1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Importanta camera in bord

Discussion in 'Discuții generale' started by bonygy, 23 January 2015.

 1. bonygy

  bonygy șofer

  A trecut mai bine de un an de cand am incercat sa conving un coleg sa isi puna o jucarie in parbriz. Raspunsurile in majoritatea timpului erau de genul... "De ce sa dau banii, ce poate sa mi se intample?".

  Pana cand, acum 2 zile a muscat-o original. O situatie trasa la indigo - din ce mi-a povestit el - cu asta:


  Ei bine. A fost busit in acelasi mod de catre unul fara RCA... nu stiu ITP daca avea. Cel din fata s-a rugat de el sa nu mearga la Garcea ca il nenoroceste.
  Bun... colegu a stat linistit, cu gandul sa il ajute, celalalt a mers repede si si-a facut RCA (cel putin) si apoi hop la Garcea ca a fost lovit ca bla... bla...
  Aseara il suna Garcea si il cheama ca cutare si cutare.
  Azi, ajung la munca si colegul imi cere repede sfaturi despre modele de camere... imi povesteste patania... cam tarziu, dar...
  Am inteles ca zona era monitorizata... a cerut filmarile... sa vedem daca nu cumva "sistemul video nu functiona la acea ora"
   
  Last edited: 23 January 2015
 2. Ciprian A

  Ciprian A șofer

  De cand am inceput sa postez trimit si mail cu postarea la prieteni (sa-mi dea plus :) ) , de atunci au inceput sa urmareasca si ei tt cam la doua zile si chiar se gandesc sa-si cumpere o camera.
   
 3. Eu deja am dat un DR32 la un prieten tirist. :) De curand urmareste si el TT.
   
 4. verdenpom

  verdenpom șofer

  Unii chiar isi merita soarta. Cum saracia sa il lasi pe dorel sa isi faca rca si itp dupa ce ati facut poc? Nu nene, direct la militie si asta este.
   
 5. Da, e important dar nu toti gandesc asa. Sunt o serie de idioti (cum sunt cei care ma "au la suflet" prin BC ca ii filmez) care nu vor camere in trafic sa ii surprinda cum incalca regulile intentionat... cu atat mai putin sa isi puna ei camere in bord sau sa ii incurajeze pe altii.

  Sa dau si cateva exemple:
  asta e un pusti idiot cu muschi care a practicat box cu multi prieteni ca el care tot mi-a reclamat video-uri, cont FB, etc + amenintari personale; e primul din clip >

  Apoi, asta e un pusti cu multi bani, care nu da doi bani pe politie, are hoteluri in Bacau etc. La fel, mi-a promis-o! L-a prins in trafic pe "cameradinmasina" si a iesit scandal pana a inteles tampitul ca nu el e "ochifaradioptrii".
  >

  Si exemple mai am multe cu mici altii care s-au vazut pe canalul meu si mi-au trimis m*ie si promisiuni...
   
 6. Ciprian A

  Ciprian A șofer

 7. bonygy

  bonygy șofer

  Da, interesant...
  Numai ca, multi investesc sute, poate mii de euro sa isi puna subwofere de mii de wati, dar nici un leu pentru safety
   

Share This Page