trafictube forum » Accidente
Evo 8 accident pe zapada/gheata
(17 posts)-
-
Experienta la volan. "Nu calca frana pe gheata sau zapada" e o chestie care unneori te scoate din belele mari.
-
Dar acum, sa fim si putin carcotasi, tu cand vezi ca e gheata pe jos iar ceata te impiedica sa vezi la 100 metri, mergi asa tare ?
Nu ma leg de cei loviti deja, nu stiu circumstantele. Dar in cazul celui care filma, mi se pare ca a mers cam tare.Eu as fi mers mai incet pe acolo.
Parerea mea, nu dati cu pietre!
-
Ține mult și de noroc, atenție, experiență.
-
mda... palpitant... plus tractiune integrala si cred eu mult noroc ca daca nu avea pe unde sa ocoleasca in stanga si el era tot in sirul de masini plus dupa cum au spus si colegii de mai sus viteza era un pic cam mare dupa parerea mea
-
@AlexV , da sursa unde l-ai vazut, adica http://www.zoso.ro/cum-inveti-nu-opresti-drum-ghid-practic/ :)
Oricum, cum i-am comentat si acolo, el s-a suit intai pe frane de i-a fugit masina, apoi a luat piciorul si a evitat franand usor. Dar camionul ala imens care trece ca trenu', cam ce curatenie a facut in spate prin cei de pe trasa lui ? :)
-
@thomas - camionul ala ce apare la sec 16 nu cred ca a atins prea multe masini, masina de teren ce era in drept cu evo 8 i-a eliberat drumul.
Oricum, viteze mult prea mari la toate cele 3 masini aflate in miscare - evo, masina de teren si camionul. Dar, probabil din cauza distantelor mari si a drumurilor (linii drepte, curbe usoare, 2 benzi,) ei sunt obisnuiti sa mearga astfel. Ce mi se pare ciudat - nu isi dau prin statie cand e accident? Fara detalii, doar un "atentie accident" - macar sa-i alerteze pe ceilalti din zona. -
@Thomas. Ca sa nu fim rai, filmuletul a aparut pe carscoop cu mult inainte sa il puna zoso la el.
-
@Matrixu, ca sa nu fim rai, dupa ce-a pus Vali postarea ieri a aparut si acest post :) Si nu cred in coincidente din astea :))
-
eu il vazusem pe liveleak.. ;)
-
numai nu va certati .... :)
-
Daca nu iese cu bataie, tot degeaba.
-
L-am gasit pe liveleak, m-am gandit ca se poate deprinde o invatatura din el si ca ar prinde bine sa fie si aici, mai ales ca o sa ninga la un moment dat si pe la noi....
Don't be hating ! :)
-
Yeyeyeye :)
-
@AlexV, l-ai gasit pe liveleak apoi l-ai cautat pe youtube ca sa-l pui aici?
Situatia e un pic invers, de fapt zoso l-a furat de aici (si a manarit data postului de la el de pe blog ca sa para ca nu).
-
@carco
da, l-am cautat pe youtube ca sa nu postez un simplu link ci direct embed-ul cu filmuletul.
E o asa mare problema ca zoso il are pe blog la el si acum exista si aici ? Probabil ca 80% din cei de aici nici macar nu viziteaza zoso.ro -
@AlexV cred ca avem o problema! :)) Deja multi de pe-aici devin foarte haiosi, NOT!
Reply
You must log in to post.