1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Clipuri si trasee turistice din afara Romaniei

Discussion in 'Videoclipuri' started by RebounD11, 15 July 2016.

 1. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  Este deja un topic pentru traseele din Romania aici. Nu am gasit unul mai general, iar daca exista rog sa fie inchis asta si mutata postarea acolo :)

  Probabil ca sunt mii de clipuri cu acest pod peste stramtoarea Oresund pe internet, dar pentru mine a fost prima data :)

   
 2. Frumos drumul! :)
  Anul acesta voi vizita din nou Insulele Canare. De data aceasta voi lua si camera cu mine. Chiar daca in mare parte este desert pe acolo, au autostrazi frumoase si peisaje superbe. Abia astept sa merg din nou si sa vizitez ce nu am apucat anul trecut. :)
   
 3. Ruhestand

  Ruhestand șofer

  hop si eu cu 2 drumuri din Muntenegru.

  1. Parcul National Lovcen - din pacate am facut greseala sa-l comprim de 2 ori si fara sa folosesc un grad de multiplicare fix si mai sare imaginea din cand in cand


  2. aproape tot drumul dintre Cetinje si Kotor (am pierdut startul) - asa arata pe google.maps – nu stiu care e motivul pentru care nu mai e legatura pana la Kotor spre final…
  https://goo.gl/maps/9ELsMQgN4hz

   
 4. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  In spiritul sarbatorilor si pentru ca m-am intors la un calculator dupa o pauza de Craciun... dar si pentru ca de Craciun a nins frumos, iata un clip din seara de 25:
   
 5. Nu stiu daca pe aici sunt soferi care au trecut prin Salonta seara / noaptea, dar au aranjat foarte frumos. Asa mi de ciuda ca filmarea a dat eroare si acum nu o mai pot pune.
  Frumos peisajul. :)
   
 6. Ruhestand

  Ruhestand șofer

  prima bucata clip din Portugalia...mai am drumuri care mi s-au parut interesante dar e mult de umblat in 300GB, 2700KM, multe ore de imagini :p
   
  Last edited: 26 March 2017
  RebounD11 likes this.
 7. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  Iti apreciez curajul de a conduce in Portugalia :)

  Sintra e misto! Dar daca urcai pe jos era super misto urcarea prin parc panala castelul Pena apoi pana la castelul Maurilor. :D
   
 8. Ruhestand

  Ruhestand șofer

  Am alergat mult in 2 saptamani...suficient si pe jos, insa au fost si cateva obiective la care am ajuns cat mai aproape cu masina presat fiind de timp :)
  Cat despre curaj, nu inteleg la ce te referi? Mi s-a parut una dintre cele mai civilizate tari in privinta traficului...
  Te referi la satelele/cetatile super ingramadite sau la faptul ca daca nu te incadrai din timp pe directia dorita te trezeai ca benzile merg in directii diferite? :)
   
 9. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  Alea imi plac :)

  Eu am umblat prin Lisabona. Probabil ti s-a parut civilizat comparat cu Bucurestiul... sau ai mers intr-o perioada cu mai putini turisti. Cand am mers eu era sufocant si regulile de circulatie erau orientative. Daca era un fan de 'nazad' bloca orasul toata saptamana :D
   
 10. Ruhestand

  Ruhestand șofer

  asta era :) eu am fost in perioada 1-15 August si am stat 5 zile in Lisabona dar n-am luat masina decat atunci cand trebuia sa ies din oras...in rest, numai transportul in comun care e bine pus la punct. referitor la faptul ca mi s-a parut printre cele mai civilizate, aici m-am referit la toata tara, nu doar la capitala :)
   
 11. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  Au metrou... ajuta mult. Tramvaiul si autobuzele nu m-au impresionat. Din contra. Tramvaiele veneau 2 din 3 in zilele bune (am stat aproape o ora in plus dupa unul), autobuzele urbane cu care am mers aveau rutele diferite decat ce aparea pe harta si unele nu circulau in perioada aia dar amaflat de la soferul altei rute... iar despre cele interurbane, sa zicem ca era sa raman la Cabo da Roca... desi dupa ora la care am mers in statie trebuiau sa mai fie 3 curse :)

  Per total a fost mai bine ca in Timisoara, doar pentru ca au metrou :D

  Mi-a placut si mie tarisoara. Oamenii cum trebe, locuri faine si linistite, si cu exceptia Lisabonei, dar in zona aia (Porto si Faro inca nu le-am vazut) :)
   
 12. Ruhestand

  Ruhestand șofer

  si inca unul...drumul spre Marvao

   
  RebounD11 likes this.
 13. Ruhestand

  Ruhestand șofer

  ...prin Evora...mai pe la periferie ce-i drept :)

   
 14. Ruhestand

  Ruhestand șofer

  Estremoz...era evident ca masina are loc pe stradute, dar copilotul avea ceva dubii :)

   
  RebounD11 likes this.
 15. Ruhestand

  Ruhestand șofer

  Portugalia de la nord la sud - de la Porto la Portimao (Algarve).
  600 km pe care i-am parcurs "fluierand"...asa e cand ai autostrazi peste tot.
  am prins si 2 incendii de vegetatie...de-a dreptul coplesitoare dimensiunea norului de fum

   
  RebounD11 likes this.
 16. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  La data de pe filmarea ta am ajuns si eu in Portugalia :D
   
 17. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  Unul din Serbia, aratau foarte fain campurile alea :)
   
 18. andreeasil

  andreeasil șofer

  Serbia e minunata, meritata vizitata. Campurile de rapita, malul lor de la Dunare si Belgradul. Mie mi-a placut foarte mult :)
   
 19. andreeasil

  andreeasil șofer

  Ce frumoasa este zona Kotor-Muntenegru. Sper sa ajung si eu cat mai curand, acolo.
   
 20. kaiten

  kaiten șofer

Share This Page