1. Nu se acceptă comentarii injurioase sau atacul la persoana. Dacă vi se pare că un autor/comentator greşeşte, încercaţi să-i spuneţi acest lucru folosind argumente reale. Jignirile nu vor ajuta cu nimic la dezbaterea problemei.
    Comentariile de acest gen vor fi şterse. Abaterile repetate vor fi penalizate cu limitarea dreptului de a publica pe site sau cu banare permanentă. In cazul in care va deranjează un comentariu vă rugăm să ne notificaţi pe trafictube@gmail.com sau forum.
  2. Vă rugăm să folosiţi o adresă de e-mail validă.
  3. Nu se accepta conturi clona.
  4. Autorii vor limita pe cat posibil impactul negativ generat de prezenta in clipurile postate a secventelor audio continand expresii triviale, injurioase si folosirea limbajului licentios, luand masuri de reducere a frecventei aparitiei acestora sau la nevoie chiar de eliminare completa din filmul incarcat pe platforma Trafictube. Ca exceptii sunt privite situatiile in care adresarea unor expresii injurioase poate face dovada unei agresiuni verbale asupra autorului clipului sau a unei terte persoane.
  5. In cazul existentei in clip a unor expresii de tipul celor enumerate anterior, autorii vor specifica obligatoriu in descrierea clipului faptul ca urmeaza a fi audiate secvente sonore cu continut licentios.
  6. Autorii vor evita pe cat posibil denigrarea firmelor/companiilor private, prin includerea in descriere, dar mai ales in titlu, a denumirii acestora.
  7. Utilizatorii site-ului trafictube.ro nu vor folosi in titlul, descrierea, tag-urile si comentariile materialelor publicate pe site numere de inmatriculare sau inregistrare ale vehiculelor.
  8. Utilizatorii site-ului trafictube.ro vor evita postarea in continutul materialelor publicate pe site a legaturilor (link-urilor) catre conturile personale aflate pe diverse retele de socializare, sharing sau de alta natura, ale persoanelor implicate in evenimentele prezentate. Asemenea legaturi sau alte informatii cu caracter personal pot fi postate doar daca exista in acest sens acordul persoanelor respective.
  9. Autorii nu vor edita sau elimina comentarii fara a avea motive intemeiate pentru a justifica astfel de actiuni.

NOTA: Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura/edita orice material care contravine regulamentului, fără o notificare prealabilă a autorului. Regulile de utilizare vor fi actualizate pe măsură ce apar diverse probleme de comunicare.