare...portiunea din fata magazinului Dedeman o poti vedea si fara faruri aprinse...iluminatul stradal ajuta.In conditii de carosabil umed, deci fara reflexii, si iluminat stradal lipsa, un A119 e comparabil cu ce s-a vazut si in clipul cu blaupunkt.
   
  Last edited: 10 April 2018
 7. Dadi

  Dadi șofer

  Ai o problema de percepție. Recitește ce am scris mai sus.
  Nu am spus nicăieri că un A119S costa 130 de lei. Am specificat cât costă. Emag nu reprezintă nici pe departe o soluție interesantă, iar din câte știu eu, user-ul suhaib este prin afară țării.
  A fost doar un exemplu. Este o zonă lunguta în clip complet neiluminata. Luminile magazinului din zare, nu au vreo relevanță.
  În fine, dacă nu ai văzut carosabilul ca e tot ud... , nu prea ai cum să vezi și alte diferențe :) . A119 e slabă noaptea, deci știi bine ce poate, dar cred că tot e mai bună decât acel Blaupunkt.
  Succes în continuare.
   
 8. doru

  doru șofer

  Absolut deloc nu am problema de perceptie...stiu bine ce spun.Credeam ca ne dai un exemplu de camera de 130 lei care filmeaza mai bine decat acel blaupunkt si tu vii ca exemplu, cu un A119, care nici nu e mai ieftina si nici nu exceleaza doar in lumina farurilor.
  ''Sunt camere mai ieftine care filmează muuult mai bine.''
  Succes si tie in gasirea lor.
   

Share This Page