Salutare. Cum si cand pot sa pun un watermark pe ceea ce postez? La editarea video sau la postare? Astept raspuns, multumesc.
Cel mai corect e dupa algoritmul de stabilizare video daca folosesti. Stabilizarea e primul pas. Dupa, pui ce ai de pus. Pus pe filmul pe care-l urci pe Vimeo sau pe YT, in sectiunea publica. De exoti incarca pe privat un video pe YT, il ajustzi cum vrei, stabilizezi, etc, apoi download ca MP4,. MP4-ul in tyragi in timeline la programul cu care faci editarea. Watermarkm text, muzica, privit de 2 ori apoi facut public. NU mai faci stabilizare dupa ce put watrmark sau orice alt text.
Nu, eu folosesc editare clasica (taiere, lipire, aranjare, inserare, etc, cu Pinnacle Studio). Am inteles. La editare, voi pune watermark si apoi voi posta. Multumesc mult.
@bonygy - poti descarca de aici watermark-ul facut de Vali : http://www.trafictube.ro/tutorial-mic-truc-editare/. In Pinnacle merge bagata poza in track-ul de text si intins pe toata durata filmului.
vă ajută la ceva dacă vă dau profilul meu de sony vegas? sau mai util să filmez tot procesul de la cap la coadă?
Salut, ma puteti ajuta, va rog ? In media-kit este doar watermak-ul cu font negru sau alb . Imi poate trimite cineva watermak-ul ( sigla trafictube, cea galben/portocalie cu font negru) ?
Salut. Puteai descarca direct logo-ul de pe Site / Forum. Poftim .. mai jos Poza: P.S: Am pus bine? Te refereai la asta?