It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De ce nu iubim taximetristii

Adăugat de mariusikk
58

14 comentarii

 1. Ori e un ipocrit ori e un idiot care crede că situația nu e la fel fiindcă b1 e liberă (ceea ce e un argument extrem de prost oricum).

 2. Ce sa vad? 2 Orgoliosi – si tristul si autorul filmarii.Fratilor,cand va urcati la volan,lasati ambitia si orgoliul acasa.Sunt rude foarte apropiate cu bautura!! Daca prostul (tristul) vrea pe B2,de ce iti depasesti colegii de pe B1?Ai accelerat ca sa fii in fata tristului sa-i arati ca esti cocosh.Bravo!

 3. Daca tot te iei de el ca merge pe banda 2, dupa ce treci de el de ce nu ramai pe banda 1, ca era libera?

 4. Nu stiu daca a claxonat neaparat pentru statul pe B2, cat pentru toata invalmaseala aia… Ala cu Renault dadea semnal stanga desi nu avea de ce, ca nu schimba banda. Ala cu Skoda dadea semnal dar nu se baga, desi majoritatea soferilor ar fi fortat un pic; cel putin la inceputul clipului avea timp sa se bage intre tine si Renault. Posibil incepator, si taximetristul marlan nerabdator.
  Tu nu stiu de ce te-ai bagat in fata taxiului, daca vroiai sa-i arati ceva il claxonai si il presai sa se dea de pe B2, cum ar fi fost normal s-o faca.

  • Eu m-am bagat pe B2 pentru ca , pentru cine cunoaste zona, urmeaza breteaua pentru cei care urca de sub pod. De regula in zona aia daca B2 e libera, trec pe B2 pentru a le facilita si lor intrarea.

 5. cristy sb

  Taximetristii astia sunt in lumea lor paralela. Nu mai conteaza ce au in jur. Au numai banii in cap. 🙂 +

 6. Cu.pluta.sunt.dus

  Hai să înțeleg: tu te-ai băgat pe b2 pt că știai zona și urma breteaua de urcare pe pasaj. Dar din asta să înțeleg că taximetristul nu cunoștea zona și oricum limita aia de viteza de 50 kmph e pusă numai așa, ca să vă faceți voi nervi degeaba, că oricum se poate circula cu 100 kmph pe pasaj.
  Poate că din același motiv a rămas pe b2 taximetristul ca și tine.
  Deja mi se pare că deveniți ipocriți. Dacă tot mergeai mai repede ca cei de pe b1 și de pe b2, ce căutai pe b1? De ce nu te-ai dus direct pe b2 înainte de a urca pe pasaj?

  • 1. Taximetristul nu circula cu 50 ci aproximativ 45
   2. Nu stiu unde vezi suta aia la ora aveam cam 68-70 de km/h.
   3. Taximetristul era pe B2 inca de la inceput si parea grabit de ii dadea aluia cu Skoda claxoane si flashuri. Brusc dupa ce l-a depasit pe el nu se mai grabea.
   4.Ce cautam pe B1? Pentru ca acolo unde se poate merg pe B1. Daca nu se baga cel cu Skoda ramaneam in continuare pe B1, insa Skoda mergand incet l-am depasit.
   5. Ipocrizie este in viziunea mea sa presezi pe unu sa se dea la o parte din fata ta, dar atunci cand tu trebuie sa te dai la o parte nu o faci.

 7. Cu.pluta.sunt.dus

  1. 50 kmph e viteza MAXIM admisa. Nu MINIM. E o mica diferenta, nu?
  2. Nu am zis ca mergi cu 100kmph, am zis ca se poate circula cu 100 kmph pe pasaj. E o mica diferenta, nu?

  Suntem prea grabiti ca sa mai tinem cont de regulile de circulatie. Mai lasati de la voi, fiti mai calmi, oricum tot acolo ajungeti.

  • Sa fim seriosi, 50 km/h pe o bucata de sosea dreapta cu 2 benzi pe sens, separate, fara treceri, semafoare, pietoni sau alte obstacole, e limita pusa in batjocura. Macar 70

 8. Q.E.D et Q.E.F.

  2 tristi, tu si el.

 9. Hm… ma vad nevoit sa fiu pentru prima data de acord cu @ Q.E.D. et Q.E.F. ( e bine, sefu’ ? 🙂 )

  Si acum pentru @ mariusikk:

  N-am inteles nimic din manevrele voastre.
  1. Vezi in fata o masina pe b1 pe care STII ca va trebui sa o depasesti. Dar vezi si pe b2 in fata ta doua masini. Un b2 lover si in spate o masina care magareste da flash-uri si claxoneaza. Stii clar care va fi urmarea, dar tu te incapatazi sa accelerezi pe b1, desi in fata ta e „fundatura”, e cel de pe b1 care merge cu ce viteza merge. Iar pe b2 ai doua masini despre care nu stii inca ce traiectorii vor avea. Unde te duci? Voiai sa-i depasesti pe dreapta pe cei doi? Si pe unde?

  Ce sens are manevra ta? Logic era sa incetinesti putin, nu sa accelerezi in orb, si sa vezi cum se finalizeaza disputa dinte taxi si b2 lover, dupa care sa treci in spatele taxiului pe b2. Mai ales pentru ca stiai ca ai treaba mai incolo pe b2.

  2. Ok, taximetristul, odata trecut, a ramas ca prostul pe b2. Sau poate si el avea de virat stanga in curand, ca si tine. Crezi ca e legal sa-l depasesti tu pe dreapta? Pentru ca asta ai facut. Initial ai accelerat (sa nu ne intrebam ce viteza legala era permisa acolo si ce viteza aveai tu), dupa care ai revenit brusc, ruseste, pe b2, si ai incetinit, doat ca sa-i arati taximetristului cine e seful, nu?
  E trist sa vad oameni in toata firea comportandu-se ca niste copii fara minte…

  Minus. Virtual. Adica non-plus. 🙂

 10. Trebuie sa-l intelegem, risca sa piarda demaraju la logan si nu mai reusea sa urce pe pasaj.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!