Te rugăm să citești cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale magazinului online trafictube.ro.
Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți. Compania de conținut online S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.trafictube.ro/shop își rezervă dreptul de a schimba si actualiza in orice moment conținutul acestui website, precum si Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile generale, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile actuale. Compania de conținut online S.R.L. se obligă să respecte toate afirmațiile făcute către utilizatori și clienți. Totodată se obligă la respectarea termenilor si condițiilor.

Compania de conținut online S.R.L. este autorul Site-urilor și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, șamd sunt proprietatea sau sunt licențiate de www.trafictube.ro/shop pentru a fi folosite.

Conținutul Site-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al Compania de conținut online S.R.L.

Pentru detalii privind modul in care Vanzatorul prelucreaza datele cu caracter personal in contextul accesarii si navigarii Site-ului, crearii de Conturi si achizitionarii de Bunuri, va rugam sa accesati Politica de confidentialitate

Termenii și condițiile îmbină toate textele de pe siteul trafcitube.ro/shop cu exprimare de garanții, proprietăți de produs, drepturi de retur, comunicare, securitatea datelor și altele.

Compania de conținut online S.R.L
Telefon: 0721CAMERA (0721 226 372)

Compania de conținut online SRL este înregistrată ca SRL in România și are datele: CUI 27803753, Numar Registrul Comerțului J40/12152/13.12.2010, adresa: București, Sector 1, Str. Jiului, nr. 142.