pharmacie en ligne

trafictube forum » Accidente

Cu ce se mai lauda vecinii rusi... :P

(281 posts)
  • Started 7 months ago by bulan.de.cluj
  • Latest reply from ionescu liviu
  1. Ov
    Member
    Posted 3 months ago #

Ziaristii ... Tigara aia era foarte periculoasa!!!!!!!

Penibili

2. Mihaela
    Member
    Posted 2 months ago #

3. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

4. Ov
    Member
    Posted 2 months ago #

Nu sunt rusi dar sunt profesionisti

http://www.220.ro/faze-tari/Ca-Sa-Conduci-In-Polonia-Ai-Nevoie-De-Nervi-De-Otel/tU6J2VBtSU/

Nu stiu cum sa pun filmul direct.

5. tutike
    Member
    Posted 2 months ago #

@Ov: ala de la final seamana cu mine :P

6. tictac
    Member
    Posted 2 months ago #

7. areveul
    Member
    Posted 2 months ago #

Am condus in Polinia vre-o 2000 de Km, se circula OK (cam ca la noi) si au drumuri impecabile!

8. areveul
    Member
    Posted 2 months ago #

9. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

10. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 2 months ago #

1. Ce sange pe ala de filma sa stai asa aproape,eu as fi redus viteza sa ma departez
    2. Curat ghinion pe „gipan” dar si pe TIR-ist
    3. Ca si la noi,daca ala din fata nu se baga,pt ca l-a dus mintea si si-a dat seama ca n-are timp,se baga smardoiul din spate si face carnagiu...

11. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

Observați cum "doamna" încearcă sa degajeze partea carosabila :) ... mai baga și ea un bonus ceva :)

12. tomita
    Member
    Posted 2 months ago #

rusii sunt mici copii. si in mod special, baietii astia cu sute de cai modificati, care cica fac curse pe strazi.
    n-au nimic in fata omuletilor din asia.
    http://www.4tuning.tv/6uEwOVVM4kB/Cea_mai_nebuna_cursa_prin_oras.html

nu mai stiu cum ii zice la filmulet pe youtube, dar mi-am adus aminte de el.

13. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 2 months ago #

tomita astia erau cu niste rampe pt a ridica de la locul accidentului masinile tamponate,tu nu vezi ca in cursa lor nebuna nu prea se sinchiseste nimeni sa le faca loc . . .

14. BuGabriel
    Member
    Posted 2 months ago #

Așa o să fie la noi cu ambulanțele dacă o lasă pe mâna particularilor și pe ideea ”primul venit, primul servit”.

15. tomita
    Member
    Posted 2 months ago #

pai da, eu ce zic. ca e tow-truck, ca e bmw sunt masini egale in fata legii. daca fac tampenii si ilegalitati nu exista nimic care sa le justifice comportamentul.
    o ambulanta o mai inteleg, o poltiie, un pompier, dar unu de la ridicari?! e la fel de periculos precum un cayenne care face aceleasi jumbuslucuri.

doar ca eu voiam sa se vada cum asta cu ridicarile, chiar nu are respect de lege. intra pe contrasens fara sa il intereseze de ceilalti, si se bazeaza ca i se face loc. daca nu, forteza nota la extreme.

rusu, cu masina sport o mai ocoleste, nitel, se tine pe sensul lui - cei care se filmeaza cel putin ;)

16. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

17. stai-acolo
    Member
    Posted 2 months ago #

de cand i-am vazut pe aia care mergeau cu spatele ca sa pacaleasca coada, zic ca nu mai poate sa ma suprinda nimic pe topicul asta. Dar is surprins de fiecare data...
    Incredibil cata prostie pe soselele lor.

18. guma_turbo
    Member
    Posted 2 months ago #

Gigi ti-ai facut un obicei prost de a fura videoclipuri. Mai frumos ar fi sa pui link-ul original, adica asa:

19. RoxoR
    Member
    Posted 2 months ago #

BlogDeProst Nu le fura. Mai mult ca sigur le-a vazut pe liveleak si le-a urcat pe youube sa le poata pune aici frumos...nu doar un link lung.

20. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

Blogdeprost ai vrut sa demostrezi ca ce? ca stii limba rusa? sau ce? Nu are sens sa intru in detalii deoarece a facut acest lucru RuxoR.

21. djionut
    Member
    Posted 2 months ago #

@GiGiMoKa: in primul video - soferul camionului a redresat la timp; din sens opus venea o masina mica care se lipise deja de parapet... praf o facea.

22. pocris
    Member
    Posted 2 months ago #

@BlogDeProst - Hai ca esti amuzant! :) Tocmai tu te-ai gasit sa faci pe moralistul? LOL

23. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 2 months ago #

Ce cretini,macar 1 dintre ei a avut sa zic bunul simt si sa-i spuna celuilalt sa se intoarca si sa vada ce a patit cel ce iesise in decor din vina lor . . . ramai fara cuvinte cu rusii sua rasii astia . . .

24. Toyo9J
    Member
    Posted 2 months ago #

Fecioru cu Fordu alb :']] si numai 9 zile au trecut de la incident, e ceva :]

25. tomita
    Member
    Posted 2 months ago #

epic win from destiny

26. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 2 months ago #

Si cica nu exista rasplata...

27. bloghita
    Member
    Posted 2 months ago #

Karma WIN!

28. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 2 months ago #

29. gopo
    Member
    Posted 2 months ago #

:)

30. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

P.S. blogdeprost dacă ai de comentat ceva, gândește-te dacă într-adevăr aduci un plus dacă nu...folosește un supozitor. ;)

31. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 2 months ago #

Infiorator e ultimul clip,m-am si speriat :))))

32. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

Ne-încadrarea în bandă...rezultat "Collision" :)

...tragic!

33. stai-acolo
    Member
    Posted 2 months ago #

ala se uita ce-a patit la masina... incredibil.

34. tomita
    Member
    Posted 2 months ago #

nu zau. intr-adevar nu sunt obstacol prea mare.
    dar in acelasi fel traficul statea cuminte la semafor si un motociclist vitezist si strecurator printre benzi a lovit curul unei masini si a ricosat in mine. norocul a fost ca mi-a lovit roata si putin deasupra ei. ala era lat pe strada si toti se uitau la el. saracul este bine?!
    eu ii dadeam si 2 suturi in cap daca imi facea vreo paguba serioasa si l-am lasat in plata lui,. mi-am verificat masina si am plecat.

asa si iepurii cei 2 din videoclip. as resimti aceeasi incarcare morala ca in cazul unui caine, pisca, iepure, gaina sau altceva care sare in acelasi mod in fata rotilor. se numeste selectie naturala acest proces de triere a generatiilor viitoare.
    isi vor dresa parintii vinovati copii pe viitor? da.
    vor mai traversa astia indoitii aiurea? nu

35. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 2 months ago #

E faza 1 de Stan si Bran :)))))
    Faza 2 e fara comentarii...

36. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

Referitor la clipul 2 este clar că un plus de haos sunt și indicatoarele rutiere. Observ o presemnalizare de pietoni cât și drum prioritar.... și desigur oleacă de viteză avea și nenea cu Taxi.

37. stai-acolo
    Member
    Posted 2 months ago #

tomita sper din toata inima ca glumesti. Sau n-ai observat ca "iepurii" aia doi is oameni, mai exact copii. Mai conteaza imprejurarile, pagubele sau cine poarta vina, atunci pe moment?

38. Vecinu
    Member
    Posted 2 months ago #

@tomita: ori esti sociopat ori nu mai esti... cum poti sa spui, pana si ipotetic, ca n-ai avea remuscari in cazul respectiv?

39. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

40. ics
    Moderator
    Posted 2 months ago #

41. GiGiMoKa
    Member
    Posted 2 months ago #

42. ics
    Moderator
    Posted 2 months ago #

43. Thomas
    Member
    Posted 1 month ago #

Pst, asta e topicul cu rusi :)

44. tictac
    Member
    Posted 1 month ago #

aia s-au dus sa il bata sau sa il verifice? cand se sare in ajutor e o viteza, cand se sare sa-l calareasca e intotdeauna o viteza de reactie mai mare.

45. ics
    Moderator
    Posted 1 month ago #

@tictac ala de sare e soferul care zburase din masina :)

46. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 1 month ago #

Te doare mintea cu rusii astia :D

47. GiGiMoKa
    Member
    Posted 1 month ago #

48. Kio
    Member
    Posted 1 month ago #

Doi betivi stau in mijlocul strazii si lovesc masinile care trec. Statistic, ar fi trebuit sa isi dea seama ca o sa enerveze pe cineva prea mult foarte repede.

Via marlani.ro

49. Ov
    Member
    Posted 1 month ago #

50. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 1 month ago #

@Kio - Papitoii aia 2 si-au cam cautato,ete ca a si gasit-o ;)
    @Ov - E mai aerodiamica :)

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.