pharmacie en ligne

trafictube forum » Diverse

Ajutor?

(39 posts)
  1. Cristian
    Member
    Posted 6 months ago #

Deci asa cum este scris si in titlu am nevoie de ajutor.Daca imi puteti spune si mie cu ce programe editati videoclipurile mi-ati fi de mare ajutor.Trebuie sa fac si eu un videoclip care sa contina si poze iar videoclipurile trebuie derulate cu "viteza". Imi trebuie un program care ma poate ajuta sa pot sa realizez acest videoclip. Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator!!!

Daca unui moderator acest topic i se pare aiurea poate sa-l stearga, ca sa nu se inceapa cu certurile!!

Multumesc aticipat.

2. bloghita
    Member
    Posted 6 months ago #

Ciberlink powerdirector sau sony vegas.

3. Cristian
    Member
    Posted 6 months ago #

am ciberlink dar nu reusesc sa fac sa bage viteza videoclipul!!!

4. Bugghy
    Member
    Posted 6 months ago #

Eu editez cu Cyberlink Power Director, dar nu cred ca e nevoie de asa ceva doar pt videoclipul pe care vrei tu sa il faci. Incearca sa il faci cu Windows Movie Maker; are efecte de tranzitie, viteza filmului etc. E usor de folosit, in 5 min te prinzi cum se adauga efecte, scris etc.

Bafta!

le: Ti-am facut poza in cyberlink. Apesi pe clipul pe care il vrei editat, apoi pe Power Tools si ai acolo totul : Photobucket

5. Cristian
    Member
    Posted 6 months ago #

am uitat sa zic ca trebuie sa sterg sunetul videoclipurilor filmate si sa pun eu o melodie.

le: bugghy am rezolvat asta ms mult da e o chestie, ca la fiecare videoclip care tre sa bag speed la inceput si la sfarsit trebuie sa las originalu adica, cum fac sa fie speed doar pe o portiune a videoclipului ca nu gasesc nicidecum.

6. TitArtDesign
    Member
    Posted 6 months ago #

@C.Rotary foarte simplu , referitor la ce ai intrebat ''ca la fiecare videoclip care tre sa bag speed la inceput si la sfarsit trebuie sa las originalu...'' dupa ce pui clipul la bara de editare , dai click dreapta pe el si iti apar mai multe chestii , tu dai ''SPLIT'' si iti imparte o filmare in doua , iar ca sa alegi tu viteza de redare a clipului , la fel , click dreapta - edit video - power tools - speed :) . !!! SA NU TE ATINGI DE WINDOWS MOVIE MAKER , ESTE O PORCARIE DE PROGRAM !!!! Spor la filmat si sper sa iti fie de folos ce ti-am zis , salut . Aaaa si ca sa scoti sunetul , click dreapta si '''MUTE'' :)

7. Cristian
    Member
    Posted 6 months ago #

@TitArtDesign esti zeu:)) daca imi zici cums a mai pun si o melodie pe fundal esti cel mai tare:D

8. RoxoR
    Member
    Posted 6 months ago #

@C.Rotary

9. TitArtDesign
    Member
    Posted 6 months ago #

CyberLink Power Director pentru mine este cel mai bun program cu care am lucrat pana acum :)

10. Cristian
    Member
    Posted 6 months ago #

multumesc tuturor pentru ajutor , videoclipul este aproape gata, sper sa iasa bine!:D

11. ics
    Moderator
    Posted 6 months ago #

@RoxoR tu ce folosesti pentru screen recording?
    Eu am asta: http://camstudio.org/

12. RoxoR
    Member
    Posted 6 months ago #

@X Mirillis Action! pt captura si Mirillis Splash PRO EX ptr. filme HD

13. Kdi
    Member
    Posted 4 months ago #

am si eu o problema de 2 zile cu power director..cand dau play sa verific daca am de corectat ceva sau cand dau Produce imi da eroarea asta:

Media Source Error: A front-end graph streaming error occurred.Try again or contact Cyberlink Customer Support

am cautat pe forum-uri dar nu zice pt versiunea de PD 10

14. Cristian
    Member
    Posted 4 months ago #

mie pana acuma nu mia dat eroare, imi pare rauc a nu te pot ajuta:(

15. Kdi
    Member
    Posted 4 months ago #

am schimbat formatul de nenumarate ori, nu conteaza formatul nici la editare nici la produce ca el tot nu vrea si pace...

16. Marco
    Member
    Posted 4 months ago #

Go back to PD9 :p :))

17. Kdi
    Member
    Posted 4 months ago #

mda..dar eu am inceput cu PD10 :D

18. Cristian
    Member
    Posted 4 months ago #

eu folosesc PD8 :|

19. Kdi
    Member
    Posted 4 months ago #

si in PD9 tot imi da aceeasi eroare...nu ma chinui sa mai incerc si cu PD8 ca am o presimtire ca tot la fel face si acolo...

http://img535.imageshack.us/img535/5421/eroarexm.jpg

20. Ameriknu
    Member
    Posted 4 months ago #

Fa-i update.

21. Marco
    Member
    Posted 4 months ago #

Fa-i ./format c:\ :)))

22. Kdi
    Member
    Posted 4 months ago #

@Ameriknu i-am facut de toate
    @Marco ala a fost acum o luna,dupa asta am instalat PD10 a mers sa fac cateva filmulete acum imi da eraoarea asta si la PD 10 si la PD9

23. Marco
    Member
    Posted 4 months ago #

Ai incercat sa il produci in alt tip de format video? Baga un film chior fara intro/outro si altele si da-i produce.

24. Kdi
    Member
    Posted 4 months ago #

i-am dat si cu chior...in toate formatele posibile, ajunge pe la 22% apoi da eroarea de mai sus
    p.s. sunt pe chat

25. Marco
    Member
    Posted 4 months ago #

http://directorzone.cyberlink.com/posts/list/4203865.page
    Asta ai citit/incercat?
    Incearca cu un alt film.

26. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 4 months ago #

@KDI ce sistem de fisiere ai pe HDD-ul unde ai instatat PD-ul ? Swap-ul unde il face ?? Vezi ca isi copiaza ascuns fisierele de intrare cu care lucreaza si de aici o serie de probleme distractive.
    Incerca sa procesezi cu fisiere de intrare cu rezolutie mai mica.

27. Kdi
    Member
    Posted 4 months ago #

domnu urs grizonat am rezolvat-o...nu stiu pt cat timp dar era de la format :D le-am convertit si merge acum,sper :)

ps: swap? sunt multe chestii pe care nu le stiu ;))

28. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 4 months ago #

SWAP - spatiu pe un HDD folosit ca memorie temporara.
    Daca prin "format" te referi la partitionare, la sistemul de fisiere alta solutie decat NTFS pentru windoze nu stiu sa fie corespunzatoare. FA(R)T32 moare la 4 Gigi.

29. tictac
    Member
    Posted 4 months ago #

dragilor, in pd9, cum pot face crop "asimetric" in raport cu forma initiala a filmarii? stiu ca exprimarea nu e chiar tehnica insa ma refer la faptul ca in crop am doar optiunea de a trage de colt si astfel se reduce atat inaltimea cat si latimea simultan, eu as vrea sa pot modifica doar una dintre ele, lasand-o pe cealalta intreaga.
    multumesc!

30. ics
    Moderator
    Posted 4 months ago #

Una din variante In Edit, Modify creezi un mask si debifezi Maintain mask aspect ratio
    Creezi astfel o zona vizibila cu dimensiunile pe care le selectezi. Daca mai vrei si zoom dinamic sau alte efecte le aplici ulterior. Daca vrei numai pe anumite parti ale clipului faci split inainte.

31. Kdi
    Member
    Posted 3 months ago #

iar imi da eroarea aia stupida de mai sus...sunt convertite in acelasi format le produc tot acelasi format.am scos si pozele si subtitrarea si tot si da eroare...ma las de meserie...nu-i de mine

32. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 3 months ago #

Pai te-am mai intrebat: cat spatiu liber ai pe disc ? Incerca sa lucrezi cu fisierele sursa (fil original, poze,muzica) pe discul unde ai instalat softul. Salveaza pe alt disc, de preferinta tot fix. Windoza mai chifleaza uneori la HDD-uri externe; le pierde si le regaseste. Dar ai rezolvat streamul video. E de sapat.

33. Kdi
    Member
    Posted 3 months ago #

24gb pe partitia unde-i programul instalat adica C: si vreo 7 gb pe partitia unde-s filmuletele salvate

le-am pus pe aceeasi partitie cu soft-ul

inca o intrebare...care e formatul care are si calitate dar nu sta mult la procesat :D

34. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 3 months ago #

La spatiul liber nu ar trebui sa ai probleme. Recomand totusi si mpeegstreamclip despre care s-a vorbit si bagi la procesat daor bucatelele decupate, nu tot filmul. Daca te uiti cu atentie, dupca ce tragi un film jos in timeline zice ceva de shadowing. Daca fisierele sursa sunt mici si umbra e mica. Umbra e un fisier ascuns, asta e motivul pentru care te-am intrebat de spatiu.
    MPEG2 profilul HDV (720 p) Iese cam marisor, dar repejor.E destul de rapid la mine. Incomparabil mai repede dat varianta cu urcatul direct pe YT din PD sau facut local WMV si urcat manual. Il urci pe YT si-l rezolva ei. Daca ai ADSL adormi langa upload. Depinde si de provider.Habar nu am daca e singel pass sau multipass, nu ma intereseaza.

35. Kdi
    Member
    Posted 3 months ago #

io folosesc iwisoft ,timeline-u de la PD9 sau de la mpegstreamclip?
    "Incomparabil mai repede dat varianta cu urcatul direct pe YT din PD sau facut local WMV si urcat manual. Il urci pe YT si-l rezolva ei. - deci sa incerc sa il urc direct pe Yt...eu bucatelele le fac cu iwisoft hdwmw si la produce ii dau tot Wmw Hd standard quality

"Daca te uiti cu atentie, dupca ce tragi un film jos in timeline zice ceva de shadowing." - deja m-ai pierdut

p.s.n-a mers cu ele pe aceeasi partitie cu softul..tot da eroare...incerc maine again :)

36. tictac
    Member
    Posted 3 months ago #

@merci X, nu prea am mai avut timp de editat videouri, dar am strans ceva material, cand reincep sa public o sa "ploua cu tictac" :))

37. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 3 months ago #

@KDI
    De timeline-ul de la PD e vorba. PD face "umbra" la fisiere, le copiaza ascuns.
    Mpegstreamclip e bomboana de program. Trebuie sa ai putina rapbdare cu el ca nu se manifesta prea tare dupa ce dai Copy la secventa aleasa de tine.
    Daca vrei sa randeze repde asa cum am mai zis MPEG2 profilul HDV (720 p). WMV e cu fisiere mai mici,dar dureaza incoparabil mai muuult.

Citeste bine http://www.trafictube.ro/utile/ghid-de-editare-procesare/

38. tictac
    Member
    Posted 3 months ago #

@X acum am facut un test si merge insa e greoaie metoda, era mult mai simplu in videopad video editor. Multumesc!

39. Kdi
    Member
    Posted 2 months ago #

si daca eu le filmez cu jos-ul in sus...in mpeg stream clip nu pot sa le rotesc...cum imi dau si eu seama ce e bun si ce nu daca tre sa stau cu capul in jos?

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.