1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cele mai bune dimensiuni de jante

Discussion in 'Bazar - camere video, mașini, altele' started by anveloshop, 11 January 2019.

 1. anveloshop

  anveloshop șofer

  Jantele sunt in prezent cea mai rapida metoda prin care va puteti imbunatati atat performanta masinii cat si aspectul ei in general. Jantele si in special dimensiunea lor au o influenta majora in felul in care masina se comporta in viraje, franeaza si accelereaza. Un alt aspect il reprezinta schimbarea jantelor intre vara si iarna, cand nu sunt necesare aceleasi dimensiuni mari

  De ex, pentru iarna puteti sa montati jante cu R mai scazut, precum jante 15 sau jante r16, care nu ofera o performanta sportiva ridicata insa pot fi folosite fara probleme pentru sezonul rece. In perioada verii insa, daca sunteti interesati de performanta, este in avantajul vostru sa optati pentru jante de dimensiune ridicata, de tip jante R18, R19 sau chiar R20 daca aveti o masina puternica.

  Trebuie sa tineti cont insa de costul considerabil ridicat al unui set de jante odata ce urcati in diametru si greutatea lor marita. Prin urmare, tineti cont si de costul ridicat al unui set de jante si de calitatea condusului care scade considerabil din cauza drumurilor neasfaltate si diametrului ridicat al jantelor.
   

Share This Page