1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tentativa de furt/jaf/talharie in buricul Parisului

Discussion in 'Discuții generale' started by bonygy, 10 September 2014.

 1. bonygy

  bonygy șofer

  Salutare tuturor.
  Eram la inceputul lunii in Paris, dupa doua zile deconectante in Disneyland si am hotarat sa facem turul Parisului in BIGBUS,
  Asa ca, dupa ce ne-am fatait putin pe sub Turnul Eiffel, ne-am urcat in autobuzul double decker descoperit si am inceput, fiind echipati corespunzator cu camere video, aparate foto, etc.
  Dupa ce am admirat frumusetile Parisului (nu acesta este subiectul topicului, asa ca nu am sa insist), spre sfarsitul turului, am parcurs Champs Elysees, in directia Arcului de Triumf. Inainte de a intra in marele girator de acolo pentru a inconjura Arcul, autobuzul s-a oprit in statie, urmand sa stationeze aproape 10 minute. Nu cunosc motivul, nici nu m-a interesat.
  Imediat ce a oprit, am surprins (doar prin ochii biologici) o scena in care o echipa feminina de "dans tematic" a incercat sa ii fure unui om banii din portmoneu, sau chiar portmoneul cu totul. S-a petrecut atat de repede, incat nu am prins decat sfarsitul agitatiei, cand omul isi controla minutios portmoneul.
  Vazand ca echipa respectiva se regrupeaza si mai avand ceva timp pana cand autobuzul urma sa se puna in miscare, mi-am scos camera si am inceput sa filmez.
  Nu a trecut mult si am reusit sa surprind echipa in "full action".
  Nu pot fi sigur daca sunt de etnie (desi aduc destul de mult), romance sau alta natie, asa ca am sa las imaginile sa spuna toata povestea. Scuzati editarea, a fost facuta putin pe fuga.
  Vizionare placuta.

  https://www.youtube.com/watch?v=WfFcVjNsJ4I
   
 2. Iuda

  Iuda tractorist

  ciori romanesti
   
 3. Ciprian A

  Ciprian A șofer

  cred ca protv-ul va prelua materialul tau inaintea celor de la antena 1.
   
 4. bonygy

  bonygy șofer

  Sa il ia...
   

Share This Page