1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Recomandare achiziție cameră auto

Discussion in 'Camere Video' started by Vența, 17 December 2017.

 1. Vența

  Vența șofer

  Salut, doresc să achiziționez o cameră auto însă am nevoie de puțin ajutor, am gasit numeroase modele la numeroase prețuri, tot felul de descrieri pompoase, etc.
  Aș avea nevoie de o cameră care să filmez în special noaptea când staționez, nu în mers, mi-a fost vandalizată mașina de 3 ori până acum de către un vecin, poliția nu are ce face, și m-am hotărât să încerc cu o cameră.
  Sunt camere să filmeze cât de cât bine, și să filmeze doar atunci când detectează mișcare, bănuiesc că e cam greu să filmeze continu fără o sursă de energie externă.
  Mulțumesc.
   
 2. doru

  doru șofer

  Nu te ajuta prea mult o camera auto pt asemenea situatii.Daca ai noroc ca vandalizarea sa se faca in raza obiectivului,e ok,dar daca ai camera pe parbriz si vecinul te lucreaza la luneta sau portiera,ai cheltuit banii degeaba. Oricum ai monta-o,tot ai unghi mort.Mai bine pune o camera care sa ''vada'' locul de parcare,si atunci ai iesit din domeniul camerelor auto.Cauta o camera de supraveghere(extern-intern,in functie de unde o vei monta),cu filmare in infrarosu,senzor de miscare si ai sanse de 50% sa-l dibuiesti pe vecin.Noaptea,fara sursa de lumina,nici o camera nu va fi suficient de darnica in detalii...poti incerca segmentul asta de piata https://camera-de-vanatoare.compari.ro/bolyguard/sg520-p373224539/
  Nu e modelul cel mai performant,e doar o sugestie,ca sa stii ce-am avut in vedere.
   
  Last edited: 19 December 2017

Share This Page