Taximetrista tamponata in spate,live !

Adăugat de Cristy SB
Raportează ca șters! 247

Pe DN1 se reamenajeaza un sens giratoriu,la intersectia dintre Soseaua Alba Iulia si Calea Turnisorului.De vreo lua se circula foarte greu in acea intersectie.

17 comentarii

 1. Ce tinta s-a dus…

 2. nu le-ai dat filmare ? 🙂

 3. foarte ilogica amplasarea acelei treceri de pietoni, exact la iesirea din sens (btw, nu vad niciun indicator ca ar fi sens giratoriu).
  ideea e ca, in sens, sa pastrezi traficul cat mai fluent si, pt asta, ce faci?
  nimic mai simplu, pui o trecere de pietoni la iesire !
  duhhh! nimic mai tampit!

 4. De ce a oprit taxi-ul?

 5. @RaduP ii cazuse lantu’ 😀

 6. I-auziti astia din Bucuresti, se circula greu :))

 7. RaduP, de asta: 🙂

  I:Ce zice gaina cand o alearga cocosul?
  R:Daca alerg nu ma prinde sa ma f…ta. Daca stau zice ca-s curva. Asa ca mai bine ma impiedic

 8. + pentru xyz 🙂

 9. Verdenpom

  +1 xyz.
  Sper ca are loganistul asigurare la euroins sau carpatica. Sa isi bata capul taximetrista mult si bine pana la reparatie.
  Desi chiar e aiurea, la 1 metru de giratie pui trecere. De ce nu in **** sa o puna in mijlocul giratiei? Cred ca ar ajuta mai mult de ar fi direct pe mijloc…

 10. @Verdenpom, nu ti se pare ca esti putin rautacios?
  Daca doamna (iti garantez ca este o doamna din toate punctele de vedere) respectiva a oprit la trecerea de pietoni, la fel ca cel din stinga ei, ce vina are ca boul din spatele ei nu vede mai departe de belciug ?Dupa cum stiti deja, NU TIN PARTEA TAXIMETRISTILOR „de duzina”, si i-am „laudat” pe citiva dintre ei.
  In cazul asta, chiar nu imi dau seama cu ce te incalzeste pe tine daca doamna taximetrista, care are un sot bolnav de intretinut sta cu masina in service mult si bine.Incerca sa nu mai bagi pe toti taximetristii, biciclsistii, motociclistii, etc in aceeasi oala.Printre ei mai exista si OAMENI.Femeia respectiva este o mama, sotie si bunica care are tot respectul meu si probabil a tuturor celor care o cunosc.

 11. Verdenpom

  Nu stiu ce crezi tu, dar eu nu am vazut niciun taximetrist sofer… Cum e vorba: din sofer faci taximetrist, dar nu si invers. Mai mult ca sigur ca nu au facut amiabila, cred ca ia dat taximetristei acolo un 3-4 milioane si pa si pusi.

 12. Ce dezbateri de cancan aici, cica n-au facut amiabila, i-a dat o punga de detergent 🙂

  Cel mai troll a fost ala cu SUV-ul din cauza cariua a oprit taxiul 🙂

 13. Reactia taximetristei a fost una cit se poate de normala in aceasta situatie.Cel de pe B2 a frinat inainte de trecere si cum era normal, ea a facut acelasi lucru, pentru a se asigura ca nu loveste pe cineva angajat in traversare.
  Un foarte bun exemplu, puteti vedea aici : http://youtu.be/2DSE8bLlyW8?t=39s

 14. Nu ai oprit sa le dai filmare?

 15. imi aduce aminte de reclama la megane cu fundul sexy… nu avea un spate asa urat taximetrista…. asa se ma vad si ei la o cafea

 16. in 2 saptamani o sa trec prin Sibiu, tre sa ma uit atent pe unde e giratoriu’ asta 😀

 17. razvanmiracom

  Si eu care credeam ca e clip porno cand am vazut titlul… 🙁

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.