trafictube forum » Diverse
Cearta cu mosulica beat
(6 posts)-
Ajung azi in piata Ion Mester, vreau sa parchez pe un loc de parcare public (cel putin nu exista nici un semn cum ca ar fi cu plata sau spatiu privat sau ceva)
Cand sa dau cu spatele... vad pe cineva in oglinda. Opresc un pic, se da din drum, dau iarasi inapoi. Si iarasi nenea se pune in spatele masinii. Din pacate am uitat ca am camera, asa ca nu am intors-o sa il filmez pe nenea.
Oricum era distractiv: beat crita, abia se tinea pe picioare, si cu o sticla de 5 litrii de plastic plina cu (probabil) vin.Am 'discutat' un pic, iar cand a auzit de politie a plecat :)
-
@tutike Hai ca era simpatic personajul! Chiar si pilit, cunostea desfasuratorul actiunilor:"... da-te jos din masina, scoate lopata, te apuci sa cureti ..." si l-a apucat spiritul civic :)))
-
@tutike Ei si tu... "vrei sa chem politia", omul vroia sa schimbe doua vorbe si un pahar-doua de vin cu tine... sa amane clipa fatidica in care isi reintalneste consoarta.
ps pentru neinsurati: trebuie sa bei suficient sa ti se para frumoasa d-ra, dar limitat, sa nu ajungi sa o ceri de nevasta... -
Nici nu trebuia sa iti pierzi timpul cu el .. specimene de genul asta sunt la orice colt :)
-
@gigi.pop : prea tarziu ai scris asta :))))
-
@alexandru Nu chiar la orice colt... specimenu' asta avea 5 litri de vin... si mai voia si sa-i imparta... fapte ce nu-s de neglijat (mai ales cand sunt adevarate in acelasi timp)...
@tictac Stiu... mie mi-a spus-o socru, care, la vreo luna dupa fapta, mi-a zis... "fiule, ai facut o singura greseala... aceasi pe care am facut-o si eu..." si mi-a "explicat" cum stau treburile... :)
Reply
You must log in to post.