pharmacie en ligne

trafictube forum » Diverse

Salut!

(11 posts)
  1. Razvan.nl
    Member
    Posted 3 months ago #

Salut baieti sunt un lucker de vreo 4 - 3 luni si m-am tot gandit sa-mi iau si eu o camera pentru masina dar mi-a expirat abonamentul de telefon asa ca mi-am luat un galaxy s2 si dupa care am cumpart un car mount foarte ieftin de pe dealextreme :).

Cam tremura si as vrea sa stiu cum as putea sa fac sa nu mai tremure (hardware) ca software se poate in vegas.

(si cum pot pune si eu clipuri pe site? :D)

2. pinguinu nuclear
    Member
    Posted 3 months ago #

"Dacă doriţi să ne trimiteţi filme, ne puteţi contacta pe adresa: trafictube@gmail.com
    Nu uita sa specifici userul de pe forum." - asta e raspunsul unui admin la o cerere similara cu a ta legat de postari.

Contra tremuratului nu exista o pilula magica. Suportul camerei (telefonului) trebuie sa fie cat mai scurt, cat mai butucanos si sa aibe cat mai putine parti mobile. Mai departe experimenteaza - incearca sa schimbi pozitia, incearca sa sprijini camera de parbriz (daca poti sa pui ventuza pe bord), strange suruburile suportului cat mai bine... Use your brain. :-))

Ce suport ai cumparat?

3. Razvan.nl
    Member
    Posted 3 months ago #

suportu este urmatorul "Car Windshield Mini Holder Swivel Mount for Cell Phone " de pe dealextreme nu vreau sa pun link sa primesc un ban sau asa ceva :D.

Da voi incerca sa pun vetuza pe bord sa vad daca ajuta.

Si apropo de suruburi nai ce strange ca-i din plastic tot :)

4. stai-acolo
    Member
    Posted 3 months ago #

ce-i ala "lucker"?

5. BuGabriel
    Member
    Posted 3 months ago #

”lucker” ?!?! Vroiai să spui ”lurker”?

6. amatoru
    Member
    Posted 3 months ago #

@stai-acolo: "lurker" = cel care urmareste ce posteaza altii, dar nu contribuie cu nimic, eventual nici nu voteaza.

7. daniel
    Member
    Posted 3 months ago #

incearca asa http://imageshack.us/photo/my-images/714/imagexho.jpg/
    sau daca gasesti un gecko sa il lipesti de bord(eu am unul de la rompetrol-promotie) dar tot trebuie sa il mai sprijini de ceva(eu de geam)reglez bratul suportului tip gat de gasca cat sa apese pe geam si mai pun ceva intre geam si suport sa amortizeze din vibratii.bafta

8. Razvan.nl
    Member
    Posted 3 months ago #

da m-am incurcat lurker nu lucker. :D adica ma tot uit pe site.

@daniel daca m-as pus sa imi pun telefonu de oglinda cred ca ar vibra mai rau :D. Daca ascult dubstep sau electro chiar nu ma pot uita in oglinda :)

9. daniel
    Member
    Posted 3 months ago #

incearca si vezi,la mine merge

10. catalin
    Member
    Posted 3 months ago #

@razvan.nl Eu folosesc suportul asta http://www.shopmania.ro/accesorii-pentru-telefoane-mobile/p-suport-auto-cellularline-crabsupergiphone-pt-iphone3g-3gs-4-19631291
    pentru Lg Optimus Hub (e510 Univa). Suportul este pt. iPhone, dar este posibil sa se potriveasca si telefonului tau.
    O filmare de proba: http://www.youtube.com/watch?v=q8dP5-OEKZY .

11. gopo
    Member
    Posted 3 months ago #

vrei o solutie pt o problema care pare greu de rezolvat..ok, ai venit unde trebuie intra in contact cu @Ameriknu

.....publicitate ®

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.