pharmacie en ligne

trafictube forum » Videoclipuri

Stance

(9 posts)
  • Started 3 months ago by bloghita
  • Latest reply from bloghita

Tags:

1. bloghita
    Member
    Posted 3 months ago #

Stiu ca unii zic ca baietii astia cu masinile lasate sunt nebuni, dar e o placere si un hobby si asta.
    Baietii din video se intrec care are tehnica de a aborda un "obstacol" mai buna. Pe diagonala, usor, prima oara cu roata dreapta... e o stiinta, mai ales in tara noastra :)

2. ©AGENTUL
    Agent Șef
    Posted 3 months ago #

grasutul organizator cu tricoul negru si scrisul alb filmeaza cu GO PRO :D

3. guma_turbo
    Member
    Posted 3 months ago #

Mie mi-a placut cum a abordat proba cel de la minutul 5:42. Cel mai meserias!

4. Cristian
    Member
    Posted 3 months ago #

masinile astea NU au ce cauta in ROMANIA mi'ar fi mila de ele daca le'as vedea in Romania:(!

5. carco
    Member
    Posted 3 months ago #

@Cristian, n-ai vazut rabla lu' @bloghita?

6. tictac
    Member
    Posted 3 months ago #

frumoase sa te uiti la ele dar eu tot ceva ridicat mi-as lua (land rover, forester, xc60...) :)

7. amatoru
    Member
    Posted 3 months ago #

@Cristian: masinile low in care s-au investit niste banuti au de regula air rides (suspensii pneumatice), reglabile din masina. Le vezi atat de jos doar pentru show, in rest proprietarii le ridica dupa bunul plac.

8. Cristian
    Member
    Posted 3 months ago #

@carco da stiu "rabla":))
    @amatoru mi se apre ceva normal:) adica cam naspa sa ai asa o masina si sa nu o poti salta:(

9. bloghita
    Member
    Posted 3 months ago #

@amatoru- Sunt 3 tipuri de suspensii- airride, reglabile si fixe. Astia entry-level au air-ride, ca iti controlezi garda la sol cum vrei, o lasi cat vrei. O poti folosi ca daily usor.
    Cu reglabila sunt astia intermediari, care stiu cat de cat dar care mai folosesc masina si pentru altceva decat pentru ei si atat.
    Mai e suspensia fixa, care e lasata si n-ai ce sa-i faci. Astia din clip toti au "static". Adica fixa.
    Pam-pam :)

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.