It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nesimtirea … o tratam fara manusi

Adăugat de audstele01
Raportează ca șters! 206

13 comentarii

 1. pizma_n22

  Bravo,asa procedez si eu cu acesti indivizi.Din greseala cred ca am apasat pe – sunt pe o tableta si nu merge zoom.Drumuri bune.

 2. @audstele01 + si de la mine. 0:10 si 1:20 Poate se-nvata minte odata si-odata macar o parte dintre smecherii astia si renunta la obiceiul locului „de facut pe fraieri”.
  +

 3. Din pacate e cam greu sa se invete si cei care au „muscat-o”, pentru ca rar se intampla sa pateasca asa, nici al 2lea sa nu ii lase. Eu nu au pretentie de la primul, ca nici nu se baga…dar dupa da. Oricum cred ca am putea face cate un clip in care sa surprindem mai multe zone din Cluj.
  +

 4. Eee da, asa da !

 5. asa fac si eu, am inceput chiar sa simt o afectiune fata de cei care sunt pe banda de stanga si chiar fac stanga…ceea ce lumea ar trebui sa inteleaga este ca marlanii s-au inmultit si sunt incurajati de pasivitatea celor care-i lasa sa se bage in fata. Si chiar am o problema cu cei pasivi, in ideea in care nu-i lasa sa se bage doar in fata lor, ci si in fata tuturor celor din spate, care asteapta civilizati pe banda lor. Nu cred ca i-ar conveni nimanui, de ex, sa stea la coada la ANAF si sa vina cineva care sa ignore randul.

  • Asa este, pasivitatea incurajeaza. Cu cat sunt mai multi cei care iau atitudine, cu atat mai bine. Nu e sanatoasa gandirea ca a unora de pe site-ul de stiri ca, daca vad zilnic, nu le mai bag in seama. Pai asa, in curand va deveni o normalitate. Pasivii tot timpul se plang, dar nu fac nimic.
   + pentru clip.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!