1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sa ne abtinem de la fapte bune?

Discussion in 'Accidente' started by bonygy, 22 April 2014.

 1. bonygy

  bonygy șofer

  Salutare.
  In referire la http://www.trafictube.ro/parcarea-lunii ... -panamera/

  Un prieten care foloseste si el o camera in parbriz, dar nefiind trafictubist, a surprins ceva asemanator: un aiurit i-a agatat oglinda altuia si nici nu oprit. Prietenul, om cu bune intentii, i-a lasat telefonul in geamul pagubitului, nestiind ce avea sa urmeze.
  Il suna "pagubitul" dupa cateva ore si incepe sa zbiere la el, ca sa ii repare masina, ca nu il intereseaza filmarea, jigniri, amenintari. Degeaba a incercat amicul sa il convinga ca el nu este decat un martor, nu a reusit. Dupa aproape o saptamana cu vreo 10 telefoane per zi cu acelasi continut, amicul s-a hotarat sa isi schimbe numarul de telefon.

  Asa ca, ma intreb daca este bine de lasat o notita cu telefonul. Bunele intentii sunt bine vazute si de SUS, asa ca ma gandeam daca nu ar fi mai potrivit, pentru inceput, o notita cu emailul. Abia dupa ce ne convingem ce factura are "pagubitul", trecem mai departe la alte "intimitati".
   
 2. Ciprian A

  Ciprian A șofer

  Chiar nu a reusit sa il convinga pe pagubit sa schimbe adresele de mail sa-i trimita filmarea ?
   
 3. bonygy

  bonygy șofer

  Deloc. Nu au ajuns la emailuri. Pagubitul nici nu vrea sa auda de filmare, desi acolo apare clar nr de inmatriculare al faptasului. Probabilca nu vrea sa se complice sa il caute pe ala, din moment ce unul a intrat singur in gura lupului...
   
 4. Kor

  Kor șofer

  De ce nu s-a dus la Politie, prietenul tau, cu filmarea si cu povestea cu telefoanele, cand a vazut ca idiotul pagubit nu pricepe? Banuiesc ca era suficient un telefon de la un politist care sa-l lamureasca pe cretin si sa-l faca sa vina sa depuna plangere, sau similar, daca are chef. Daca nu, sa se potoleasca cu telefoanele.
   
 5. Ameriknu

  Ameriknu șofer

  Nu e nevoie sa ne abtinem de la fapte bune, pentru ca acest caz este rar. Adica sa fim seriosi, cat de des crezi ca se intampla asta ?
  La fel si cu claxonatul in trafic. De cate ori se opreste cel claxonat in mijlocul drumului pentru a se da jos la bataie ?

  Recunosc, eu ezit sa fac pe martorul pentru ca ultima oara am fost tarat prin tribunale 3 ani pentru nimic. In final pagubitul s-a inteles cu "pagubitorul" si aia a fost.

  Amicul tau a fost slab si probabil d-aia l-a si tinut ala zile-n sir cu telefoane si amenintari. Daca stia sa puna punctul pe 'i' de la primele zbierete, garantat avea acelasi numar de telefon.
  Sa nu mai zic ca era nevoie de o poza cu o tipa goala si numarul acelui individ agresiv, puse pe cateva site-uri de matrimoniale si il rezolvai lejer. Isi schimba numarul inaintea ta. ;)
   
 6. bonygy

  bonygy șofer

  Ma rog. Nu s-a dus la politie, ca nu era treaba lui. A considerat ca daca pagubitul e atat de prost incat sa nu ii pese de bunul si masina lui si sa faca acuzatii aiurea, a sters filmul cu gandul ca las' sa se descurce tampitul sa isi repare conserva.
   
 7. xyz

  xyz șofer

  total de acord cu Ameriknu si Kor.
  iar prietenul tau nu trebuia sa faca 2 lucruri:
  -sa-si schimbe tel (daca-i afla adresa ce facea, se muta?)
  -sa stearga clipul, mai ales dupa ce a aflat cu cine are de-a face.
   
 8. bonygy

  bonygy șofer

  Treaba "a apus" de la sine...
  Aici discutam de principiul... la prima strigare, ce e bine sa lasi acolo, sa poti lua legatura cu pagubitul si sa ii furnizezi un clip? Telefonul sau emailul? Asta ma interesa.
  Unii spun ca era bine sa lasi nr de inmatriculare al vinovatului, dar daca ai un video, de ce sa nu il dai?
   
 9. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  Tot mai des din pacate :( Mie mi s-a intamplat de 2 ori la interval de o luna... sincer cred ca pe intervalul ala sunt mai multi care s-au dat jos la claxon de-al meu decat cei care au ramas in masina.

  On topic: faptele bune nu sunt obligatii, le face cine vrea si daca vrea. Prietenul tau o dat peste cel mai prost dintre pamanteni si a simtit pe pielea lui legea lu' Murphy cum ca nici o fapta buna nu trece nepedepsita, trebuia sa blocheze numarul maxim dupa primele 2 discutii... majoritatea telefoanelor au optiune de blocare sau redirectionare a unui numar sau grup de numere.
   
 10. b19rrx

  b19rrx șofer

  Nu prea cred ca pagubitul era cel greu de convins.
  Banuiala mea este ca cel care a produs accidentul a gasit numarul in parbriz. Poate a vazut cand a fost lasat?
  Si s-a apucat sa intimideze.

  Bineinteles, doar o banuiala. Sa fi tampit sa te ajute cineva si sa dai vina pe el
   
 11. RebounD11

  RebounD11 șofer activ

  Fraza asta sa stii ca doar face mai improbabila banuiala ta :)
   

Share This Page