It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

„Francezul” cu lemne

Adăugat de RebounD11
21

Recunosc ca spiritul civic era in vacanta ieri seara si nu m-am gandit sa sun la 112 la momentul ala. In schimb m-a ros vinovatia astazi asa ca am pus clipul acesta si am facut o sesizare scrisa la Politie… la telefon am fost trimis de la Politia Judeteana la cea Rutiera, de la cea Rutiera la Sectia 2, unde telefonul suna ocupat.

Aplicatia Inspectorul padurii nu gaseste ca valid trasportul iar eu am adresa exacta unde s-au descarcat lemnele (nu o voi da aici ca sa nu fie probleme pentru persoana respectiva, in prezumtia de nevinovatie).

In afara de petitia la Politie, maine, daca cei de la Sectia 2 nu raspund, le voi face o vizita in speranta ca se mai poate face ceva (daca nu in directia lemnelor macar in directia scoaterii rablei de pe drumuri).

Data viitoare voi incerca sa imi mentin spiritul civic mai alert. 🙁

10 comentarii

 1. Bine ca nu te-a umplut si de fum!!! ca ma asteptam la o epava ca aia sa functioneze pe carbuni!!

  • Ceva fum scotea… drept ii ca mai putin decat ma asteptam eu, dar cred ca era doar mai bine distribuit, ca nu parea sa aiba vreun fel de esapament unitar.

   Oricum, ce scotea, vizibil sau nu putea infiorator.

 2. Foarte buna initiativa de a anunta Politia. Sa speram ca rezolva ceva.
  Winter is coming! 🙂

  • In afara de 2 zile pe an, in general la Timisoara iarna te poti incalzi suficient frecand de 3 ori din palme 🙂

   Dupa cum am zis, ma mustra constiinta ca nu am fost prompt atunci… aveam multe pe cap si nu mi-o suras inca cateva minute pierdute 🙁

 3. eu nu cred ca asa ceva se pune pe inspectorul padurii. e un transport mic cu o dubita, nu cu camion. asa daca ai o racheta de tenis in masina poate te reclama cineva ca transporti lemn ilegal.

  • Exact. Nu se incadreaza. Ar fi bine sa va informati putin inainte sa faceti reclamatii si alte cele.

  • @DanielS: Nu stiu ce se incadreaza si ce nu… de aia am sunat sa intreb, de aia am facut sesizare. Problema mea maxima era cu harbul de masina… partea cu lemnele a fost secundara, ca am observat ce transporta si cum descarca (faruri stinse – cate mergeau din ele – in intuneric si cu oameni de sase). Probabil ca si daca ma lovea spiritul civic in seara respectiva sunam la Politia Judeteana nu la 112. Sincer nu cred ca as suna la 112 decat daca as vedea in mers un camion cu lemne negasit de apliactie si doar ca sa aflu numarul/ca sa ma transfere la sectia de politie corespunzatoare.

   @mst: tocmai le-ai dat o idee de cum sa fure lemne mai linistiti, scazand doar putin din eficienta 😛 In loc de camioane folosesc dubite… daca sunt si inchise nu se vede marfa.

   Oricum, se pare ca numarul de la sectia 2 pe care mi l-au dat de la rutiera e gresit, iar baietii mi-au zis ca chestii de astea se pot verifica doar in trafic… in fapt. Or notat numarul, mi-or inregistrat sesizarea (nu plagerea sau reclamatia) si or zis ca daca il vad in trafic il opresc si daca il vad eu cu aceleasi probleme pot sa sun la ei sau la rutiera si vin.

  • Deaglesun

   Orice copac taiat trebuie sa fie insemnat si trecut in acte pentru a putea fi transportat.

 4. Oarecum update:
  Am mai zis si in raspunsul pentru @mst si @DanielS. Mi-a fost inregistrata sesizarea, nu sub forma de plangere sau reclamatie ci sub forma de sesizare. Probabil voi primi in 30 de zile raspunsul si in scris. Mi-au spus ca daca il vad in trafic il vor opri dar chestii de astea ar trebui reclamate la fata locului, in trafic si daca mai il vad pot sa ii sun direct si vin.

 5. Passat B6

  BAA!!! Ne fura astia padurile si le vand in Frantza!!! Va datz seama?? 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!