It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prostul Satului (2014)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 140

Dimineata pe racoare, lenea-i mare…

ATENTIE: Contine o injuratura!

Ce mai caută lumea:
 • bodea andrei

9 comentarii

 1. Eu zic ca e jmekeru’ satului, nu prosu’ satului. Stia el bine ce face, a intrat cu bunastiinta pe ciontrasens ca sa faca repede stanga acolo, unde pare o intrare spre o curte interioara, sau asa ceva.

  E un Gigi Contrasens de’al meu…

 2. @Kor: cam e un Gigi Contrasens, dar ai copyright pe termenul ala. Pe strada de pe care vine e alta intrare in aceeasi curte interioara, sigur o trecut pe langa ea, deci e si prost… pentru ca daca ar fi plecat din parcarea de pe Piatra Craiului, nu avea sens sa vrea sa ajunga in curtea aia interioara… cel putin in capu’ meu, pentru ca is cam 50 de m de mers pe jos pana la oricare bloc care are acces la curtea aia interioara.

  @Andrei Bodea (Facebook): Esti din Timisoara? Nu cred, ca daca ai fii ai stii ca o mai ratat garantat o intrare in aceeasi curte interioara, si daca o ratase pe asta o data deja ocolise „1km” sa ajunga acolo. Ia de aici ruta alternativa si legala si de numai 400m pana la cealalta intrare. Cat despre „atata scandal si injuraturi pentru nimic”, da, o masina de 1,7t vine pe contrasens direct spre mine fara sa semnalizeze si fara avertizare de la cateva zeci de metri din fata (camera indeparteaza, m-am oprit in buza intrarii pe unde s-o dus) ii nimic. Iti doresc sa te loveasca un nimic de asta cu prima ocazie sa vezi ce bine ii.

 3. Nu stiu daca e cel mai fericit loc pentru acea presemnalizare „biciclisti”

 4. @JaLeTe: acolo ii pista de biciclete, si daca tot aveau stalpu’ or montat pe el si presemnalizarea… eu personal nu vad nici o problema cu ea 🙂

 5. @Andrei Bodea (FB) Si daca conduci de 3 ani zilnic si daca ai sute de mii de km si daca ai 25 de ani nu inseamna ca le stii pe toate. Mai ai rabdare inca 25 si o sa vezi ca viata nu e asa cum ti-o imaginezi azi. Exista si oameni care nu gandesc chiar ca tine. 🙂 Te vedem si pe tine in actiune in curand? 😀

 6. @Andrei Bodea (FB): Daca ai cruce la oglinda nu are rost ma chinui… incearca sa o inlocuiesti cu un odorizant. In cazul fericit poate te ajuta sa gandesti, in cel mai rau caz oricum nu pierzi nimic din vizibilitate si o sa ai un miros mai placut in masina, nu doar ceva inutil atarnat de oglinda.

 7. @Kor & @RebounD11 As zice ca si una si alta, pentru ca astea merg bine impreuna 🙂
  +

 8. „”” @JaLeTe: acolo ii pista de biciclete, si daca tot aveau stalpu’ or montat pe el si presemnalizarea… eu personal nu vad nici o problema cu ea 🙂 „””

  Nu e nici o problema normal , dar mai corect era sa monteze inainte de intersectie presemnalizarea , iar in intersectie sa puna semnul : „posta pentru biciclisti” .

 9. Dragonfly

  Ce comentarii inteligente face dobitocul ala pe feisbuc….
  Inteligentule ! (FB) Daca nu-ti permiti sa ocolesti 1km stai dracu acasa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!