It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pilotul de la BlueViking

Adăugat de vlogBandit
63

Noroc ca am vazut din timp ca are veleitati de Titi Aur si-am stat cu ochii pe el. Bine-am facut.

22 comentarii

 1. Nu stiu exact ce s-a intamplat, doar presupun din filmare ca erai in unghiul mort. Patesc des vara sa ma asigur si cand intru in depasire „vrum” cate un motociclist paralel cu mine de imi sta inima in loc.
  E o problema cu vizibilitatea in trafic a motociclistilor.

  • vlogBandit

   Si io-s sofer de aproape 9 ani, dar nu mi s-a intamplat sa incerc sa depasesc si „vrum”, un motociclist paralel cu mine.
   Stii de ce? CA MA ASIGUR cand fac o manevra!
   Sunt convins ca si Titi Jr. din clip traieste cu impresia ca eu mergeam cu vreo 250 la ora si „pac”, am aparut langa el.

  • Pinzariu Teodor

   Nu prea inteleg ce vrei sa zici cu unghiul mort. In pozitia in care e Banditul ai unghi mort doar daca ai oglinzile asezate in asa fel incat 2/3 din suprafata sa fie ocupate de propria masina.

  • Fa stop cadru la sec 03.

  • vlogBandit

   Bad: El se asigura la 0:03? Cand deja era cu roata dupa linia, care apropo, e Continua?

  • Omule, tu chiar nu intelegi ca nu te acuz de nimic? Voi nu sunteti vizibili in trafic in majoritatea cazurilor, asta iti tot repet. Ca e ala bembeleu, e alta discutie, nu cred ca vrei sa mori din cauza asta.

  • Bambilici

   Da , probabil ca era in unghiul mort cand s-a asigurat el . De asta ii bine sa nu zbori asa de pe o banda pe alta si sa te mai uiti cu coada ochiului si pe geamu din spate, nu numai in oglinda. Eu m-am invatat minte cu chestia asta de cand era sa ma urc pe o masina cu duba , ca mergea de-odata cu mine si era in unghiu mort. De atunci tot timpu cand schimb banda nu schimb brusc. Macar daca nu il vad si fac o prostie sa apuce ala sa ma claxoneze.

  • Inteleg ca sunt unghiuri moarte la tiruri cand vireaza, dar care unghi ii mort la un golf? Poate ala dintre covrig si fotoliu.

  • @vecinu, mai „ceteste” putin ca nu e chiar cum zici matale. Sunt altii mai „destapti” ca noi care zic ca nu e chiar asa: http://www.autostonny.ro/html_auto/ConduitaPreventiva/Unghiul_mort.html
   Acu` daca tu nu ai patit, nu inseamna ca nu exista!

  • @Bad De fapt pilotul nici nu avea de ce sa se asigure, pentru ca nici nu avea ce sa caute dincolo de linia continua 🙂

  • @Bad: ce zice acolo de unghi mort, se refera strict la oglinzi. Dar daca intorci privirea, intro masina mica vezi la 380 de grade. Ma rog mai putin ce e sub nivelul geamurilor.

 2. Ai inteles gresit. Eu nu te inculpam pe tine. Concluzia este la finalul comentariului.
  Dar daca tot zici…Mi se pare ciudat ca in noua ani sa nu tasneasca un motociclist pe langa tine. Probabil nu circuli foarte des pe Valea Oltului.

 3. Stii Banditule care-i problema cu astia? Pe distributie zic, livrari etc …
  In general se cam angajeaza pustani sau de-astia care nu si-au gasit inca un rost in viata si nici nu stiu sa faca altceva, sau li se pare „cool” un job in care sa „se dea” toata ziua cu masina.
  Eh, de astia tre’ sa te feresti din oficiu, ca la cat ii duce capu’, pe-atat sunt de periculosi in trafic. Pam-pam!

 4. Nu ştiu cum faceţi voi, dar eu ştiut tot timpul ce am în spatele meu. Nu mă uit în oglinzi doar atunci când depăşesc.

  • vlogBandit

   Da, mă, că tu ești Dumeze… a, stai.

  • Nu, serios… nu făceam mişto. Chiar mă uit mereu în oglinzi, nu numai atunci când depăşesc.

 5. @vlogBandit Poate te-a confundat c-un client la care se grabea sa livreze si la care a ajuns mai repede. Nu, nu e de gluma cu manevrele astea, mai ales cand sunt si neregulamentare … si prost executate 🙁
  +

 6. Cu „veleitati de Titi Aur” sunt de acord (sa nu uitam ca el e boxeur) si e total adevarat. Asigurarea si linia continua e pentru „fraierii” care respecta nu pentru „tigai-stii” cu masini de pomana (de la firma).

 7. Marky91bz

  Te-ai cacat pe tine degeaba, e doar material de TT, nu vad ce a fost asa grav.

  • vlogBandit

   Poate ne zici si unde te grabeai asa.

  • Marky91bz

   Ti se pare tie ca sunt eu soferul ? eu doar nu vad rostul reactiei motociclistului.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!