previous post: Pe rosu,te ia Politia! next post: Becule

Prin Timisoara – 1.03.2013

De Martisor prin Timisoara:

1. Eu ocoleam maturatorii si nu am facut asa… ea ce scuza avea?

2. Inca o fapta buna, poate daca suficienta lume face din astea o sa pot pleca si eu de la lucru dupa mai putin de 10 minute state in masina :)

3. De aplaudat atat salubritatea ca a ales sa stea 3 minute pe trecerea de pietoni si linia de tramvai decat 20 de minute pe B1 (dureaza mai mult cand tre sa astepti dupa trafic sa ocolesti masina cu tomberoanele) si vatmanii care s-au gandit si la restul lumii si nu au blocat intersectia.

4. Rosu: toata lumea sta… verde: pasagerul se da jos, soferul cauta ceva in masina si vorbeste la telefon. Plecatul la consum sa zicem ca nu e asa de important ca au fost multi ramasi in intersectie pe rosu de pe sensul perpendicular… dar bruscatul volanului e un pic ingrijorator. Poate am fost prea sensibil, dar nu mi se pare un comportament normal in trafic.

Drumuri bune!

2 comentarii

  1. @Laurentiu si Carmen: intra aici http://www.trafictube.ro/live-chat/ si intreaba-l pe ics si sigur o sa te ajute. Dar asta dupa ce faci ce scrie aici http://www.trafictube.ro/forum/topic/cum-poti-deveni-autor-pe-trafictube

  2. La prima faza iesi exact de unde am intrat eu …prea tare:D

    http://www.trafictube.ro/nici-problema-eu-dau-spatele/

    R: Dap, dar spre deosebire de cei care ieseau cand ai intrat tu acolo, eu trag mult mai pe dreapta. Am incaput langa un Pathfinder cu un Megane Sedan parcat acolo. Nu imi place sa fortez lumea sa dea cu spatele acolo ca nu e vina lor ca straduta aia e folosita drept parcare.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea comenta.