1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ghid video de procesare a filmelor

Discussion in 'Camere Video' started by zoso, 18 May 2012.

 1. zoloft likes this.
 2. zoloft

  zoloft șofer

  Nu gasesc buton mesaje private: la acel link imi zice ca nu am Quick Time Alternatice 1.81 instalat; Ai idee de unde pot lua codecuri ?
   
 3. Da, iti trebuie musai Quick Time instalat. Eu l-am descarcat de la ei, de la apple quick time ca nici eu nu aveam inainte.
   
 4. zoloft

  zoloft șofer

  Aveti idee cum adau TEXT in AVS Video Editor ?
  Adica as adauga text DACA l-as gasi in program... Cum editez un text si cum il adaug la colectie pentru a-l putea utiliza ulterior dupa nevoi ? Nu am absolut nimic in colectia de text..

  i inca ceva: se pierde extrem de mult din calitatea filmarii..Exista vreo posibilitate de editare fara asa multa pierdere ?
   
  Last edited: 28 October 2015
 5. Orice editare a imaginii va avea pierderi de calitate. Cum AVS nu este chiar cel mai profesional soft de editare, pierderea e inevitabila. :)
  Pentru adaugare text :
  ;)
   
 6. zoloft

  zoloft șofer

  Pierderea mi se pare insa foarte mare; efectiv nu se mai desluseste nr masinii vizate.
  Ar trebui sa salvez in vreun format anume, cu ceva specificatii anume ???

  Cate despre tutorial, l-am vazut; Problema este ca NU AM acea colectie de texte !!! la mine campul e gol complet.
   
 7. Nu stiu sa iti spun acum in ce format sa il exportezi. Cand ajung acasa intru si ma uit cum faceam eu.
  Probabil nu ai colectia de texte instalata. Ce versiune ai downloadat?
   
 8. zoloft

  zoloft șofer

  AVS Video Editor v6.3.3.235 + Activator - FileList :D
   
 9. Eu aveam AVS Editor versiunea 5, mergea fara probleme, tot de pe filelist. Am trecut la PD 12 cu licenta fiindca in ultimul timp imi crashuia mult.
   
 10. DTZul

  DTZul șofer

  eu am wondershare si functioneaza perfect . intuitiv si usor de folosit ( efecte,text,etc... ) . am folosit si PD12 intr-un timp ( trial ) .
   
 11. Las asta aici pentru doritori. :)

  Efectul "Lupa" in PowerDirector 14. Efectul acesta este disponibil in PD doar de la versiunea 12++.

   
 12. zoloft

  zoloft șofer

  Am incercat si AVS videoeditor si Vegas pro 13 insa calitatea filmarii DUPA prelucrare iese execrabila.
  Voi ce folositi sau ce anume codecuri utilizati sau UNDE anume gresesc eu...?

  Late edit:
  Am reusit obtinerea calitatii cu MPEG Streamclip insa nu reusesc sa scot sonorul dintr-o bucata din filmare...Cum fac; Incerc cu AVS dar nu reusesc sa suprapun acel BIP peste o segventa doar..
   
  Last edited: 8 January 2016
 13. Cam orice ai folosi, calitatea va scadea... :) Eu utilizez mai nou PD14. Foloseam PD12 si acolo am vazut ca scade destul de mult calitatea. In PD14 pare ca totusi scoate mai bine clipurile.
   
 14. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  Nu chiar... codecurile h.264 sau h.265 au si profil lossless (fara pierderi) care poate creste bitrate-u' dar nu pierde din calitate. Camerele de bord nu prea ajung in schimb la bitrate-uri mari (10-12Mbps) si asta in conditii de iluminare foarte buna la imagini cu multe detalii. CyberLink are optiune de lossless daca incapsulezi .MOV si iese cam la 15-16Mbps dar desi eu o fac nu recomand daca nu ai mult spatiu pe HDD, ca in general nu o sa vezi pierderi intre original la 10Mbps si editat tot la 10Mbps daca nu adaugi exagerat de multe efecte si layere... may mult Youtube cred ca e limitat la 8Mbps si voloseste si codecul lor VP8 sau VP9 (nu stiu daca exclusiv sau doar in anumite situatii) care nu e si nu va fi niciodata mai bun decat h.264 sau h.265... si pe Youtube in zonele care pe camera sau la editare se vad excelent (gen frunzele copacilor) vor aparea patratoase si/sau sterse.
   
 15. Am incercat sa scot si .MOV dar tot mi se pare ca are pierdere de calitate. O sa scot un keyframe din filmarea originala si unul din filmarea MOV. Poate am eu ceva la ochi. :)) Dar mi se pare ca se pierde calitate chiar si la MOV.
   
 16. Kotlin1997

  Kotlin1997 șofer

Share This Page