1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sfatul expertilor

Discussion in 'Camere Video' started by BQGD@N, 21 April 2015.

?

Ce camera ati alege ?

 1. Camera auto DVR Car Vision GP313 Dual Cam, HD

  100.0%
 2. Camera auto DVR iUni Dash 880i Oglinda, Dual Cam, Full HD

  0 vote(s)
  0.0%
 1. BQGD@N

  BQGD@N șofer

  Last edited: 22 April 2015
 2. Ameriknu

  Ameriknu șofer

  Am zis sa-ti raspund ca sa nu zici ca suntem rai. Dar aici nu e nici un expert in camere auto. :)

  Prima varianta, DVR Car Vision spanac cade din start. 1280x720 Motion JPEG codec. E un dezastru de codec... antic si ineficient.

  A doua varianta este o firma care produce chinezarii. Nu am gasit nici o filmare cu ea deci nu pot spune nimic, iar o camera de genul nu se cumpara pana nu vezi cum filmeaza. Daca era o firma ca lumea, iti ziceam ca din ce specificatii are pare in regula.
  Dar am vazut review-uri la camere d-astea in oglinda iar la 1080p (1920x1080) aveau 20-25 cadre pe secunda, sunetul un dezastru iar calitatea pe intuneric cu mult mai slaba fata de o camera "normala" la acelasi pret.

  Din cele doua, nici una...
   
 3. BQGD@N

  BQGD@N șofer

  Multumesc, vine si vorba aia "Si tacerea e un raspuns", le am pus pe astea doua deoarece au 5 stele la reviewuri pe site, filmari am cautat si eu dar nu am gasit ca poate ma convingeam asa. Asta mi e nelamurirea ca au 5 stelele si laude dar nimic concret.
   
 4. Degeaba au 5 stele daca au fost pusi oameni sa voteze de pe diferiti useri. :)
  Se mai practica de catre producator, mai ales branduri no name si chinezarii, ca sa faca mai multi useri si sa voteze cu 5 stele.
  E in avantajul lui. :)
   
 5. Andrelinio

  Andrelinio șofer

  Pot sa fiu rau? Pot? Pot? Alegeti o camera ( cum doreste autorul Topic-ului ), nu sa le respingeti pe amandoua. Eh, glumesc :D


  - Colegii mei, au dreptate. Ce buget ai? Daca ai fi ales-o pe a doua ( la 500 de lei ), pentru inca 100 de lei in plus, ti-ai fi cumparat un ' Vico Marcus 1 '. Ma rog, mai astepti pana la finalul acesti luni ( din cate am inteles eu ) si iti cumperi modelul ' Oscar ' ( nu cunosc diferenta )
  - Doresti sa-ti cumperi un model de la noi din tara? Pune ochii pe alte camere si revin-o atunci pentru niste pareri


  P.S: Ce sa zic si eu? Din ce ai pus tu acolo .. nu mi-as cumpara niciodata
   
 6. bonygy

  bonygy șofer

  Sa nu iti iei din aia in oglinda nici daca ti se promite calitate XtremeHD, cum are Marcus. In afara de cazul in care vrei sa arunci cu banii...
  Te-ai uitat pe specificatii si te incanta... bun! Dar nu te intrebi de ce lipseste o specificatie... poate una dintre cele mai importante la o astfel de camera? Unde scrie greutatea ei?
  Am mai spus-o si o repet... O astfel de camera cred ca sare de 350 de grame, ceea ce pentru oglinda stock a masinii inseamna o tortura in cazul vibratiilor si a gropilor. Aaa... daca ai oglinda din aia prinsa pe caroserie (ca la vechile Dacii 1300) poate ca se schimba putin problema.
  Cei mai multi comercianti evita sa treaca greutatea camerei in detalii, altii o "usureaza", cel care este incantat o cumpara si apoi se plange pe forumuri...

  LE: nici eu nu sunt expert in de-astea, dar incerc sa fac un calcul:
  cea mai grea componenta este oglinda propriu-zisa (sticla) + bateria + placa + lentile + carcasa + altele = ???
   
 7. AdrianC

  AdrianC șofer

  11180309_918316538189145_1478891710764563001_n.jpg daca te intereseaza careva dami un semn. Livrare gratuita
   
 8. BQGD@N

  BQGD@N șofer

  Sunt bune calitativ, dar nu stau prea bine cu memoria...si nici loc de card nu au.
   
 9. BQGD@N

  BQGD@N șofer

 10. bonygy

  bonygy șofer

  Ultimele doua par "patent" Mini0805 si 0806.
   
 11. florin

  florin șofer

  pai unul e modelul vechi de mini 0805 si unul modelul nou 0826... mai exista 0902, 0903. Saracia aia cu Novatek nu pot sa o iau in discutie, cand vad ledurile alea "infrared" ma doare capul. Legat de numele de edotec... producatorul chinez al camerelor mini imprima orice nume vrei, atat timp cat comanda e serioasa... comanzi 100 de bucati, poti sa ceri sa fie imprimate cu "Adidas". Omul si-a facut si clip de prezentare... ma rog, atat timp cat lumea pune botu'.

  Ca idee... mini 0826 costa intre 80-90$ pe ebay... chinezul o expediaza cu eticheta cadou ca sa nu platesti taxe la biroul postal vamal. Adica te costa vreo 330ron, ce ala incearca sa vanda cu 590Ron. Iar 0805-ul costa de afara 260ron.
   

Share This Page