trafictube forum » Videoclipuri
Stance
(9 posts)-
Stiu ca unii zic ca baietii astia cu masinile lasate sunt nebuni, dar e o placere si un hobby si asta.
Baietii din video se intrec care are tehnica de a aborda un "obstacol" mai buna. Pe diagonala, usor, prima oara cu roata dreapta... e o stiinta, mai ales in tara noastra :)
-
grasutul organizator cu tricoul negru si scrisul alb filmeaza cu GO PRO :D
-
Mie mi-a placut cum a abordat proba cel de la minutul 5:42. Cel mai meserias!
-
masinile astea NU au ce cauta in ROMANIA mi'ar fi mila de ele daca le'as vedea in Romania:(!
-
@Cristian, n-ai vazut rabla lu' @bloghita?
-
frumoase sa te uiti la ele dar eu tot ceva ridicat mi-as lua (land rover, forester, xc60...) :)
-
@Cristian: masinile low in care s-au investit niste banuti au de regula air rides (suspensii pneumatice), reglabile din masina. Le vezi atat de jos doar pentru show, in rest proprietarii le ridica dupa bunul plac.
-
@carco da stiu "rabla":))
@amatoru mi se apre ceva normal:) adica cam naspa sa ai asa o masina si sa nu o poti salta:( -
@amatoru- Sunt 3 tipuri de suspensii- airride, reglabile si fixe. Astia entry-level au air-ride, ca iti controlezi garda la sol cum vrei, o lasi cat vrei. O poti folosi ca daily usor.
Cu reglabila sunt astia intermediari, care stiu cat de cat dar care mai folosesc masina si pentru altceva decat pentru ei si atat.
Mai e suspensia fixa, care e lasata si n-ai ce sa-i faci. Astia din clip toti au "static". Adica fixa.
Pam-pam :)
Reply
You must log in to post.