pharmacie en ligne

trafictube forum » Diverse

Stilul de a conduce

(81 posts)
  1. carco
    Member
    Posted 5 months ago #

Am vazut-o si eu, chiar urat, mie nu mi-a reusit (am incercat o data), poate din cauza ca am scaunul un pic mai jos (sa zicem ca am 2-3 palme pana la plafon, in loc de "regulamentarul" 4 degete).

@Iulian, pai nu cu altii, doar cu o singura persoana langa tine (altfel cum ai putea sa ai dreapta ocupata).

2. Iulian
    Member
    Posted 5 months ago #

Eu mă refeream la cei de afară, de pe lângă mașină, dar văd că pe tine te duce gândul la altceva. :D :D :D
    PS: Cred că e nevoie să faci puțină curățenie, să nu-i stricăm topicul lui Mircea. :P

3. gopo
    Member
    Posted 5 months ago #

probat de multe ori pozitia cu genuchiul...daca nu mai apar pe aici ..inseamna ca nu mi-a mai reusit :)).

am vazut o pozitie tare la o tanti cu un mercedes clasa b.
    autostrada
    viteza ei ,undeva la 110/120
    avea amandoua mainile pe volan regulamentar la 9 si 10,numai ca tinea volanul de dedesupt.
    (nu avea mainile pe volan, avea mainile sub volan)
    era cu pieptul f aproape de volan (precizare,era o tanti naspa ,am zis piept nu tate).
    am crezut ca e o intamplare dupa cativa km m-a depasit era in aceiasi pozitie :(

4. Iulian
    Member
    Posted 5 months ago #

N-ai înțeles tu, o mânca pieptul și se scărpina cu volanul. :))

5. gigi.pop
    Member
    Posted 5 months ago #

@gopo Nu era nimeni pe scaunul din spate? (si daca era in aceeasi pozitie, situatia este explicata) :)

6. catalin
    Member
    Posted 5 months ago #

vara: capul si mana stanga pe geam

7. gopo
    Member
    Posted 5 months ago #

@catalin;
    de ce pe geam, nu ai trapa la masina ?! ? :))))))
    @gigi pop; enigma ramane ....in masina nu mai era nimeni ...ta na na
    (asta e muzica de suspans ;) )

8. gopo
    Member
    Posted 5 months ago #

9. Marco
    Member
    Posted 5 months ago #

Cand o sa conduceti asa? http://www.youtube.com/watch?v=KUzmPa1UNMA :))))

10. gopo
    Member
    Posted 5 months ago #

cand o sa-mi permita masina ;)

11. Iulian
    Member
    Posted 5 months ago #

@gopo: Mesaj ascuns de la 0.20 la 0.29 ? :)))

12. ics
    Moderator
    Posted 5 months ago #

@Iulian asa se saluta in Italia :D

13. gopo
    Member
    Posted 5 months ago #

era publicitar :) , am vazut acasa pe film , pe drum nu observasem.
    mi-am zis sa va arat si voua :)))))))))

14. Kharon
    Member
    Posted 5 months ago #

http://www.youtube.com/watch?v=BMEqOGejlrw vedeti? doua maini pe volan :))

15. gopo
    Member
    Posted 5 months ago #

@Kharon, ok dar nu am vazut nici-o semnalizare :))

16. Valy1
    Member
    Posted 5 months ago #

Ala din filmu postat de Kharon tine discursuri cand merge cu 200km/h prin padure , eu intrerup conversatia si cand depasesc un tir :).

17. carco
    Member
    Posted 5 months ago #

Valy1++ :)

Mainile ca mainile, dar mie-mi place ce face cu picioarele (prima si ultima data cand am pus stangul pe volan era sa-mi sparg capu'n parbriz)

18. Kharon
    Member
    Posted 5 months ago #

@carco a draqlui elastic esti mah de-ti pui piciorul stang pe volan...si mai ajungi si cu bostanul in parbriz. esti facut din guma? :))

@Valy1 pai e Colin a lui McRae, Dumnezeu sa-l ierte. E mandria satului la mestecat in benzina :))

@gopo pai tu cand mergi pe serpentine semnalizezi curba? :)) nu a trecut prin intersectii :P

19. gopo
    Member
    Posted 5 months ago #

eu semnalizez tot, sa nu avem discutii dupa accident ;)
    @carco , la fel faceam si eu din picioare primele 10 minute , apoi a inceput masina sa dea caldura .....

20. Bugghy
    Member
    Posted 5 months ago #

@carco: Dar ce faci bre cu stangul pe volan? Cu mainile la pedale si picioarele pe volan? :))

Eu capatasem experienta in franarea cu stangul cand se stricase un senzor la vechea masina si nu mai tinea relantiul. Scoteam schimbatorul la pct mort, franam cu stangul si cu dreptul mentineam turatia pe la 1000 rpm :)))

21. GeluCJ
    Member
    Posted 4 months ago #

@catalin M-ai prins! :)))
    Recomand fara rezerve in mod ideal ambele maini pe volan tot timpul, pozitia 9/15. Daca nu se poate chiar asa (depinde de mai multi factori: marca masinii, tipul volanului, pozitia scaunului, dimensiunile soferului :) etc.) macar la viteze peste 30-40 km/h. Nu intra aici in discutie manevre facute la viteze foarte mici, e.g. parcarea, unde daca ai servo, poti folosi si o singura mana. E adevarat ca obosesti dupa un anumit timp, dar cu cat mergi mai mult te obisnuiesti mai repede si merita, pentru ca ai o siguranta sporita si un control bun. La drumuri lungi (800-1000 km) e bine-venita o scurta pauza, cam la doua ore.

@Matrixu Combinatia volan de piele (daca exista) + manusi de condus (se pot procura usor) este una din cele mai reusite :)

@Iulian Mi-a placut stilul de conducere prezentat in unele clipuri mai vechi, acolo unde se vedea pozitia mainilor pe volan si modul de a lua virajele. Probabil, dupa cursul de conducere preventiva :))))
    http://www.trafictube.ro/cu-semnalizarea-arsa/

22. Iulian
    Member
    Posted 4 months ago #

@GeluCJ :D

23. catalin
    Member
    Posted 3 months ago #

legat de pozitia corecta la volan ;) be ready! :))

24. Mircea07
    Member
    Posted 3 months ago #

Norcos rau si bun tipu! Chiar un exemplu.

25. areveul
    Member
    Posted 3 months ago #

Care sa fi fost motivul deraparii? Mi s-a parut cam subturata masina in curba aia...

26. Iulian
    Member
    Posted 3 months ago #

Pată de ulei, dacă îmi amintesc bine. Citisem un articol despre el acum câțiva ani, dar nu mai dau de el.

27. areveul
    Member
    Posted 3 months ago #

E posibil! Daca tipul avea si categoria A, stia sa se orienteze mai bine . Nu se vede nimic in filmare...

28. catalin
    Member
    Posted 3 months ago #

asa stiu si eu: ulei. dupa cum a corectat as crede ca l-a ajutat si espul. era bine daca actiona din prima hotarat spre stanga imediat ce a simtit ca fuge. dar bravo lui ca nu s-a pierdut cu firea.

29. Kharon
    Member
    Posted 3 months ago #

Calusarii is mici copii:

30. bloghita
    Member
    Posted 3 months ago #

Acceleratia cu calcaiul e usoara. Incearca frana cu stanga, sa vezi acolo fun :))

31. Kharon
    Member
    Posted 3 months ago #

@bloghita am pus si eu un filmulet cu asa ceva in topicul asta numai ca la pedale era Colin McRae, Dumnezeu sa-l ierte.

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.