It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Poliția Arad ne solicită ajutorul

Adăugat de razvanbb
29

Cel mai probabil că au nevoie de probe indirecte pentru a localiza un infractor care a comis un furt în noaptea 3/4 iulie dintr-o locuință de pe raza localității Ususău.
Așa că dacă ați circulat pe traseul Lipova-Bata, în intervalul orar 18-22 și aveați o cameră de bord și aveți pe înregistrare o mașină break de culoare închisă, sunteți rugați să sunați la număru de telefon 0257 207113.

solicitare_politia_arad

Alertă preluată de aici.

12 comentarii

 1. acuma sunt omologate camerele?

 2. Santaj 🙂
  Sa faca curat prin minister pe baza filmuletelor cu politai care calca in strachini si poate apar ceva filmulete cautate si dorite de ei.

 3. Si respectivul furaț’ este o ruda a militienilor? Altfel nu imi explic campania asta cu video, bine ca daca iti fura tie mie si la altul fara afiliatii la politic/MAI nu intreaba de video, dar hop, acolo clar e ceva ciudat.

 4. Si eu cred ca la mijloc e ceva ciudat. Pagubitul, CRED ca e ”cineva”, altfel, nu inteleg aceasta campanie…
  A, daca in urma postarilor de aici(”Camerele nu sunt omologate pentru dovedirea vitezei de circulatie. Insa garantat se pot folosi pentru a dovedi orice altceva si sunt luate in calcul de politie si de instantele judecatoresti.” conform lui @jgyprime), ar fi toti sanctionati, atunci nu mi s-ar parea nimic ”suspect”.
  Parca, parca imi vine sa apreciez campania, dar tot nu pot sa votez. Sry!

  • Si ce se intampla daca nu votezi?

  • @Golby, spune tu ce se intampla. Eu doar am spus ca nu votez. Nu am spus ca se intampla ceva. Chiar nu ai ce face? Pui intrebari de plictiseala???

  • Pana la acea mentiune ai spus chestii utile. Dupa care „doar ai spus” ceva in plus. Asa, de plictiseala, cum zici tu.

  • Acel ceva in plus, de plictiseala, nu a fost decat opinia mea. Daca nu imi pot spune opinia, atunci si chestiile utile pe care le-am spus, mai bine nu le spuneam…. Nu se va intampla nimic nici pentru ca nu am votat, si nici pentru ca mi-am racit gura pe aici cu chestiile utile pe care le-am spus.
   Intreb eu acum, ce se intimpla dupa toate postarile si discutiile noastre de aici?
   EXACT, NIMIC!

 5. Parca nu erau interesante camerele pentru politie, spre ex:

  http://www.trafictube.ro/cocalarul-politia-degeaba/

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!