trafictube forum » Ştiri
Din nou accidente
(167 posts)-
ai mai, se vede clar ca e suprapunere, a trecut peste politie sau ce era aia
-
http://www.liveleak.com/view?i=e40_1328198826 Presimt ca daca o sa se faca autostrazi la noi toti cocalarii aia de fac dreapta de pe banda de inainte o sa mearga pe banda de urgenta :)
-
Bre, accidente d-alea noastre. Faceti alt topic (cum e ala cu rusii) pt. filme d-astea.
-
Doamne ce ghinion,asta ma enerveaza ce-l mai tare la astfel de accidente si nu numai,intotdeauna cei nevinovati platesc cu viata de multe ori,ori ramin invalizi pe viata...
-
Până la urmă a trecut pe roșu taximetristul sau seatul galben? că văd că dacia aia a oprit ceea ce mă face să cred că mașina galbenă a trecut pe roșu. Din filmare nu se vede culoarea semaforului...
-
Nu se circula NICIODATA cu viteza aia printr-o intersectie! ma refer la taxi.
-
Cartograful vezi ca de multe ori cand te uiti la o inregistrare,de multe ori ti se pare ca se merge tare/incet,ca e prea departe/aproape,si cu 40 km/h daca venea si la izbit in lateral,da cu tine de zici ca amindoi aveau 80 km/h,pina la urma si indiferent de situatie de ce a trebuit sa moara un om nevinovat,pt ca autoritatile nu-si fac treaba la sange,nu zic sa puna un politist la fiecare intersectie,dar macar 7-8 filtre prin tot orasul ar putea face,radare,de la 6 la 8 stau pe B-dul cutare,de la 8-10 pe strada cutare,pai cati dintre noi nu stiu unde stau de obicei radarele,su filtrele,ia sa le mute mereu si pe mai toate strazile,sa vezi atunci cum gandesc „o fi politia pe aici,daca-i dau in goarna,sau trec pe rosu,sau nu acord prioritate pietonilor,sau fac stinga de pe banda de dreapta,sau depasesc coloana la semafor,sau ocolesc refugiul pe partea stinga” etc.,sa vedem se vor rari considerabil astfel de cazuri,garantat se vor rari,de ce la altii s-a putut,la noi nici dupa 23 de ani nu se poate,basca pe an ce trece parca e mai haos.
Eu nu am mai vazut un filtru forta de habar nu am cati ani,a o sa-mi spuna multi ca sunt,pai numai noaptea,baga tata si ziua,ca si ziua circula bauti la volan,drogati,fara permis,etc
Din Militari pina in Colentina dimineata nu am intalnit decat un echipaj de la B.P.R. la Lujerului,un altu la Apaca si un echipaj de la P.C. in intersectia Titulescu cu Banu Manta,dar acestia dirijau traficul,ia sa fi fost pe linga ei alti politisti si sa iti retina permisul ca soferul x a patruns in intersectie dupa ce polistul a facut semnul de oprire,nu ai fost atent,mergi pe jos,ca dupa ce ca le-au facut 2 benzi pt viraj la stinga,cu de la unii soferi putere fac stinga din a 3-a banda care e pt inainte si alte chestii care unii dintre noi le-am considera nimicuri,dar din cauza unor nimicuri se intampla ce se intampla pe strazile,soselele,autostrazile(avem asa ceva?) din Romania.
Scuze pt polologhie,dar m-a luat valul.
Stima! -
17 autovehicule implicate intr-un carambol pe DN 2
A fost haos pe drumul national 2 in aceasta dimineata. Ceata densa si poleiul au provocat un accident in lant in localitatea vranceana Golesti. Trei persoane au fost ranite usor, dar numarul victimelor este depasit cu mult de cel al masinilor avariate. Nu mai putin de 17 autovehicule au fost implicate in carambol.
http://observator.a1.ro/video/tFUKBWyJ1VR
Mures: Copii spulberati pe trecerea de pietoni de un TIR
Mai multi copii care traversau strada, pe trecerea de pietoni, impreuna cu invatatoarea, au fost loviti de un tir. S-a intamplat pe drumul european 60, in comuna Vanatori, din judetul Mures. Din fericire soferul de tir nu avea viteza, asa ca numai trei copii au ajuns la spital cu rani usoare. Soferul le-a spus politistilor ca nu a vazut grupul de elevi. Explicatia nu l-a scapat de un dosar penal.
-
Cum l-a imprastiat frate...
-
Accident pe DN 2 in comuna Urechesti, jud. Vrancea. Din pacate 3 morti si 2 raniti. Au ramas in viata doar soferii celor doua masini.
-
Cum sunt spulberate masinilie la ultimele 2 faze...
-
Craiova: A lovit patru pietoni şi a fugit de la locul accidentului
Patru persoane au fost transportate la spital în urmă cu puţin timp, după ce şoferul unui Mercedes înmatriculat în Anglia a scăpat maşina de sub control. Şoferul, care circula pe strada Pelendava din Craiova, a pierdut controlul direcţiei la intersecţia cu strada Severinului şi a trecut peste refugiul staţiei de tramvai, lovind patru persoane aflate pe refugiu. Maşina scăpată de sub control a lovit apoi un autoturism Volkswagen Jetta, care se afla oprit la semafor pe celălalt sens de mers. După producerea accidentului, şoferul Mercedesului şi-a abandonat maşina şi a fugit de la faţa locului, de teamă să nu fie agresat de trecători.. Toţi cei patru pietoni accidentaţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova. În prezent poliţiştii de la Rutieră fac cercetări la locul accidentului.
VIDEO
Sursa: Craiova Forum -
-
Ati avazut cati pietoni au fugit dupa producerea accidentului!? ... suntem niste organisme tare complexe!
-
Unde DRQ fugeau iepurii aia ???
-
In subconstient au gandit ca poate mai vine vre-un drifter ... umanitatea se reduce la 0 in conditii extreme!
-
Si eu o rupeam la fuga,nu stiam ce are de gand si cat de baut/drogat e „omul”/„soferul”...asta merita parnaie minim 10 ani,cum e posibil sa intri in curba cu viteza aia,te uiti la victime ca si cum aveai un gainat pe aripa,apoi pleci si te prezinti la politie,daca s-a prezentat cel care a condus si nu altul,nu spune legea ca la accidentele cu victime nu ai voie sa muti masina pina la sosirea echipajului de politie,sau daca esti cetatean strain ai alte drepturi?!...
-
Accident incredibil în apropiere de centrul Sibiului. Remorca unui camion s-a desprins de maşină şi a lovit două femei care se aflau în staţia de autobuz. Femeile au fost rănite şi luate cu ambulanţa.
Nemaipomenita replica soferului de camion: "...eu conduc camionul, nu remorca..."
-
@ics - acum o sa conduca pisica de lant,iar pt replica asta,ca victima i-as cere daune sa se-nvete minte,iar data viitoare cand va mai agata o remorca de masina sa si-o asigure cum se asigura pe vremuri,cu lanturi sau cabluri otelite,astea se agatau de mobilul tragator in cazul in care se rupea carligul sau cuiul,remorca ramine agatata in aceste 2 elemente de siguranta. ;)
-Ca in imaginile de mai jos,remorca e facuta zdrente insa ea a ramas agatata in cablurile de otel atasate de masina.
Nu eu am filmat acest accident,dar eram a 7-8-a masina(dubita) in coloana.
-
14.03.2012 20:15
Locatia: http://g.co/maps/zzewv
-
@ics detalii ceva despre ce s-a intamplat ?
-
Sincer, am impresia ca VW-ul Vento de politie (oprit in spatele ambulantei) ar fi fost implicat in accidentarea unui pieton aflat pe trecere.
Astept sa vad ce apare in presa. -
Ce noroc a avut, altii au murit de la un impact mult mai usor...
-
Cât trebuie să fii de cretin ca nici de pe motor, de unde vizibilitatea e perfectă, n-ai stâlpi, n-ai parasolare, să nu vezi că încă traiectoria ta nu e sigură. Vechea poveste, am spus de 1000 de ori: ASIGURAREA LA PLECAREA DE PE LOC INDIFERENT DE SEMAFOR.
Nici cu masina nu te arunci in intersectie primul la verde neasigurat, daca stii pe ce lume traiesti.Şi invers, din partea şoferului, când forţezi galbenul să nu te asiguri dublu.
Sunt sigur că în capul lui era doar să plece tare, să-i arate guşterului de scuterist din stanga lui ce e motoru!
-
Sau poate doar a plecat pe verde. Ca e clar ca au plecat toti pe verde, mobra cu demaraj mai bun si aia e. Nu o da cu fortarea galbenului, ca nu e cazul, a fost rosu curat, stalpul cu semaforul este la 2m de camera care a filmat. Si avand in vedere ca au durat ~4-5 secunde de cand s-au pus toti in miscare si pana la impact, e cat se poate de clar ca a fortat un rosu. Iar mobra aia fiind cu semi-ghidoane pe fata => pozitia de condus aplecata si Loganul ce-a plecat de pe colt au mascat orice sansa de-a vedea masina din timp.
Si inca ceva: masina a venit PE SINA DE TRAMVAI, pe interzis dupa scuar - http://g.co/maps/qrdch
P.S. Nu stiu cum e la altii, dar cine s-ar "lua" cu un 600cmc cu un scuterica de 50 cmc ?
-
lasand centrul atentiei eu vad altceva mult mai periculos, care se poate solda cu anumite incarcari sufletesti pt unii mai slabi de inger.
la 0.40 vedem trecea de pietoni cum e asaltata de nemernici bipezi cand masinile care fac dreapta de pe acel sens au verde.
este o faza intaltinita in bucuresti la ORICE semafor de acest gen, cu cretini care traverseaza pe rosu ca sunt 2 sau 3 benzi de masini oprite. printre acestia am intalnit pe langa adultii standard: copii (cu sau fara role/skateboard) batrani intreagi sau invalizi chiar si cu baston (WTF)
lasand cazul unui mosulet care traversa aiurea la draq in prazna cu bastonul de-a latul bd stefan cel mare din bucuresti.daca un sofer slab de inger pocneste un credinoial din asta ramane marcat pe viata. de ce? ca militia rutiera nu sta sa vegheze buna circulatie in intersectii ci o arde la panda in tufisuri
-
Nu am la suflet eu toti motociclistii,cu toate ca mi-as lua si eu o motocicleta,chiar foarte mult mi-ar place una,dar cred ca as fi cel mai de ras motociclist,in primul rand mi-ar fi teama sa plec neechipat,doar cu casca,dar cu bicepsii si tatuajele la vedere,insa in clipul prezentat vina e 100% a MEGAN-ului visiniu,ai rosu pui frina si te opresti ca poti muri sau omori pe cineva cu smecheria ta de 2 lei,dar daca in locul lui biceps era o basculanta de vreo 16 Tonute ?!
-
©AGENTUL pe mobra :D e de vazut.
-
:D
-
@Thomas :))))) cum ar da 105 kg pe mobra :)))))
-
Stai linistit, ne "batem" la aceeasi categorie ;)
-
O sa radeti dar azi am vazut o Mobra functionala.
doar ca era galbena.
Am ramas uimit ca mai exista functionale. De cand nu se mai fabrica? Cred ca de dinainte de 1987L.E.
-
Toti (bine, ma rog, majoritatea) am plecat de la Mobra, asa ca folosim in sensul bun termenul asta :)
Avem si noi una 50 S din 1977, pleaca la prima pedala. -
Dar de varianta sport HOINAR va mai aduceti aminte?!
http://i.imgur.com/TUuWJ.jpg -
@ ©AGENTUL : Cu (,) cutie in cinci trepte.... Ce mai fugeau astea. Aveau un sunet specific, odata auzit nu-l poti uita... http://www.youtube.com/watch?v=YNITHmr__Ns&feature=related
-
Zob am facut un HOINAR nou nout,era al varului meu,a venit cu el la mine si de eu biciclist inrait(pe vremea aia) am zis ca nu e mare diferenta,ete ca a fost cand un pom m-a luat in brate :))))) urmarile ...
-
A pacalit moartea doar pentru o clipa. Barbat spulberat pe trecere de masina unei soferite...
http://stirileprotv.ro/stiri/socant/imagini-socate-aruncat-la-mai-bine-de-10-metri-distanta-pe-o-trecere-de-pietoni-din-mamaia.html
ATENTIE! : imagini socante 18+
sursa: stirileprotv.ro -
În cazul ăsta ar trebui dată primăria în judecată că nu a semaforizat intersecția ... dar de, trăim în România.
-
BuGabriel acum ce facem dam primaria in judecata ca la fiecare trecere sa puna semafor,sau reducem viteza si nu circulam ca sifiliticii?
-
1-st of all. Nu se alerarga pe trecere. Asta nu disculpa sifiliticii ( gr 3) care o dau blana la trecere. Am obicei prost. Reduc la trecere. Multumirile ? Claxoane si flashuri. Cred ca-mi mut camera pe spate. R.I.P.
-
18+ Contine imagini cu un puternic caracter afectiv
SURSA: http://www.stiridecluj.ro
Un accident mortal de circulatie s-a produs, vineri, in localitatea Fizesu Gherlii. Un sofer a lovit un batran si a fugit de la locul accidentului, dar dupa un km s-a rasturnat cu masina.
-
@ Agentul: mă refeream la faptul că dacă se știa că este o intersecție în care se întâmplă accidente atunci trebuie semaforizată.
-
BuGabriel eu stiu ce vrei sa spui si la ce faci referire,dar sunt foarte multe treceri care sunt aglomerate,in special la orele de varf.
ics videoclipurile de genul asta si cu impact si mai mare ar trebui date la stiri,fara blur,sa vedem s-ar mai intampla atitea?
Reply »
You must log in to post.