pharmacie en ligne

trafictube forum » Ştiri

Din nou accidente

(167 posts)
  • Started 11 months ago by ics
  • Latest reply from Ursul Grizonat
  1. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

2. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

3. pinguinu nuclear
    Member
    Posted 11 months ago #

politista spera ca tiristul sa intre pe acostament? E un exemplu bun in controversa - benzi de circulatie sau orice altceva.

4. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

5. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

6. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

7. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

8. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

9. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

10. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

11. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

12. Kio
    Member
    Posted 11 months ago #

Cum naiba sa ii sara o anvelopa?

13. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

14. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

15. ics
    Moderator
    Posted 11 months ago #

16. ics
    Moderator
    Posted 10 months ago #

17. ics
    Moderator
    Posted 9 months ago #

18. ics
    Moderator
    Posted 8 months ago #

16.59

Accidentul de la Bucov s-a soldat cu 12 victime, dintre care trei morţi şi alte cinci persoane în stare gravă. Celelalte victime au suferit leziuni uşoare şi au refuzat internarea. Traficul este în continuare restricţionat. Se circulă, alternativ, pe o singură bandă.

http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/accident_bucov-accident_victime_bucov-masini_accident_bucov-victime_bucov-ploiesti_0_544745907.html

19. Matrixu
    Member
    Posted 8 months ago #

Eram sigur cand am vazut ieri la TV ca duba e de vina inainte sa imi zica politia. Probabil a mers la 20cm in spatele aluia (cum fac ei de obicei) si ala o fi franat, asta nu a fost atent si l-a zburat pe contrasens. Pacat. O mare tragedie

20. carco
    Member
    Posted 8 months ago #

Din pacate nr. de morti (in accidentul semnalat de icsulescu mai sus) a ajuns la 5.

Chiar acum zic la tv de un accident similar, un autocar (plin de copii) s-a infipt intr-un trailer si, ulterior, a fost lovit si-n spate de o alta masina. Cativa copii sunt la spital (speram ca nu in stare grava.

"Din primele cercetări reiese că vinovat de producerea accidentului este şoferul autocarului, care nu a păstrat distanţa faţă de trailerul care circula în faţa sa. "

http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Accident-DN1-polonez-trailer-Trei_0_545345666.html

21. carco
    Member
    Posted 8 months ago #

"Autospeciala se deplasa la o intervenţie, alături de o altă maşină, şi circula în faţă, iar, la un moment dat, şoferul a vrut să depăşească un autoturism care nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de pompieri, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Adrian Sabău."

Autospeciala s-a rasturnat, unul din pompieri a murit... trist.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/update-unul-din-cei-cinci-pompieri-implicati-in-accidentul-cu-autospeciala-din-maramures-a-murit-235633.html

Un articol al unui coleg (al celor implicati in accident):
    http://addictivetimes.blogspot.com/2011/08/mentalitate-asta-este-tara-in-care-ne.html

A mai scris despre acest lucru si Cabral: http://www.cabral.ro/din-trafic/cand-omori-din-prostie

22. ics
    Moderator
    Posted 8 months ago #

Trist, dar adevarat. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Trebuie sa va ganditi ca atunci cand vedeti o masina cu luminile de avertizare in functiune de culoare rosie sau albastra acestia se indreapta sa ajute pe cineva. Pentru ce sa incerc sa-i zadarnicesc actiunea? Doar pentru ca eu cred ca el abuzeaza de sirena si girofar?
    Eliberati calea masinilor de interventie: Salvare, Pompieri, Politie!
    Nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de interventia lor.

23. carco
    Member
    Posted 8 months ago #

Poate trebuia un topic dedicat, o sa citez o bucata mica din postarea colegului celui decedat:
    http://addictivetimes.blogspot.com/2011/08/mentalitate-asta-este-tara-in-care-ne.html

"Bai "oamenilor", noi nu ne intrecem cu nimeni si cu nimic, poate decat cu timpul care ne trebuie pentru a ajunge intr-un moment bun la locul interventiei si sa ne facem treaba."

24. ics
    Moderator
    Posted 4 months ago #

http://realitatea.mobi/article/898633
    Accidentul ca accidentul, da' 12 copii?

http://realitatea.mobi/article/898650
    Accident grav pe centura Capitalei, traficul este blocat. Un elicopter preia răniţii VIDEO

25. Mircea07
    Member
    Posted 4 months ago #

Ieri in Bacau a fost prima ninsoare, unde s-a depus ceva zapada si au fost in jur de 7-8 accidente din cauza derapajului. Multi din ei dau vina primariei ca nu au pus anti-dreapant pt siguranta.

26. tictac
    Member
    Posted 4 months ago #

27. Kharon
    Member
    Posted 4 months ago #

ce masina era aia ca nici nu-mi mai dau seama. oricum "tanarul" o cauta cu lumanarea si a gasit-o. eu ma bucur ca nu a mai luat pe nimeni cu el. in rest...un prost mai putin in lume, ar trebui sa plang?

28. bulan.de.cluj
    Member
    Posted 4 months ago #

Era un Porsche , cred ca 911 , pacat de masina . Bine ca a "plecat" singur si n-a luat si pe altii cu el....
    Cu un teribilist in minus , right?

29. gigi.pop
    Member
    Posted 4 months ago #

240km/h ... asa ceva se considera accident sau sinucidere?

30. Kharon
    Member
    Posted 4 months ago #

Se considera dovada a fenomenului "ce usor pare. si eu pot sa fac asta". Parerea mea...

31. SaltwaterC
    Member
    Posted 4 months ago #

@gigi.pop: selecție naturală.

32. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 4 months ago #

Sa va fac sa va dreg,nici nu-l cunoasteti si va dati cu parerea,daca a-ti stii ce baiat cuminte era,nu consuma droguri(decat cu nara stinga),nu consuma alcool(decat cu paiul),avea experienta in soferie(vreo 25 ani,dar nu avea mai mult de 24 ca varsta),a fost un baiat cum rar mai intalnesti,bun cuminte,educat,insa el a murit la 240km/h...
    Fratilor nu doresc moartea nici dusmanilor mei,dar cand vezi basinosii astia cu handel pe chiloti in masini de sute de mii de euro,va spun cu mina pe inima ca nu-mi pare rau,nici pt inconstient si nici pt suferinta produsa parintilor,cat de idiot sa fii sa dai unui r a h a t cu ochi asemenea masina,nu am cuvinte...
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca si sper sa-l primeasca in rai!

33. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 4 months ago #

Ref: Constanta, RIP : Tânărul (George Parteca) în vârstă de numai 24 de ani conducea în jurul orei 4, pe Bulevardul Mamaia din Mamaia, dinspre Năvodari spre Constanța, automobilul său Porsche 997 de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare CT 10 XKW . De murit a murit la spital, unde a ajuns probabil cu un Glasgow 3, un fel de-a spune ca era inca in viata.
    Treaba nasoala e ca nu e sosea privata acolo, iar in 2007, tanarul Gociman a sfarsit tragic (carbonizat) alturi de 3 prieteni, infipti intr-un giratoriu.

34. Thomas
    Member
    Posted 4 months ago #

A patit-o pentru ca nu avea BMW cu tractiunea 4x4... (ca sa citam din clasicii inca in viata...)

35. Kharon
    Member
    Posted 4 months ago #

Daca s-ar face in Romania o baza auto, un fel de poligon, unde sa se faca si cursuri speciale pentru condus la viteza, as sustine ca pentru masinile cu peste 120-130 de cai trebuie sa ai un fel de atestat in plus la permis (cum e E-ul pentru remorca). Dar pana cand nu o sa avem asa ceva in tara mi s-ar parea stupid sa se bage o astfel de lege.

36. stai-acolo
    Member
    Posted 4 months ago #

Autostrada Arad-Timisoara, inaugurata prea devreme? Mai multe accidente mortale au avut loc de la deschidere!

Pe 2 ianuarie s-a produs un nou accident mortal pe autostrada, iar banuielile ca aceasta a fost inaugurata mai devreme decat ar fi permis normele de siguranta s-au intensificat. Un motociclist a murit in urma unui impact cu un autoturism condus de o persoana de 81 de ani.

In vreme ce comisarul Teodor Tudur, seful Biroului Politiei Autostrazi Vest, a spus pentru realitatea.net ca accidentul s-ar fi produs din dupa ce soferul a incercat sa treaca de pe o banda pe alta fara sa se asigure, cativa martori oculari ai accidentului sustin ca acesta ar fi incercat sa treaca de fapt pe celalalt sens de mers, profitand de lipsa parapetului despartitor. Intr-adevar, pe unele portiuni din autostrada nu exista parapete care sa desparta cele doua sensuri de mers.

Teodor Tudur spune ca lipsa parapetului nu pune in pericol siguranta celor care circula pe autostrada si ca restrictia de viteza de maxim o suta de kilometri pe ora a fost impusa tocmai pentru a preintampina eventualele accidente pe autostrada, in conditiile in care lucrarile la ea n-au fost inca incheiate. Potrivit comisarului Tudur, parapetele n-au fost instalate pe unele portiuni pentru ca in acele zone urmeaza sa fie instalate portaluri de informare, pe care vor fi afisate informatii legate de trafic. Totusi din moment ce parapetele sunt montate pe autostrazi tocmai pentru a proteja soferii si pasagerii, este ilogic ca lipsa lor sa nu afecteze siguranta acestora

opiniatimisoarei.ro

37. Thomas
    Member
    Posted 4 months ago #

38. tictac
    Member
    Posted 4 months ago #

ala a murit acolo si astia ii fac poze cum ii curge sange din casca... puteau sa puna macar blur sau ceva din respect pentru victima.

39. stai-acolo
    Member
    Posted 4 months ago #

Asa ca idee, am fost acuma cateva zile pe ea. Daca ai intrat pe ea ...te duci pana la Arad, n-ai unde sa intorci sau sa iesi.

40. Thomas
    Member
    Posted 4 months ago #

@tictac, unii nu suporta sa se apropie, poate nu avea nici unul o patura/cearceaf prin masinile oprite, etc. Aia cu pozatul e ok (si pozele sunt centrate pe vehicole si pozitia lor in impact) din pct de vedere ca raman dovezi daca se muta apoi ca sa iasa "altceva" (cum in presa la inceput ca a vrut sa schimbe banda, nu sa intoarca prin spatiul gol dintre sensuri, de ex.).
    @stai-acolo, asta nu scuza intorsul pe ea de-ampulea...

41. bulan.de.cluj
    Member
    Posted 4 months ago #

Desi omul e echipat corespunzator, casca , manusi, geaca speciala, pantaloni, bocanci , toate dedicate (corecteaza-ma @Thomas daca nu e asa), impactul nu pare asa de violent , in sensul ca masina si motorul nu sunt avaraiate grav , motoristul nu a fost aruncat la o distanta x ,sa zici ca s-a lovit de caldaram si s-a rupt ceva in el... Singura explicatie ,vazand si sangrele curgand, e ca a dat cu viziera de ceva contondent , dar tot nu-mi explic de la ce o survenit decesul....

42. stai-acolo
    Member
    Posted 4 months ago #

@Thomas evident ca nu, doar subliniam incompetenta autoritatilor. Autostrada-tunel.

43. Thomas
    Member
    Posted 4 months ago #

@bulan.de.cluj , a explicat cel care a facut pozele cam care a fost dinamica http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/672406-accident-mortal-autostrada-arad-timisoara/page__view__findpost__p__3024690

Si da, era echipat full, conducea un chopper/cruiser linistit, insa manevra de intoarcere dintr-o bucata cred ca ne lua pe toti prin surprindere, mai ales pe-o (asa-zisa) autostrada

44. Camionagiu
    Member
    Posted 4 months ago #

Carambol cu trei maşini avariate, în Capitală

(ca sa intelegem mai bine ce fel de conducatori auto avem pe langa noi si sa conducem cu adevarat preventiv, nu doar dupa regulament)

"...marţi seară, în jurul orei 22.10, N. Corina de 33 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe Şos. Mihai Bravu din direcţia B-dul Tineretului către Calea Vitan...

...in apropierea intesecţiei cu Aleea Păcală, nu a adaptat viteza şi în condiţiile unui carosabil umed a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat lateral un autoturism marca Ford, care circula în aceeaşi direcţie de mers, pe banda 2, condus de A. Cristina de 32 de ani, din Bucureşti.

În urma impactului autoturismul marca Ford a fost proiectat pe sensul opus de mers şi s-a tamponat frontal cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de C. Viorel de 44 de ani, din Bucureşti.

de aici

45. Mihaela
    Member
    Posted 4 months ago #

Da, dar acolo in poza nu-s ei. Aia nu-i soseaua Mihai Bravu nici daca ne dam de 3 ori peste cap. Ce jurnalisti tembeli.

46. Camionagiu
    Member
    Posted 4 months ago #

da, poza e de pe Antiaeriana, a fost si un mort atunci

47. Mihaela
    Member
    Posted 4 months ago #

In ce hal sunt masinile nici nu-mi imaginam altfel.
    Pe de alta parte eu nu inteleg o chestie. Atat de greu e (apropo de accidentul pus de tine) sa mergi mai incet daca vezi ca nu-i a buna? Pe drumul meu spre munca de dimineata era polei. 3 au trecut ca vantul pe langa mine iar unul a iesit de pe o strada laterala si i-a fugit curu'. Noroc ca nu mai era nimeni pe langa el. Asta in 3 km. Kilu' meu, eu mergand putin mai incet decat de obicei am scos cu 3 minute mai mult fata de timpul obisnuit. Atat de mare-i paguba?

48. Ursul Grizonat
    Member
    Posted 4 months ago #

Articolul din link e cu referire la un accident de noapte. Cat de noapte trebuie sa fie in capul ziaristilor incat sa dea o poza la oha, sa iasa la numar.
    Pe de alta parte zilnic sunt dati cu capul de asfalt minim 5 pienoni numai in Bucuresti. Nimicuta, nici o vorbulita, nici juma' de megapixel.
    M-am saturat de ghertoii si ghertoaiele care claxoneaza la trecere daca ai neinspirata idee sa reduci sau sa-i lasi sa treca.

49. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 4 months ago #

poza este de la un accident produs de un cocalar cu-n BMW care a depasit linia dubla continua si a acrosat LOGAN-ul condus de un comandat de la una din unitatile de pe antiaeriana...

50. stai-acolo
    Member
    Posted 4 months ago #

asta e in concordanta cu regula jurnalistica "nu lasa adevarul sa strice o stire buna".

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.