Ghid achizitie camere video auto

It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Numar frumos… si pe fata, si pe dos

Adăugat de srg_an3
24

Skoda Rapid… cu numar de inmatriculare mai special, de culoarea masinii. Chiar si din acest screenshot, cu greu imi pot da seama de caractere! Link foto:

4 comentarii

 1. Nu e problema, incepand de anul asta sa vezi amenzi grosoloane pentru cei care nu isi curata numarul de inmatriculare 😀

  • Totusi, am fost multumit ca geamurile erau curate + farurile si stopurile. Nu e ca la farmacie, dar… putea sa faca la fel si cu nr de inmatriculare.

 2. Nu stiu ce sa zic.
  Azi, la un drum de 200 km (dus-intors) masina mea arata la fel – plecat de dimineata cu masina spalata din garaj.
  La „mijlocul” distantei mi-am facut geamurile si farurile & stopurile luna / cristal (stiind si ca voi reveni dupa lasarea noptii) dar ajuns acasa aveam substanta din aia cu care se da pe sosele si in dinti 🙂 [oricum, am fost multumit ca au dat si am avut soseaua uscata]. Insa din nefericire la sfarsitul drumului aveam masina alba si duzele instalatiei de spalat parbrizul infundate de la acea solutie.
  Acum pe bune, ar trebui sa mai tinem cont si de context.

  • Blueking, chinuindu-ma sa descrifrez numarul de inmatriculare de pe spate, jongland un pic cu editarea foto, am constatat ca Skoda era din judetul Bucuresti. Vremea in data de 05.01.2017 era ok. Ninsoarea inca nu se napustise asupra zonei de sud a tarii, decat seara tarziu. Drumul era uscat, iar ceea ce am si punctat, geamurile si farurile + stopurile erau curate. Numarul de pe fatza se murdareste primul si cel mai rau (fiind jos), abia apoi cel de pe spate. Deci, concluzia mea este: a vrut sa vada prin geamuri foarte bine, dar nu si sa fie vazut, dat fiind numerele nelizibile.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!