trafictube forum » Ştiri
Mircea Lucescu - "am fost lovit intentionat"
(70 posts)-
pfoai pai...poate sa vina la Vaslui;) numai ca e o linie de tramvai la 70 de km departare, la Iasi oare accepta??:-S:))
-
@cata poezia e dementiala:)), cine e autorul?
@All din cate am citit printre randuri, observ, ca nimeni nu stie ca inainte de anii 2000 si chiar din anii '70, vatmanii vanau "pomeni" pe linia de tramvai, personal, acum mai bine de 10 ani pe cand ma intorceam de la liceu cu tramvaiul 5, pe la piata Gemeni (fosta Galati) tramvaiul a intrat intentionat intr-un nene care iesise din coloana, vatmanul fiind o doamna, am fost martor. Nu mica mi-a fost mirarea, deoarece demult ma asteptam sa vad asemenea gesturi, nicidecum dintr-o placere nebuna de distrugere, doar din auzite. Se pare ca inainte de revolutie sportul asta era destul de la moda, stiam chiar pe cineva care-l practica cu seninatatea "tamponacilor"!
La Maica Domnului in Bucuresti nu mai stiu prin ce an, un tramvai a facut stanga peste niste pusti care goneau spre Palatul Ghica, toti din masina au murit!
Lucescu daca a fost sau nu victima unui carmaci nebun nu o sa stim niciodata, asta din cauza presei sau a presiunilor "unde trebuie"!
... dar e bine ca mai avem stiri in care sa ne incredem total: Daniela Gyorfi si-a micsorat sanii!, da, si s-a schimbat guvernul... -
Unii dintre soferii mijloacelor de transport in comun nu au intotdeauna un comportament exemplar.
Iata si un exemplu:http://www.trafictube.ro/prioritate-gabarit/
-
Uitam cumva cine e mircea lucescu? tinand cont la ce club a activat si cand, cel mai probabil nici n-a dat examen pentru permis. sa nu mai vorbim de faptul ca probabil, n-a fost in viata lui verificat de politia rutiera. oprit, se poate, pana vedeau cine e. asa era mersul lucrurilor pe vremea aia.
Daca nu ma insel si acum mai are ceva grad in politie, chit ca e doar onorific.Mira pe cineva ca linia continua a fost stearsa?
-
:-(
Mircea Lucescu va scăpa nepedepsit după accidentul în care a fost implicat pe 6 ianuarie. Oamenii legii au stabilit că a fost un simplu eveniment nefericit şi au propus neînceperii urmării penale.
-
Daca nu au existat si alte victime inafara de el, e si normal!
-
@areveul Era normal ce? Sa scape nepedepsit? Fara o amenda, fara nimic? Tramvaiul cine il plateste? Investigatia cine o plateste? Ambulanta cine o plateste? Salariul vatmanului cine il plateste? Daca era alta persoana crezi ca scapa doar cu carnetul suspendat 3 luni? Ce ma intereseaza pe mine ca nimeni nu a patit nimic, adica trebuie sa moara cineva sa se inceapa urmarirea penala.
-
Urmarire penala inseamna cu totul altceva, ce a facut el e incadra la infractiune contraventionala pentru care sigur va plati... de aia avem media, ca altfel ...
-
@areveul : "ce a facut el e incadra la infractiune contraventionala pentru care sigur va plati"
Pai asta ii faza, politia a decis ca este o contraventie nu o infractiune. Daca era o infractiune politia propunea parchetului inceperea urmaririi penale (si parchetul judecatorului). Dupa mine atat timp cat s-au adus niste prejudicii materiale statului este o infractiune.
In fine, nu mai conteaza, dar sper ca procurorii sa aiba o alta parere.
Over & out
-
Pai ce pretentii sa avem,sa fie arestat?!,nici gand,fiul lui Mircea Lucescu,adica Razvan Lucescu a omorit o femeie pe trecerea de pietoni,influenta tatalui a facut ca acel dosar sa fie musamalizat,daca printr-un absurd ar fi patit vatmanul ceva in genul lui Lucescu,ar fi interasat pe cineva,garantat pe nimeni,asa ca...
-
M-a „emotionat” articolul prezentat de Ursul Grizonat pina la lacrimi,astia sunt copii de bani gata,stai sa-si ia permisul,sa te tii ciumegarii...
-
Eu zic sa il aducem in piata universitatii si sa dam cu pietre in el. Ca asa merita... nenorocitul!
Redevenind serios: atata timp cat nu au fost victime si nimeni nu a depus plangere, pentru mine e clar ca NUP-ul e ceva normal. Asta era rezultatul pentru orice persoana implicata.
NUP-ul nu inseamna ca nu va avea de platit o amenda/suspendarea permisului. Cat despre reparatia tramvaiului cred ca pentru asta exista RCA.
Daca era o alta persoana, credeti ca am fi auzit atata la tv despre "lucescu si tramvaiul de aur" ?
Cat despre accidentul lui Razvan Lucescu/nevasta-sa. Nu am fost nici unul acolo ca sa stim ce s-a intamplat. Daca totusi RL are dreptate si accidentul a fost intr-adevar din cauza victimei care a traversat aiurea? Si daca totusi nu el conducea?
Mi se pare ca e foarte usor sa arunci cu noroi in altii de dragul de a arunca cu noroi.
Din pacate, se pare ca asta e sport national in Romania -
Pai daca eram sa fac eu sau orice om obisnuit accidentul asta, sa vezi atunci ce-mi luau oamenii permisul si nu-l mai vedeam in veci. Da' nu, el e Mircea Lucescu, e fotbalist, are pile, lui n-are cum sa i se ia permisul. A mai auzit cineva de cazul asta cu accidentul? Gata, s-a si inchis repede ... Trebuia sa intre la inchisoare pentru ceea ce a facut.
-
http://www.jurnalul.ro/observator/ratb-amenda-mort-603948.htm
Unde e amenda domnului Lucescu ? Are cineva pile la RATB sa flam daca a fost amendat au ba ???
-
Nu a fost. Si la Politie au dat-o de gard pana acum. Presa e prea ocupata ca sa fie obiectiva in cazul asta, eventual sa faca o cerere oficiala despre decursul anchetei. E mai simplu sa pupi in qur un idiot plin de bani ce-ntoarce pe linie continuua si sa cauti scuze cu "tramvaiul trebuia sa ocoleasca".
-
Declaratia lui Lucescu a fost ceva mai completa decat lasa titlul sa se inteleaga:
"Eu sunt primul vinovat. Da, am încălcat legile de circulaţie. Dar vatmanul ar fi putut preveni accidentul cu uşurinţă. M-a văzut întorcînd, era la două sute de metri de mine... [...].
Poate ca sunt eu mai prost, dar eu de aici inteleg ca isi recunoaste greseala.
Parca si la colegul PCT asta i s-a reprosat: ca desi putea evita, nu a facut-o! Nu acelasi lucru e valabil si pentru vatman? Sau daca e implicata o persoana publica, folosim dubla masura?
-
@VladCatalin: s-a mai vorbit pe-aici, nu cred ca un vatman loveste o masina intentionat, cu putere, folosind un tramvai cu calatori. Un mic bobarnac in bara poate, dar nu cum s-a intamplat.
Eu mai degraba cred orice aurolac de pe strada decat pe Lucescu.
-
http://www.evz.ro/detalii/stiri/il-luce-a-mai-lovit-un-tramvai-973111.html
EVZ a descoperit că antrenorul Mircea Lucescu, care pe 6 ianuarie 2012 a comis un accident de circulaţie ciocnindu-se cu un tramvai, a mai avut parte de un incident rutier identic în 1974! Asemănările nu se opresc aici: ca și acum, Lucescu senior a dat vina pe vatman (o femeie), procedând la fel de nedrept. Mărturiile femeii dau în vileag un personaj neschimbat. Atunci, Lucescu senior era și mai puternic, deoarece, în calitate de fotbalist la Dinamo, îi avea alături pe milițieni.
Reply
You must log in to post.