19 comentarii

 1. Cica soferi profesionisti. Prafu s-a ales si de bransa asta. Plin de specimene pentru care soferia e singura alternativa care le pune paine pe masa, ei nefiind in stare de altceva.
  Cum sa tragi stanga in astfel de situatie. Te astepti la astfel de reactie din partea unei domnisoare care are carnet de o luna, nicidecum din partea unuia care isi petrece viata la volan.

  • Mihai Pop

   E o reactie logica si de bun simt… tragi de caruta pe sens opus pentru ca cel din fata te vede mai bine si poate sa franeze in timp util in timp ce tu poti sa ramai dobitoc pana la nastere… glumesc… wtf?…

 2. AragazCuBuleDeAer

  Cred ca era cu ochii in telefon si a vazut tarziu coloana oprita…desigur asta nu-l scuza cu nimic.

 3. C+E avioane visa sau C+E butona pe telefon de a franat in reluare?

  • Am mai patit si eu sa fiu cu mintea in alta parte si sa am o reactie extrem de tarzie.

   Se mai intampla, din pacate. E bine totusi ca nu sa produs nici un accident.

  • Se poate, dar cand ai pe mana o masina de 20-30 t aceste scapari pot avea urmari tragice. Din pacate, vad mult prea des soferi profesionisti care stau permanent cu telefonul la ureche.

  • @SP_CT Sunt perfect de acord cu tine. (in legatura cu telefonul)

 4. Când faci o astfel de mişcare şi eşti într-o Corsa B, eşti tâmpit şi inconştient, dar deja când ai 40 de tone in spate şi eşti un munte de fiare, nu este decât un criminal nenorocit!

 5. O intrebare am: de erai mai in fata, oare la fel ar fi reactionat?

 6. eu cred ca a crezut ca ala cu c-classe o sa plece si de aia nu a mai franat si cand s-a trezit din visare nu mai putea opri fara sa dea in ala. nu mi se pare ca venea tare.

 7. The Macallan

  Ce retard!

 8. Noroc cu sensul giratoriu ca nu mergeai tare, altfel nu vreau sa ma gandesc ce se intampla 🙁

  • Intr-adevar am avut noroc pentru ca nu am fost pe accelerare, sa fi mers mai sportiv 🙂 , nici nu vreu sa ma gandesc ce se putea intampla

 9. Si mai au tupeul sa protesteze ca e RCA-ul prea mare pentru camioane!

 10. HosmiMubarak

  Alt criminal pe strada! Vrem carnetul anulat celor ca el!!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.