It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Happy in Bucharest

Adăugat de Kor
Raportează ca șters! 22

O continuare a clipului lui :
Happy

… despre bunavointa, politete la volan si sofat logic, doar ca lucrurile se intampla in Bucuresti, si au fost stranse in mai putin de o saptamana.

Recomand vizionarea la 720p HD

Music: Cold Play – Don’t Panic

DISCLAIMER:
Audio soundtracks are for entertainment purposes only. All rights and credits goes to the owners of the audio recordings. No copyright infringement intended.

Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

9 comentarii

 1. Si pe cel care venea aiurea pe sens unic?

 2. @Jumulici – acolo e o greseala a administratorului drumului. Cel care intra pe straduta n-are nici o interdictie, pentru ca de fapt sensul interzis (si semnul e pus abia acolo) incepe, pentru el, dupa vreo 25-30 de metri, la o alta intersectie in cruce, mai mica. Altfel accesul in stanga si in dreapta, la parcarile din spatele blocurilor, ar fi serios ingradit. Semnul ala de sens unic pe care il vad eu la 1:28 e tardiv sau inutil, atata vreme cat din celalat sens nu exista nici un semn de sens interzis. De altfel straduta ar permite lejer trecerea a doua masini, daca n-ar fi nesimtitii care parcheaza acolo si pe stanga si pe dreapta, in buza intersectiei.

 3. kartush45

  Dar ce zen ai fost!

 4. audstele01

  Hah 😀 ai strans in mai putin de o saptamana filmari in care dai tu… dai dovada de politete, ia sa vedem in cat timp strangi faze in care politetea se intoarce 😉 am specificat si la post, astea sunt mai valoroase… zic eu, noi… ne consideram politicosi cred, altfel nu am fi facut parte din comunitate . Nice by the way 🙂

 5. @Kor & @audstele01 Multi dintre noi au postate asemena compilatii cu gesturi de politete rutiera, bunavointa sau fapte bune (spuneti-le cum doriti), personale sau ale celorlati si cred ca bine au facut. E nevoie si de aceste gen, din cand in cand.
  + de la mine

 6. @audstele01 – sa stii ca sunt cam tot atatea. Dar fara camera in spate si cu o camera cu un unghi destul de mic de filmare n-am cum sa ilustrez asta. Sa stii ca traficul in Bucuresti nu e chiar atat de rau pe cat se crede. E destul de mare inghesuiala, se circula repede si fara ezitare, dar majoritatea bucurestenilor sunt buni soferi, intelegatori si politicosi. Exista insa si o minoritate de nesimtiti, ca peste tot. Nu sunt prea multi, dar se fac repede remarcati si, daca ne-am pune la mintea lor, ne-am strica ziua de fiecare data…

  @kartush45 – in general sunt Zen:
  http://www.trafictube.ro/sunt-barbat-normal/

  dar am si momentele mele de draci, cum ar fi:
  http://www.trafictube.ro/saturat/

  Nesimtirea ma scoate intotdeauna din sarite.

 7. AndreiVip

  E bine sa faci si fapte bune. Legat de comentariul tau .. de la alt video -> am vazut si aici .. un traseu spre mine. Nu este vorba de Colentina .. ci de Calea Calarasilor 😀

  P.S: Ti-am dat un ” + „

 8. AndreiVip – multumesc pentru aprecieri. Da, lucrez undeva in zona Calarasilor/Delea veche.

  Bunuiesc ca ne putem intalni chiar mai multi membri TT la una mica, dar sanatoasa, de hamei, strugure sau cereale 🙂 Propunerile de intalnire „generala” se fac pe Forum. Sau, daca vrei, tot pe Forum, imi poti lasa un PM.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!