pharmacie en ligne

trafictube forum » Ştiri

Cu scuterul pe zapada + teribilism pe sanie

(6 posts)
  • Started 3 months ago by TitArtDesign
  • Latest reply from TitArtDesign

Tags:

No tags yet.

1. TitArtDesign
    Member
    Posted 3 months ago #

filmat de un prieten ... eu conduceam .
    ''TERIBILISM PE SANIE'' cat kkt poate sa manance Prima TV !!!
    http://www.primatv.ro/stiri-focus/teribilism-pe-sanie.html mai mult de 30 km/h nu aveam .
    Au voie sa imi ia clipul de pe YOUTUBE si sa-l difuzeze la Tv ? nu o sa postez clipul original aici , cine vrea sa il vada , il gaseste pe Youtube ....

2. areveul
    Member
    Posted 3 months ago #

Cum voua brailenilor nu va place sa vi se zica moldoveni, ce zici ca scrie Galati in dreapta sus (la prima) :)) Si da, e teribilism, 30 la ora cu sania la 1m in spatele masinii e foarte mult!

3. TitArtDesign
    Member
    Posted 3 months ago #

Nu stiu dece au scris ''GALATI'' ca era in Braila filmata in parcul Monument de mine . Nu prea am inteles ce vroiai sa zici @Areveul , n-am nimic cu moldovenii sau ca m-ar deranja sa mi se zica moldovean :) ...... totusi Galatenii au putin accent de Moldova .

4. areveul
    Member
    Posted 3 months ago #

Te rog nu mi-o lua in nume de rau:)) era doar o remarca la ce afisasera astia pe ecran (probabil ca e devizia Galati a televiciunii) si am imbinat-o cu experienta personala cu amicii mei Braileni care culmea si ei vorbesc cu accent, dar numai moldoveni sa nu le zici:))

5. Kharon
    Member
    Posted 3 months ago #

Shi cu voi uai. habar n-aveti shi ii aia acshent moldoviniesc uai...

6. TitArtDesign
    Member
    Posted 3 months ago #

:)) poate se vorbeste putin si in Braila , dar la Galati cu cati am vorbit am sesizat accentul de moldovean :)

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.