Ghid achizitie camere video auto

It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Scurt si la obiect: Cat p-aci sa fie poc!

Adăugat de sergiuandrei
50

Colaj cu video din 28.10.2016, pe cand era bine afara!

11 comentarii

 1. Din pacate nu prea este giratoriu la Catedrala, ci o intersectie in care ai facut stanga de pe banda de obligatoriu inainte.

  Da, stiu ca toata lumea face asta, ca-i doar o banda de stanga dupa fiecare intersectie, si stiu ca si cel din stanga ta avea stanga si a facut inainte, deci pur si simplu v-ati incadrat amandoi gresit.

 2. La faza a doua ati gresit si tu si cei doi din fata. Dincolo de faptul ca rondul respectiv este giratoriu propriu-zis doar cand nu functioneaza semafoarele, te invit sa reflectezi la imaginea urmatoare:
  https://goo.gl/maps/JCU1uBtf7PP2

 3. Astia cu volan pe dreapta sunt dezastru.

 4. Georgyc si Cip, aveti dreptate amandoi. Marcaj pe jos cu sageti. Si eu si renault am gresit in situatia data. Eu trebuia sa merg inainte, adica sa ies din giratoriu (pe a doua sau a treia iesire), iar renault in stanga, adica sa-si continue drumul in giratoriu, mergand apoi spre a patra sau a cincea iesire. Orice greseala inseamna un lucru invatat. Multumesc ca m-ati luminat 😉

 5. ValentinC

  La faza #2 ati gresit toti, mai putin cei doi ( Polo si Peugeot ). Ati facut o invalmaseala totala. Nu conteaza ca exista doar o banda de facut stanga. Cand ai plecat de la semaforul din fata Casei Sindicatelor, trebuia sa stii ca faci stanga spre Vasile Lupu si automat te incadrai pe banda de langa axul drumului. Eu zilnic fac drumul asta si de la Hotel Central ma incadrez langa axul drumului tocmai sa evit situatia ta. In caz de poc (doamne fereste) va incadrati la culpa comuna.

  • Merci, Vali. Merci de remarca. Desi stiam teoretic ce ar trebui sa fac, la acel moment eram cu capul in 7 parti.

  • ValentinC

   Nu judec pe nimeni Andrei. Ca si eu mai gafez si realizez dup-aia ce prostie am facut. Se intampla. Suntem soferi. Eu am facut o situatie ideala ca sa eviti tembeli ca cel cu Meganul. Drumuri bune prin inzapezitul Ploiesti :))))))

  • Merci, Vali. Sa fie cu noroc!

 6. Deci mirosul lor de habarnisti la volan persista si acum in iarna 🙁

 7. @andrei Dap, daca marcajele in intersectie sunt asa (0:27), atunci ai fortat „la stanga” si el invers, „inainte”. 0:38 Dupa Renault a mai venit si VW-ul, tot pe „inainte”. Bine ca n-a fost poc.
  1:01 Ultimul macar s-a asigurat la plecarea de pe loc 🙂
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!