pharmacie en ligne

trafictube forum » Diverse

Despre minusuri

(22 posts)
  • Started 3 months ago by Catalin.c
  • Latest reply from areveul

Tags:

1. Catalin.c
    Member
    Posted 3 months ago #

Am cautat un topic asemanator si nu am gasit, asa ca scuze pt postare daca s-a mai discutat...

In legatura cu minusurile care nu sunt explicate: am observat ca, o data ce ai votat, nu iti poti schimba votul. Astfel, se poate intampla sa votezi gresit si asa se pot explica unele clipuri evident f bune cu multe minusuri. Asta, exceptand voturile din prostie sau rautate.
    Mouse`ul meu mai face figuri uneori si imi sare cursorul cand nu ma astept si chiar era sa dau minus din greseala de vreo 2 ori. Bine, ca as fi comentat pentru a explica, dar poate nu toti fac asta.

Plus, ca mai e situatia de aici: http://www.trafictube.ro/tir-ist-inconstient/ unde, din cauza unei mentiuni in descriere, poti da minus pentru ca nu ai vazut clipul chiar pana la capat. Iar cineva parca a recunoscut ca a dat minus pt asta..

2. gopo
    Member
    Posted 3 months ago #

asa ...si?
    de multe foarte multe ori ce conteaza este discutia nu voturile.
    sunt f multi care nu au ce face acasa si din diferite motive de ei stiute voteaza aiurea.
    nu ma refer doar la copii,multi dintre ei sunt destul de maturi...ca nu stiu sa voteze se vede si la alegerile politice ;) :)).
    solutii;
    -schimba mouse`ul nu costa mult unul optic.
    -si voturile "-" sunt trafic
    -inca nu au inceput sa plateasca filmele in functie de voturi :)))))

voturile conteaza dar baza sunt comentariile(sarea si piperul)

3. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 3 months ago #

Statistic vorbind, cat de probabil e sa iei 2 negative la 15 secunde diferenta ?
    Image and video hosting by TinyPic
    sau
    Image and video hosting by TinyPic
    Greselile sunt excluse in situatiile de mai sus. Uneori e vorba de "manevre" de culise. Se vad usor pentru cei care au anumite drepturi de administrare.
    Unii vor sa-si vada clipurile mai repede in top. Urci in top dand in cap altora. Nu-i frumos. Cresteea se face in timp si cu rabdare. Voturile se pot administra (pierde) cum a fost in cazul unor atacuri.
    Totul se reduce la fair-play. Il ai sau nu

4. stai-acolo
    Member
    Posted 3 months ago #

@Ursul "Unii vor sa-si vada clipurile mai repede in top. Urci in top dand in cap altora. "
    Asta e o gluma, nu? Mi-e greu sa cred ca cineva dintre autori ar face asa ceva, doar ca sa-si vada video-ul propriu in top. Ar fi un motiv pueril, sa nu zic infantil.

5. gopo
    Member
    Posted 3 months ago #

intrebarea este ;
    ce naiba faci cand ajungi 1 in top??? sari? :)))))

6. carco
    Member
    Posted 3 months ago #

Ce discutie fara sens.

Referitor la explicatia voturilor, din moment ce sistemul permite votarea fara comentariu, de ce s-ar simti cineva dator sa dea o explicatie? Nu-i place, minus si la revedere (sau ii place, plus si la fel).

Daca se modifica sistemul a.i. sa votezi atunci cand comentezi, o sa plangeti ca nu voteaza nimeni (sunt filme ce au 2-3 comentarii si 100+ voturi)

P.S. explicatii de la cei ce nu voteaza (ca mine) nu vreti?

7. Catalin.c
    Member
    Posted 3 months ago #

nu am zis ca votul sa fie legat exclusiv de un comentariu. era doar un alt punct de vedere al minusurilor.

eu personal as prefera ca, daca am votat, sa am posibilitatea de a schimba votul.

8. carco
    Member
    Posted 3 months ago #

Eu as prefera sistemul doar cu "like" (adica sa nu poti vota negativ, doar plus daca-ti place, daca nu, nu votezi) dar... momentan asta avem, cu asta defilam.

9. Catalin.c
    Member
    Posted 3 months ago #

hmmm, s-ar putea sa fie mai eficienta propunerea ta :)

10. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 3 months ago #

@stai-acolo Nu e o gluma. E o constatare. Nu e o acuza. Dar cand din senin incep sa curga 2-3 minusuri pe cate un clip care are cel putin suta de plusuri, incepi sa te gandesti. E vorba de statistici. Imi urmaresc si afisari pe alte site-uri. Variatile bruste naturale nu exista. Nu sunt detinatorul adevarului absolut, dar am facut niste cursuri de statistica/ fiabilitate la un moment dat.
    Eu am dat cu minus si am scris si de ce. Nu doar nu-mi place.

11. Ov
    Member
    Posted 3 months ago #

Nu cred ca exista un clip care sa nu primeasca cel putin un minus. Este inevitabil sa nu intalnesti pe internet si oameni care isi revarsa frustrarile vietii de zi cu zi pe forumuri, site-uri de socializare si mai peste tot unde se poate naste o discutie aprinsa.
    Pe langa asta pe internet intra si persoane de 10-16 ani care (dar nu ii bag pe toti aici, exista si adolescenti mai cu capul pe umeri decat multi adulti) ii admira pe cei care traiesc sofatul la limita.

Si eu am mai dat minusuri cand am inceput sa vizualizez trafictube, am dat in special la acele filmulete lungi de care nu aveam rabdare. Am invatat sa ma controlez :D

12. carco
    Member
    Posted 3 months ago #

@Ov, sunt cateva fara minus, nu dau link ca sigur isi iau :)

13. Ov
    Member
    Posted 3 months ago #

Mira-m-as!

LE: Am gasit si eu.

14. RoxoR
    Member
    Posted 3 months ago #

@Ov Ia d-aci :D
    http://www.trafictube.ro/conducem-logic/
    http://www.trafictube.ro/undercover-noapte/
    astea-s doar de la mine.

Acuma hai, sariti cu minusuri de ciuda =))

15. GeluCJ
    Member
    Posted 3 months ago #

@RoxoR LOL, intre timp ai mai primit niste plusuri pentru primul :)))

16. pinguinu nuclear
    Member
    Posted 3 months ago #

nu dau/nu cer explicatii la voturi. Daca cineva isi justifica voturile (expune parerea) la filmele mele si eu am alta parere, discutam. Si apoi la gara toata lumea! :-)
    Important este ca cei ce intra aici sa invete ceva din filme si comentarii. Eu pentru asta sunt aici, zilnic. Si am constatat ca numarul voturilor este mult mai important decat raportul +/-. Parerea mea.

@Roxor - hihihihihihihihi.... MINUS!!! NO MORE PLUS FOR YOU!

17. RoxoR
    Member
    Posted 3 months ago #

Damn.....mai bine taceam:))) s-or gasit 2 sa-mi strice bucuria:))

18. Iulian
    Member
    Posted 3 months ago #

100% de acord cu pinguinul. Numărul voturilor este mai important decât raportul +/-.
    Prefer să am un clip unde au votat 100 persoane, dintre care 15 au dau minus, decât un clip fără minusuri, dar unde au votat doar 30 persoane.

19. areveul
    Member
    Posted 3 months ago #

@Roxor din pacate la clipul cu condusul logic, ti-ai furat 7 -, se pare ca "inteligentii" care voteaza aiurea, stiu sa si citeasca :))
    La clipul cu ninja e perfect in continuare

@All propunere: la votarea cu - sa iti ceara sa lasi un comentariu, justificare, sunt mai putine clipurile in care predomina "minusurile", sau, sa poti da - doar daca esti logat, doar suntem in democratie!

Daca va afecta fluxul zilnic pe site vom sti numai daca nu o sa mai vedem reclama la lupanarul virtual :))

20. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 3 months ago #

Un ciumpalac si-a decicat 25 de minute din viata sa-mi ia toate clipurile la minus. De ce ? Pentru ca se poate. Bagati un ochi si pe a voi, sa-l descoperim pe "prieten". Sper sa sa gasesc sobolanul.

21. Reply
    Member
    Posted 3 months ago #

un - nu strica reputatia unui user. Orice om cu capul pe umeri, poate analiza un clip. Eu propun schimbarea sistemului din +/- in stelute - x x x x x, si asa, cel frustrat nu va acorda nici o stea, iar cel care apreciaza video-ul va marca cu 5 stele, video-ul. E mult mai corect, si asa vor disparea si frustratii.

22. areveul
    Member
    Posted 3 months ago #

@Reply, este exact invers... majoritatea se uita dupa filme cu multe stele in cazul asta, cand o sa vezi un clip cu 3 din 5 stele nu o sa te mai uiti, deoarece o sa crezi ca e mediocru. Gandeste-te cati isi poarta pica pe-aici si voteaza intr-una cu - sau imbecili care o fac de ciuda sau in ciuda...

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.